- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
-
- Konu Sahibi Beyazolsun
Üzülmeyin sakın. Hepsi geçecek.Merhabalar,
Tum konuyu bastan sona okumustum daha once, bende bosanma surcindeyim haftaya durusmam var.
Ne kadarda zor bir surecmis Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Üzülmeyin sakın. Hepsi geçecek.
Çok zor bir süreç biliyorum ama emin olun sonrasında hafifleyeceksiniz.
Dava bir geçsin , sonrasında emin olun hafifleyeceksiniz.Aslinda icten ice biliyorum bunu ama icimdeki aciyi hafifletemiyorum. Ama gececek bu acidan daha da guclenerek cikacagim.
çok teşekkür ederim.Dava bir geçsin , sonrasında emin olun hafifleyeceksiniz.
Merhaba benim davam açıldı. Çok şükür. Ama ben böyle dirayetli olunca karsi taraf dayanamadi. Hazmedemedi. Surekli hayatında biri var mı diye sormalar. Yalan yanlış sebepten aramalar.Davasında ya da hayatın da gelişme olan var mı hanımlar
Protokol ne oluyor ben hiçbişey bilmiyorum tek taraflı boşanacagımTüm boşanma davaları tek taraflı açılır. Sadece anlaşmalı boşanmada protokol iki tarafça imzalanır. Davayı açtıktan sonra duruşmanın öne alınması için dilekçe yazılır. Şehir dışındaysanız protokolü sonra da sunabilirsiniz. Ben duruşma sabahı bile protokol sunduğumu bilirim. Şehirdışından dava açacaklar bulundukları yerin nöbetçi mahkemesinde dava açabilir. Yani sadece 1 defa o da duruşmaya gitmek yeterli.
Tek başınıza dava açarsanız çekişmeli olmaz, protokolü hiç sunmazsanız çekişmeli olur.
Ya benimde 9 aylık kızım var eşim boşanmam asla diyor annemgildeyim bu bininci annemgile gelişim hep geri döndüm ama bu sefer boşanıcam çünlü kızım var o beni güçlendiriyor ve cesaretlendiriyo ama babam bı eve ölün döner falan diyor napcam ailemide üzmek istemiyorum çok caresizimBenim sıkıntım karşı tarafın durumu kabul etmemesi ne kadar uzarsa uzasın ne olursa olsun boşanma olmayacak diyo bende şimdi memleketteyim ama yarın dönecem eve oda babası gilde kaliyo şuan evlerimiz 5 dk lik mesafede hiç gitmek istemiyorum eve ama çalıştığım icin dönmek zorundayım
Eminim bir ay sonra çok pişmanım diye arar. Anlattıklarınız benim yaşadıklarıma çok yakın. Ve şimdi asla boşanmayacağını söylüyor.Bende ayrıyım. Karşı tarafın dava açmasını bekliyorum ama açmıyor hala. Anlaşmalı olsun istiyor. Ama bunun icinde bir girisimde bulunmuyor. Ben istemiyorum çünkü bana yalanlar söyledi pskolojik şiddetin dibini uyguladı evden gideyim diye en sonundada kovdu. Sonrada insanlara biz anlaşamıyoruz ondan ayrılıyoruz dedi. Halbuki sevgisi ilgisi bitmisti söylemeye cesaret edemedi. Benide oyununa cekti. sevgilisinden ayrılır gibi ayrılıyor. Ve internet ortamında tanıstıgı kadınlara bunları anlatıyor ne kadar zulum icinde olduğunu söylüyor kurtulmak istiyormus ama anlasmalı icin bekliyormuş vs. Aynı bir ergen gibi davranıyor . Ne yapayım birde anlasmalı bosanarak hediyemi vereyim bu adama?
Aylardır ayrıyız bir kere bile aramadı. Pişman olacağını arayacağını sanmam iyice saygısızlaştı cunku cok kibirli. Zaten yakında dava açacakmıs. Acsın kurtulayım.Eminim bir ay sonra çok pişmanım diye arar. Anlattıklarınız benim yaşadıklarıma çok yakın. Ve şimdi asla boşanmayacağını söylüyor.
Protokol ne oluyor ben hiçbişey bilmiyorum tek taraflı boşanacagım