annesiylse kapının dışında tutsun sana ne bulaştrıyor.
benimki de başka şehirde. ben de troid rahatsızlığı vardı canım, eşimi zamanında evlilikten caydırmak için onun çocuğu da troidli olur demiş bir insandır benim kaynanam. hamilelik resimlerimi gördükçe yüzün gözün niye öyle olmuş diye sorardı. yani şiş olduğunu çok iyi biliyo ama moral bozucak ya.. ama benim bir avantajım vardı eşim adil davrandı. çok zaman arkamda durdu. önceden arardım, tatlı gelini oynadım sonra ne büyük hata yaptığımı anladım. yanımda dedi eşime , şunun ağzına vuramadın diye.. ama eşim de onun istediği gibi bir koca olmadı. en sonra da cinnet geçirerek ben oğlumu evlendiği gün kaybettim dedi. yani velhasıl şimdi bana bişey diyeceği zaman iki kere düşünür.. çünkü susan, sineye çeken bir insan değilim ben. olmayacağım da..Benim kv istanbulda biz adana da yasiyoruz. Bende arayip sormam cunku her tlfnda keyfimi kacirir esimde bilir ayni dedigin gibi doldurur herkesi. Beni gordugun de ne kadr kilo almissin cok cirkimlesmissin diye moralimin icine sicar nunlar yetmez arar hastalikli kadini sana kakaladolar diye ileri geri konusur. Astim hastasiyim ben. Ve sorf hastayim diye evlenme hakkimin olmadigini iddaa eden bu kadin hastayim gel nak diyor bana
benimki de başka şehirde. ben de troid rahatsızlığı vardı canım, eşimi zamanında evlilikten caydırmak için onun çocuğu da troidli olur demiş bir insandır benim kaynanam. hamilelik resimlerimi gördükçe yüzün gözün niye öyle olmuş diye sorardı. yani şiş olduğunu çok iyi biliyo ama moral bozucak ya.. ama benim bir avantajım vardı eşim adil davrandı. çok zaman arkamda durdu. önceden arardım, tatlı gelini oynadım sonra ne büyük hata yaptığımı anladım. yanımda dedi eşime , şunun ağzına vuramadın diye.. ama eşim de onun istediği gibi bir koca olmadı. en sonra da cinnet geçirerek ben oğlumu evlendiği gün kaybettim dedi. yani velhasıl şimdi bana bişey diyeceği zaman iki kere düşünür.. çünkü susan, sineye çeken bir insan değilim ben. olmayacağım da..
sen de olma bacım, atma içine. o an ver ayarı
Yazık ya, nasıl ödeyecek bunun hesabını, insan Allah'tan korkar. Düş oğlunun yakasından da mutlu olsunKina yollayim diyorum
Ogluda benim bir tane annem var dedi gitti simdi anlasmali bosanalim diyorum altinlarimi geri verin diyorum Çirkefler onlarinda üstüne yatti
böyle bi kaynanam olsa yapacağım net.. sen alma dediği için inadına kendime de bişeyler alırım, asla ve asla o kediyi orda bırakmam yanıma alırım. sessiz kaldığımda ya da onun dediği olsun diye düşündüğümde arkasının nasıl geleceğini iyi bilirim kaldı ki sen de bunu yaşıyosun zaten.
ben hayvanları çok severim tuhaftır kayınvalide de çok sever. çocuk olmadan önce ben kedi değil çocuk sevmek istiyorum dedi diye inadına eve kedi almıştım. çocuk olduktan sonra kedi olmaz bu evde dedi diye yine kedi aldım eve. çünkü benim hayatımla ilgili karar veremeyeceğini öğretmem gerek ona. sen de bu kararlılığı göstermeliydin.
böyle bi kaynanam olsa yapacağım net.. sen alma dediği için inadına kendime de bişeyler alırım, asla ve asla o kediyi orda bırakmam yanıma alırım. sessiz kaldığımda ya da onun dediği olsun diye düşündüğümde arkasının nasıl geleceğini iyi bilirim kaldı ki sen de bunu yaşıyosun zaten.
ben hayvanları çok severim tuhaftır kayınvalide de çok sever. çocuk olmadan önce ben kedi değil çocuk sevmek istiyorum dedi diye inadına eve kedi almıştım. çocuk olduktan sonra kedi olmaz bu evde dedi diye yine kedi aldım eve. çünkü benim hayatımla ilgili karar veremeyeceğini öğretmem gerek ona. sen de bu kararlılığı göstermeliydin.
Bir avukatla görüşün. Çekişmeli boşanma davası ile haklarınızı talep edin.
Klasik erkek tavrı , işin en sıkıştıkları evresinde annem hıyu böyle atayım mı öldüreym mi triplerine giriyorlar !!!!!!Annesinin ne mal oldugunu bilsede annem o benim diyor.
Yazık ya, nasıl ödeyecek bunun hesabını, insan Allah'tan korkar. Düş oğlunun yakasından da mutlu olsun
Klasik erkek tavrı , işin en sıkıştıkları evresinde annem hıyu böyle atayım mı öldüreym mi triplerine giriyorlar !!!!!!
allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bende aynı süreçlerden geçtim
Kaynana haydi yapar eder diyelim, klasik ve cogu insana yapılan kaynanaliklar diyelim(denmez de neyse haydi).. Ama o koca, annesinin yaptiklarini, yalanlarini iftiralarini gormuyorsa, daha da kotusu gordugu halde onlari secip yuvasini yikiyorsa, sal ipini gitsin, net.. Oyle koca da olmaz, baba da.. Ha oyle degil, aslında sahip cikar eder diyosan, is zaten kocada biter, evliligine sahip cikar o kadina da yerini bildirirsin seviyenle..
Ve diyelim ki baristiniz, lutfen hemen cocuk dusunme.. Esinden emin olmaya bak once..
Kadın ruh hastası. Çocuğunuz olsa ne olurdu bir düşünün. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz arkanıza dahi bakmayın.
O cibilliyetsiz eşiniz de inşallah çok mutsuz olur ömür boyunca.
Kaynananız için içimden ettiğim bedduaları yazmayayım banlanırım.
Kesinlikle aynı fikirdeyim! Kayınvaliden bi şeyi alma dediğinde sen ben böyle istiyorum deyip kendi istediğini yaptırmalıydın bu kadar iyi olmanın (kötü niyetli olan birine karşı) kimseye faydası Yok zararı var. Bence acele etmişsin gerçi mesajın alt kısmında 2 yıllık evliyim yazmışsın. Konuyu tartışmaları ve olayları bahane etmeden ailesinden uzaklaşmaya çevirsen gerginlik yaratmadan annesinin yanlışlarını görmesini sağlasan eşin belki senin yanında olurdu. Ama birinin yanında olması için tek kelime etmene ihtiyaç Yok normalde ama bu eş olunca ve emek verilmiş bir aile olunca bi kalemde silmek zor oluyor tek çözüm anneden uzaklaşmak çünkü anladığım kadarıyla eşin gönlünü almayan kaba biri değil dolduruşa gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?