- 30 Kasım 2019
- 12.051
- 38.438
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk yoksa nafaka da yok, elin adamı niye nafaka versin size. Evlenirken çok mu seküler di ayrıca bu adam?
Şiddet gördüm boşanmak istiyorum. Cezasını çekmesi için de para talep ediyorum. Sorun ne? Bundan sonraki hayatımda da tekrar aile kurup çocuk yapmak istiyorum. Neyi anlamadınız?
Çok iyi üniversite mezunusunuz ama sizden olmamış maalesef…İşle ne ilgisi var zaten çalışıyorum? Adam beni dövmeye kalkıyor her gün. Malı yok o yüzden ceza çeksin diye nafaka istiyorum ne var bunda? Ayrıca ben çocuk için evlendim bana bir çocuk vermedi. Tabiki çocuk yapmak için evlenmek hakkım.
Evlenmeden duramıyor musun? Daha birinden boşanmadan 2. Nin derdine niye düştün? Ayrıca ortada çocuk yok bişey yok ne nafakası versin size adam. Girin işe çalışın
Hızlı olma kastım yok henüz boşanmadım bile. Boşandıktan sonra kimse benimle evlenmez bir çocuğum olmaz diye endişe ediyorum. Çocuğumun olmasını mutlu bir ailem olmasını çok istiyorum. Kocam korkunç biri ondan kurtulmak istiyorum
Dayak yiyorum diye istenecek seyin adi nafaka degil, tazminat onu bi netlestirelim.İşle ne ilgisi var zaten çalışıyorum? Adam beni dövmeye kalkıyor her gün. Malı yok o yüzden ceza çeksin diye nafaka istiyorum ne var bunda? Ayrıca ben çocuk için evlendim bana bir çocuk vermedi. Tabiki çocuk yapmak için evlenmek hakkım.
İyi değilsiniz,bunları düşünmek tamam ama buraya konu açacak kadar kafaya takmak sıkıntı.Siz doğru karar verememiş bir hevesle kötü yönlerini görmezden gelip evlenmişsiniz Aynı hatayı yapma egiliminiz var DİKKAT!!!!!!!Hızlı olma kastım yok henüz boşanmadım bile. Boşandıktan sonra kimse benimle evlenmez bir çocuğum olmaz diye endişe ediyorum. Çocuğumun olmasını mutlu bir ailem olmasını çok istiyorum. Kocam korkunç biri ondan kurtulmak istiyorum
Tazminat verecek birikim yok ama maaşı yüksek. Kendinizi çok zeki sanıyorsunuz.Dayak yiyorum diye istenecek seyin adi nafaka degil, tazminat onu bi netlestirelim.
Tazminat tabi ki hakkiniz, ama cocuk yokken bu adam niye siz her ay duzenli odeme yapsın ki?
Ayrica 24 yaşında cocuk istiyorum diye evlenmek be kadar akil kârı? Daha kendiniz cocuksunuz, yapmayın boyle seyler, sonucu bu oluyor iste.
Anlasmali bosanabilirsiniz, o zaman surec daha hızlı olur.
Ne alaka? 2. evliliğini yapan var mı diye başlık açıyorum. Konu nerelere geliyor?Adam başka biriyle evlenebilmeniz için çeyiz parası verecek doğru mu anladım.
Tamam tatli kiz, sen her ay lutfen nafaka al.Tazminat verecek birikim yok ama maaşı yüksek. Kendinizi çok zeki sanıyorsunuz.
E olmadı boşanacağım zaten konu o değil. Sorum 2. evliliğini yapıp mutlu olan var mı?Çok iyi üniversite mezunusunuz ama sizden olmamış maalesef…
Tamam tatli kiz, sen her ay lutfen nafaka al.
Sen alma her kahrı çek beş kuruş isteme başkalarıyla yesin parayı kocan.Tamam tatli kiz, sen her ay lutfen nafaka al.
Ya ben evlenme meraklısı değilim zaten bundan on sene sonrası için soruyorum. 2. evliliğini yapıp mutlu olan var mı diye?İyi değilsiniz,bunları düşünmek tamam ama buraya konu açacak kadar kafaya takmak sıkıntı.Siz doğru karar verememiş bir hevesle kötü yönlerini görmezden gelip evlenmişsiniz Aynı hatayı yapma egiliminiz var DİKKAT!!!!!!!
Önce bir boşanin,yaralarinizi sarın, kendinizle yuzlesip eş secimi konusunda hatalariniza odaklanın,çevre değiştirin, çalışın,gezin,tozun,iyi ünv. imkanlarını kullanın sonra bu fikre geri dönün......
10 yil sonra sorarsınız o zaman,burda kimi aman evlilik mi bir daha tövbe der, kimi gerçek aşkı sevgiyi ikinci de buldum der.....Ya ben evlenme meraklısı değilim zaten bundan on sene sonrası için soruyorum. 2. evliliğini yapıp mutlu olan var mı diye?