Bosanma Sureci

Onu da denedim. 2 yilimi verdim ama kocam ailemi seciyorum dedi gitti... benim yattigim kadinligi kimse yanlış anlamasin da yapmamistir. Kadin ordan buraya soktu soktu sonucta bitti. Neyse bir omurde onunla ugrasamazdim daha yasim 22 hayirlisi buymus...

Çok üzüldüm ya cok falza keşke eşin sana sahip çıksa üzülme canım geçer merak etme lütfen üzme kendini yazık bu dünya da çıkmazsa öbür dünya da fitil fitil burnundan gelir

Yaşın 22yse direkt sallaa unut gitsin.
Hatta uzun süre hayatını gençliğini yaşa.
O yaşta evlenmek hata olmuş zaten.
Çook çok daha iyileri çıkar karşına, hayatın çok çok başı.

Nasil bi mantiktir ya bu "benim 1 tane ana babam var"?? Elbette anne baba onemli, degerli, 1 tane, Allah hayirli uzun omur versin hepsine.. Hani eşin hatali olur, durduk yere ugrasir ana babanla, ozaman dersin bunu.. Ama anan baban durduk yere eşine saldirip hakaret edecek, seni bile yok sayip yuvanda huzur birakmayacak, hem haksiz hem suclu olacak, o zaman denemez/denmemeli "annem babam 1 tane, kari/koca her zaman bulunur".. Kimseyi ez, üz, kır demiyoruz ama ortada bi evlilik varsa insan Allah tan korkar once bi.. Yanlislarini duzgunce ifade etmenin, hadlerini aşıp evlilige zarar verdikleri noktada sınırları cizmenin nesi yanlis olabilir? Isin icinden cikamayinca "anam cirkef ama napayim, atamam, eş hep bulunur anne bulunmaz" edebiyati yapmanin alemi yok.. Anani babani at diyen yok.. Adam gibi cozmeyi beceremeyip, hayirli evlat ayaklari yapmanin hele hic alemi yok.. O kadin da sana Allah in emaneti.. Herkesin hakkini teslim edeceksin..

Haklısın canım . Daha diyecek bi şey Yok. Zor bir durum Allah yardımcın olsun

Rabbim kimsenin ahini kimsede koymaz o gorumcemin 2 tane kiz cocugu var bana yaptiklari ettikleri cocugumdan cikar diyede mi korkmuyor anlamiyorum. Yani ne diyim ki abla adim o... çıktı kocam durupta sen benim karima ne diyorsun demedi...
sana o... diynen sen de o.. deseydin keşke,
eşin sana tepki koyarmıyıdı yoksa karışmaz mıydı

Çok üzüldüm ya cok falza keşke eşin sana sahip çıksa üzülme canım geçer merak etme lütfen üzme kendini yazık bu dünya da çıkmazsa öbür dünya da fitil fitil burnundan gelir

Öyle abla zalimin zulmu varsa mazlumunda rabbi var ahi var!

Cok cok cok cok haklisin tum duygularıma tercuman oldun! O da onun karaktersizligi iste!

Yaşın 22yse direkt sallaa unut gitsin.
Hatta uzun süre hayatını gençliğini yaşa.
O yaşta evlenmek hata olmuş zaten.
Çook çok daha iyileri çıkar karşına, hayatın çok çok başı.

Herkes oyle diyor valla bakalim rabbim hakkimiz da hayirlisini nasip etsin

Herkes oyle diyor valla bakalim rabbim hakkimiz da hayirlisini nasip etsin
Cocugunun olmamasi buyuk avantaj şu durumda.. Yaşın da cok küçük.. Hemen bosan demek dogru degil, vebaldir hatta.. Ama "bitti" durumuna gore konusuyorum ben.. Elinden geleni yaptı isen, icinde pismanlik olmasin.. Rabbim bi merhem sürer yarana mutlaka ve iyilesirsin O'nun izniyle, yardimiyla..

Ogluda benim bir tane annem var dedi gitti simdi anlasmali bosanalim diyorum altinlarimi geri verin diyorum Çirkefler onlarinda üstüne yatti
Ustune yatamazlar, kanun diye bisey var ve bosanmalarda genelde kadina daha pozitif bakiliyor hakim tarafından.. Esin hatasini anlar, annesine fırsat vermezse bi kez daha dusun derim yine de, adam anladiktan sonra sırf kaynana yuzunden bitmesin, onemli olan kocan.. Ama hemen cocuk dusunme, donecek olursan..

Açıldı dava herşey bitti :)

bundan sonra yüzün güler inşallah Allah iyilerle karşılaştırsın

geri zekalılıktan başka bir şey değil, hadş el kızına acımıyorlar.; kendi oğluşuna(!) nasıl kıyıyor. vicdan, merhamet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…