Çok iyi bir avukat bulun.Birşey danışmak istiyorum çok zor durumdayım 8 aylık evliyim eşim internetten biriyle konusmuş yakaladım kızla konusmuş sadece tel durumu yok ama buluşma teklif etmiş masaj olsa yapsa biri gelsene yanıma oteldeyim demiş. ayrılmak istiyorum çok zor süreç geçirdim geçen hafta bebegimi kaybettim bu süreçte ne yapmam lazım seni süründürücem boşanamazsın benden diyor evden git dedi eşyaları ben aldım dedi bende sana muhtaç degilim zaten dedim ne yapmam lazım boşanma süreci nasıl olur
Pişkinn, pis adamBirşey danışmak istiyorum çok zor durumdayım 8 aylık evliyim eşim internetten biriyle konusmuş yakaladım kızla konusmuş sadece tel durumu yok ama buluşma teklif etmiş masaj olsa yapsa biri gelsene yanıma oteldeyim demiş. ayrılmak istiyorum çok zor süreç geçirdim geçen hafta bebegimi kaybettim bu süreçte ne yapmam lazım seni süründürücem boşanamazsın benden diyor evden git dedi eşyaları ben aldım dedi bende sana muhtaç degilim zaten dedim ne yapmam lazım boşanma süreci nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?