Boşanma süreci acil

glanz89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
48
20
18
36
Birşey danışmak istiyorum çok zor durumdayım 8 aylık evliyim eşim internetten biriyle konusmuş yakaladım kızla konusmuş sadece tel durumu yok ama buluşma teklif etmiş masaj olsa yapsa biri gelsene yanıma oteldeyim demiş. ayrılmak istiyorum çok zor süreç geçirdim geçen hafta bebegimi kaybettim bu süreçte ne yapmam lazım seni süründürücem boşanamazsın benden diyor evden git dedi eşyaları ben aldım dedi bende sana muhtaç degilim zaten dedim ne yapmam lazım boşanma süreci nasıl olur

İyi bir avukatla görüşerek başla. Aldatıldıgina dair delil de topla bu süreçte.

Yüzsüz bir de! Siz iyi bir avukat bulun mutlaka çünkü belli ki uzatacak dava ama en azından kazanan siz olursunuz

Çok iyi bir avukat bulun.

Reactions: Cac
İyi bir avukat bulun hemen. Süründürecem ne ya? Yüzsüze bak sen

Sizi nasıl süründüreceğini söylüyor ?Ne yapmakla tehdit ediyor?

Boşanmaya kararlıysan ailene haber ver önce..Sonra bir avukatla konuş o sana yol gösterir..Ahlaksız herife bak hem suçlu hem güçlü

Bence bir daha karşı karşıya gelme durumunuz olursa ses kaydı da al eğer ulaşabilirsen tekrar konuşmaları da kayıt altına al . Ailene haber ver şimdi yok o evden gitti yok sevgilisi var diye üstüne iftira da atar . Bunlar aptal gerçekten evlenmiceksin o zaman gerçekten erkekler düşüncesiz bir de tehdit ediyo donuna kadar alcaksın böylelerinden bir daha ne bok yiyebiliyor göreceksin

Reactions: Cac
İyi bı avukat bulun. İnşaallah aileniz bu durumda arkanızda olur. Ailenize durumu anlatın. Bir dk bile o evde durmayın. hiç bir şey yapamaz yüzsüz. Utanmadan bide üste çıkmaya çalışıyor.
Allah'tan evliliğinizin ilk yıllarında fark etmişsiniz. Zararın neresinden dönersen kâr misali bian önce boşanmaya bakın.

Hiçbir sekilde adama hakaret vs sinir krizlerine girme kayda alir psikolojisi bozuk der adami muhatap almıyorsun seni cildirtsa bile sakin kalacaksin en onemlisi sakin kalmak tlf whtp hicbiryerden hakaret kufur yok altinlarim paran varsa kenara saglama al. Ulasamasin onlara aldatıldığına dair dellil bul.Gerisini avukat halleder

Ya ben bu erkekleri gerçekten anlayamiyorum. 8 aylik evli ne demek ya? Sizi odadan odaya kovalamasi gerekirken neden gidip baska kadinlarla yazisiyor? Bu karaktersizligin kacinci leveli? Güpgüzel çıtır pıtır kadinla evlisin, daha taze evlisin, baska kadinlar senin nasil ilgini çekebiliyor ben bunu anlayamıyorum, anlamak istemiyorum da. Lütfen hakkınız olanı çatır çatır alin, hic acimayin.

Pişkinn, pis adam

Çekişmeli olur bu durumda, o mesajların ekran görüntüsünü aldınız mı? Alsaydınız keşke.

Diger arkadaşların dediği gibi avukat bulun o sizi yönlendirir, daha çok yeni evlisiniz ve bebiginizi yeni kaybetmisken , aldatılmaniza hiç bir hakim mahkeme onay vermez ve sizin yanınizda olur korkmayın burada magdur sizsiniz , esinizden habersiz aldiginiz ses kaydı vs. Usulsuz delildir delil olarak kabul edilmez ancak örneğin wp mesajlari ile aldattığını fln soylediginiz onun da kabul ettiği mesajlar varsa onları saklayın, avukat anlatir zaten merak etmeyin, Allah yardımcınız olsun, inşallah kolayca ve tüm haklarinizi alarak kurtulursunuz.

1 yılı doldurmadiginiz için anlaşmalı boşanma mümkün değil. Çekişmeli dava acilacak. Ev eşyaları içinde ayrıca bir tespit davasi açarak hakkınız olani almanız lazım.

8 ay önce akli nerdeymis acaba? bu erkeklere ne oldu böyle.Genci yaslisi herkes heyecan aldatma peşinde.
Üzüldüm size çok yeni bir evlilik ama başında ne mal olduğunu anlamaniz iyi olmuş.Kadin bir bosanma avukatı bulun.Zinayo kanitlayip neyi varsa alin.Tehdit ederken ses kaydi alip uzaklastirma çıkartın.
Mesajla bisey yazmayın hakaret vs.
Bir de kimseyi güvenip ne yaptığınızı anlatmayin.insanlar iki yüzlüluk yapiyor bi durumlarda.
Özellikle eşinizin ailesiyle hiç bir sey paylaşıp temas kurmayin.
Denenmiş yasanmis tavsiyelerimdir malesef.
Duygularinizi bir kenara birakip mantiginizla hareket edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…