- 23 Ağustos 2012
- 50.156
- 1
- 232.889
- 898
Ya ben evlenme meraklısı değilim zaten bundan on sene sonrası için soruyorum. 2. evliliğini yapıp mutlu olan var mı diye?
Çekişmeli davada tazminata hak kazandıracak deliller mesajlar şiddet kanıtlar vsNe var mesela bizimle paylaşır mısınız?
Çekip gideyim yeni manitasıyla yesin mi parasını?Öfkelenmek ve intikam duygusuyla dolmak zayıf karakter belirtisiymis. Şansa bak az önce bir terapistten dinledim bunu. Unutup yoluna bakmak kendi psikolojimiz açısından daha iyiymiş.
Tek kuruşunu istemem diyip çekip gitmen lazım.
Çekişmeli davada tazminata hak kazandıracak deliller mesajlar şiddet kanıtlar vs
6 ay sonra hepsi çöp. Anlaşmalıya ikna edene kadar zaten gerek kalmaz.Çekişmeli davada tazminata hak kazandıracak deliller mesajlar şiddet kanıtlar vs
Onu anladım da mahkeme bağlamaz sanmıyorum. En fazla altınlarınızı ve tazminat alırsınız. O da mahkeme neye hükmederse. Çocuğu olmayıp çalışan birine nafaka bağlandığını hiç duymadım. Yanılıyorsam biri beni aydınlatsınCeza amaçlı?
Çekip gideyim yeni manitasıyla yesin mi parasını?
Yesin size ne parasından para onun parası. Bu hanzonun hayatınızdan çıkması size en büyük ödül.Çekip gideyim yeni manitasıyla yesin mi parasını?
Ya bekarsın ya da erkekYesin size ne parasından para onun parası. Bu hanzonun hayatınızdan çıkması size en büyük ödül.
Anlaşmalı olarak isteyeceğimOnu anladım da mahkeme bağlamaz sanmıyorum. En fazla altınlarınızı ve tazminat alırsınız. O da mahkeme neye hükmederse. Çocuğu olmayıp çalışan birine nafaka bağlandığını hiç duymadım. Yanılıyorsam biri beni aydınlatsın
15 yıllık evli ve gayet kadın gibi kadınım. Gururlu bir kadınım.Ya bekarsın ya da erkek
6 aya kalmaz6 ay sonra hepsi çöp. Anlaşmalıya ikna edene kadar zaten gerek kalmaz.
senden önce kazandığı paraların derdine niye düştün?Ya bekarsın ya da erkek
Gurura bak seni aldatsın evinin tapusunu kocana ver gururlu gururlu çık kirada otur.15 yıllık evli ve gayet kadın gibi kadınım. Gururlu bir kadınım.
Kalır. Bi geliyom bi gidiyom, ay vazgeçtimle geçer gider. Hele karara itiraz ederse istinaf süreci falan, ruhuna fatiha sizin delillerin.6 aya kalmaz
Mal yok demedin mi ev ne alaka ayrıca ortak eviniz varsa zaten yarısı senin oluyor senden önce alınmışsa bir zahmet sen cidden azıcık gururlu ol. Ve senden önce alınan şeyin seni ilgilendirmedigini bil.Gurura bak seni aldatsın evinin tapusunu kocana ver gururlu gururlu çık kirada otur.
Evlilik öncesi varMal yok demedin mi ev ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?