İyi bir üniversiteden iyi bir üniversite mezunu ile 24 yaşında bir hevesle bir evlendim. Eşimin aile baskıları ve olgunlaşamamış bir erkek olması agresif küfürbaz biri olmasından kaynaklı ailelerin de dahil olduğu büyük bir kavgaya giriştik ve boşanma kararı aldım. Eşim kötü biri olduğunu kabul etmiyor tabiki kusursuz olduğunu düşünüyor tek kuruş vermem diyor. Ama ben çok ağladım çok baskı gördüm çok aşağılandım anlaşmalı boşanma taraftarı değilim. Çocuk yok.
Sorum boşandıktan sonra yeni hayata başlayan yeni hayatından mutlu olan veya tekrar evlenen var mı? Çevreniz nasıl karşıladı bu durumu? Yeni eşinizin kaygıları oldu mu? Yeniden bir evlenecek yani evlenme şart değil tabii ki yeniden sevebilecek cesareti nasıl buldunuz hayatınız nasıl gidiyor?
Bence bu hayat aşk için yaşanır aşk için katlanılır aşk güzelleştirir günü.
Boşanmış bir kadın olarak dışlanırım diye düşünüyorum beni kimse sevmez kabul etmez diye düşünüyorum. Dizilerde yaşamıyoruz hiçbirimiz iç anadolu kültürü malum. Var mı boşanıp tekrar aşık olan mutlu olan?
Sorum boşandıktan sonra yeni hayata başlayan yeni hayatından mutlu olan veya tekrar evlenen var mı? Çevreniz nasıl karşıladı bu durumu? Yeni eşinizin kaygıları oldu mu? Yeniden bir evlenecek yani evlenme şart değil tabii ki yeniden sevebilecek cesareti nasıl buldunuz hayatınız nasıl gidiyor?
Bence bu hayat aşk için yaşanır aşk için katlanılır aşk güzelleştirir günü.
Boşanmış bir kadın olarak dışlanırım diye düşünüyorum beni kimse sevmez kabul etmez diye düşünüyorum. Dizilerde yaşamıyoruz hiçbirimiz iç anadolu kültürü malum. Var mı boşanıp tekrar aşık olan mutlu olan?