Bosanma Sureci

benimki de başka şehirde. ben de troid rahatsızlığı vardı canım, eşimi zamanında evlilikten caydırmak için onun çocuğu da troidli olur demiş bir insandır benim kaynanam. hamilelik resimlerimi gördükçe yüzün gözün niye öyle olmuş diye sorardı. yani şiş olduğunu çok iyi biliyo ama moral bozucak ya.. ama benim bir avantajım vardı eşim adil davrandı. çok zaman arkamda durdu. önceden arardım, tatlı gelini oynadım sonra ne büyük hata yaptığımı anladım. yanımda dedi eşime , şunun ağzına vuramadın diye.. ama eşim de onun istediği gibi bir koca olmadı. en sonra da cinnet geçirerek ben oğlumu evlendiği gün kaybettim dedi. yani velhasıl şimdi bana bişey diyeceği zaman iki kere düşünür.. çünkü susan, sineye çeken bir insan değilim ben. olmayacağım da..
sen de olma bacım, atma içine. o an ver ayarı

Bak şimdi benim kaynanam ist. Oturuyo ben adanada beni gordugunde ayyy yuzun ne cirkin olmus ayyy ne kadar kilo almissin diye söylenir ayni senin kaynanan gibi bende susan bir kadin degilim. Bende cevabimi veririrm. Ama esim artik eski esim ailesini secti ve suan bosanma sürecindeyiz.

Ogluda benim bir tane annem var dedi gitti simdi anlasmali bosanalim diyorum altinlarimi geri verin diyorum Çirkefler onlarinda üstüne yatti

Kesinlikle aynı fikirdeyim! Kayınvaliden bi şeyi alma dediğinde sen ben böyle istiyorum deyip kendi istediğini yaptırmalıydın bu kadar iyi olmanın (kötü niyetli olan birine karşı) kimseye faydası Yok zararı var. Bence acele etmişsin gerçi mesajın alt kısmında 2 yıllık evliyim yazmışsın. Konuyu tartışmaları ve olayları bahane etmeden ailesinden uzaklaşmaya çevirsen gerginlik yaratmadan annesinin yanlışlarını görmesini sağlasan eşin belki senin yanında olurdu. Ama birinin yanında olması için tek kelime etmene ihtiyaç Yok normalde ama bu eş olunca ve emek verilmiş bir aile olunca bi kalemde silmek zor oluyor tek çözüm anneden uzaklaşmak çünkü anladığım kadarıyla eşin gönlünü almayan kaba biri değil dolduruşa gelmiş

Konunuzu hatırladım dejavu mu oluyorum dedim bian :)

Geç bile kalmışsınız bu insanlar daha da ağırlaştırır sizi çabuk kurtulmaya bakın.

Sorun fazla yumuşak huylu olup, karşınızdaki cadıya haddini bildirememeniz.
Yerinizde olsam o cadıya inat, boşanma işinden vazgeçer, kocama ekstra iyi davranır, o cadıya da kök söktürürdüm.
En azından sonunda ya kocanız sizi anlar yanınızda olur, evliliğiniz kurtulur. Kurtulmasa bile o kımıl zararlısı kadına haddini bildirdiğiniz için içiniz daha rahat ayrılırsınız.

Kaynana haydi yapar eder diyelim, klasik ve cogu insana yapılan kaynanaliklar diyelim(denmez de neyse haydi).. Ama o koca, annesinin yaptiklarini, yalanlarini iftiralarini gormuyorsa, daha da kotusu gordugu halde onlari secip yuvasini yikiyorsa, sal ipini gitsin, net.. Oyle koca da olmaz, baba da.. Ha oyle degil, aslında sahip cikar eder diyosan, is zaten kocada biter, evliligine sahip cikar o kadina da yerini bildirirsin seviyenle..
Ve diyelim ki baristiniz, lutfen hemen cocuk dusunme.. Esinden emin olmaya bak once..

Kadın ruh hastası. Çocuğunuz olsa ne olurdu bir düşünün. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz arkanıza dahi bakmayın.
O cibilliyetsiz eşiniz de inşallah çok mutsuz olur ömür boyunca.
Kaynananız için içimden ettiğim bedduaları yazmayayım banlanırım.

Klasik erkek tavrı , işin en sıkıştıkları evresinde annem hıyu böyle atayım mı öldüreym mi triplerine giriyorlar !!!!!!

Aynen aynen hic sorma biz onu böyle kabul ettik sende oyle ediver yok soyle yok boyle ne alaka!!! Benim hatami o kabul etmiyor da ben neden kabul edeyim!

Yok yok ailesini secti zaten canim benim annem babam 1 tane dedi gitti. Saldim ipleri yani anliyacagin...

Rabbim kimsenin ahini kimsede koymaz o gorumcemin 2 tane kiz cocugu var bana yaptiklari ettikleri cocugumdan cikar diyede mi korkmuyor anlamiyorum. Yani ne diyim ki abla adim o... çıktı kocam durupta sen benim karima ne diyorsun demedi...

Eşim annem cirkef yalanci diyor zaten abla ben annemin ahlakini zaten biliyorum. Bana anlatma diyor. Ama buna ragmen o benim annem ve baska annem yok diyor ben iyi dillede kotu dillede anlatmaya çalıştım. Yuvamizi yikma etme eyleme dedim. Ama ne diyim daha abla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…