Boşanma süreci yardımı

Çocuk yokmuş çok şükür.
Boşanan her kadın gibi bi ton hayal kırıklıklarınla bi başına kaldın gibi hissediyorsun.
Baba evine dönüyorsan bide oraya alışma sürecin var. Bunları atlatmak hiç hiç kolay değil. Psikolojik destek önemli. Ben çok pişmanım ilk eşimden ayrıldıktn sonra tedavi olmadıgıma

Gecmis olsun. Dogru olani yapmissiniz. Evet, biraz zaman verin kendinize. "Artik mutlu olmaliyim" deyip hemen ilk gordugunuz kisiye baglanmayin. Piyasayi gezin biraz. Zamanla hersey yoluna girecektir.

Baba evine dönme borç harc bi hayat kur kendine cocukta yokmus ohh kurtuldun bir daha o surati gormicen bu harika bence .bizde cocuk var adami göresi gözüm yok cocuk teslimi kabus gibi geliyor bana

Baba evine dönme borç harc bi hayat kur kendine cocukta yokmus ohh kurtuldun bir daha o surati gormicen bu harika bence .bizde cocuk var adami göresi gözüm yok cocuk teslimi kabus gibi geliyor bana
Valla çocuğum olmadığı için üzgünüm ama o insan müsveddesinden olmadığı için mutluyum :) onunla aramda ömür boyu süren bir bağ kalması beni çok üzerdi. Size sabırlar diliyorum.

Reactions: Cac
Valla çocuğum olmadığı için üzgünüm ama o insan müsveddesinden olmadığı için mutluyum :) onunla aramda ömür boyu süren bir bağ kalması beni çok üzerdi. Size sabırlar diliyorum.
Daha iyi insanlardan cocugun olur umarim .disarda gercekten iyi insanlar vâr

Ben de 8 aydır ayrı yaşıyorum. Ne kadar bitmesi gereken bir evlilik de olsa söylendiği gibi bir düzeni bırakmak insanı yıpratıyor. Ara ara hala kalbim sıkışıyor neden ben yaşıyorum diyorum ama en azından o evdekinden daha mutluyum şu an. Yaşadıklarımız çok normal aslında. Ben kendimi tamamen işe ve yoğunluğa verdim. Bilmiyorum belki bu şekilde yaparak bastırıyorum bütün duyguları belki de iyileşiyorum. Zaman gösterecek.

Tabi ki bu sefer hayatını kısıtlayacaktı hayatınıza biri girdiğinde o yavrum eksik hissedecekti belki de , her çocuk sevgiyle anne babasının birbirini sevmesini bununla büyümeyi hak eder insallah saygılı sevgi dolu bir yuva kurup çocuğunuzu sevgi ve aşk içinde büyütürsünüz bundan sonraki hayatınızda

benim annem babam ayrı ben küçükken ayrıldılar evde çok kavga oluyordu çocukluğum korku İle geçti
Sadece bir kez babam annemi bir gün ben 6 yaşındayken asansörde öptü o an’ı ölsem unutmam her sahnesi aklımda öyle mutlu olmustum ki kikirdemiştim gözlerim parlamıştı çocuk aklımla babam annemi seviyor demiştim öpünce..
Ve hep aşk sevgi içinde öpücüklerin olduğu çocuğumun buna şahit olduğu bir evlilik hayal ettim bunu seçiyorum dedim..
Siz de umarım böyle sevgi dolu bir aile kurup çocuğunuzu büyütürsünüz bende buna niyet ediyorum çocuğum olacaksa eger bir gün.. (bir kaybım oldu ama allahım yine nasip edecektir)

5yıl duzelır dıye cabaladım malesef duzelmıyor ve bıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…