- 30 Mart 2018
- 39
- 41
- 8
- 29
- Konu Sahibi roseofheavennn
Merhaba arkadaşlar önceki konularımı bilenler bilir. Eşimden sürekli şiddet gördüğüm için, aramızda artık sevgi kalmadığı için ve daha bir sürü sebepten dolayı boşanmak istiyorum. 1 ay sonra 1 sene dolacak evleneli. Her gün kavga, her gün hakaret. Yalan değil ben de çok ağır şeyler söylüyorum ama susmayı çok denedim daha kötü oldu. Ailesine boşanmak istediğini söyleyemiyor. Ona kızacaklar diye. Çünkü daha yeni ben istemediğim halde onlarda olan bi evi baştan tadilat yaptılar masraf yapıldı çok. Ki evi bizim üstümüze yapmayacaklardı bulunduğumuz yerde 5 tane evi olan insanlar. Kendi oğullarına kendi evlerini yaptılar yani. Benim zaten bişey istediğim Yok. Daha önce kayınvalideme söyledim boşanmak istediğimi. Masraf yaptık çok boşanamazsın dediler ikna ettiler ben de bi şans vermek istemiştim. Annem başka şehirde başka biriyle evlendi ben evlendikten sonra. Ablam var 1 tane onlarda kalamam. Kadın sığınma evi bulunduğum yerde Yok başka şehirde de yapamam. O kadar mutsuzum ki intihar düşünenlerle hep dalga geçer gülerdim. Ama insan çaresizken herşeyi düşünüyor. Daha 23 yaşımda bu yaşadıklarımı hak etmiyorum ben. Artık herşeyden korkar hale geldim. Evde bi çıt çıksa yerimden hopluyorum. Sürekli kalp çarpıntım var. Evden gidip korkutmayı denedim tehditlerle geri döndürüldüm defalarca. Şimdi asıl sorum şu. Bu boşanma sürecinden o kadar korkuyorum ki anlatamam. Sürekli diken üstünde olucam yine ne yapacak kim arayacak ikna etmeye çalışacak diye düşünücem. Onun annesiyle konuşmak, görümcemle kavga etmek o kadar zor geliyor ki bana o gücü bulamıyorum kendimde. Hele görümcem.. Kim bilir ne iftiralar atacaklar ne pislikler yapacaklar. Evde olan 1 kelepçe 1 setim ve altın yüzük kolye var. Onları da isteyecekler ben de tabi münakaşaya girmekten korktuğum için vermek zorunda kalıcam sonra beş parasız kalıp yine korkucam yine korku yine.. Bu boşanma sürecinde nasıl tavır sergilemeliyim ? Birden bitmesi için ne yapmalıyım? Boşanırsak anlaşmalı boşanıcaz. Ondan kurtulduğum gün benim hayatım yeniden başlayacak bıktım bu yaşadıklarımdan yetti..