- 26 Ekim 2015
- 373
- 381
- 23
- Konu Sahibi Giovannetta
İnsan aşık olacağı kişiyi önceden belirleyemez kalp amansız sever. Aşık olacağınız kişinin nerden karşınıza çıkacağını da kestiremezsiniz. Aynı iş yerinde mi çıkar otobüs durağındamı çıkar bilinmez :))şimdi oldu. ben soruları özellikle olayı dahja iyi anlamak için sormuştum.
demek parası var ama sacma harcıyor ve fazla harcama yapıyor. belki ailesinede destek oluyordur vs.vs.vs.v her ne olursa olsun aldgını kendine yettirmesi gerekiyor. borc ile kendini kimse gecindiremez.
ailesinin yanında oturması güvensizligi göstermez. senin ark. üzerinden anlatcagım : ya parasını kendine yettiremedigi için ailesi ile kalıp masraftan kacıyor. ev kirası aidat yemek masrafı vb... tenmizlik bulaşık da yıkamayacak...
yada herşeyi yapabilir (temizlik yemek bulaşık vb.. ) ama tercihi bu.
kanaatim : 1. yazdıgım. kendine yettiremedi için ailesinin yanında kaldıgı.
iş yerinde neden olmaz. ayrıldıgınızda sorun cıkar. her gun birşekilde illetişim içinde olacaksınız vb...
*dun öpüşüyoırduk- bugun ise öpüşmüyoruz, hatta düşman gibi olursunuz. hırlaşırsınız.
benim prensiplerim vardı aşk için. iş yerinde asla - ark. ile asla -arkdaşın eski flortu asla-evli erkek veya boşanma arifesinde ki erkek. ile asla.
ve hiç bu kurallarımdan ödün vermedim. (bu arada artık olmaz sanmayın yazabilirsin... şimdi ki kuralımda- evliyim, eşimi de cok severim ama bir gun gönlüm başkasına kayacak gibi olursa veya eşimden sogursam -hmen boşanırım-prensiplerimde bakidir.. aşkımdan ölsem bu kurallarımdan ödün vermem. )
Prensiplerinize sadık kalabiliyorsanız irade yapınız güçlü demektir. Ben eşimi sevmediğim halde boşanana kadar ona sadık kaldım. Kalbimi aşka kilitledim kimseye açmadım. Aksi kendime saygısızlık olurdu.