Aynen!Sizin su an les bir hayat sürmenizin sebebi esiniz değil kendiniz. Bu hayatı böyle yasamayı siz seciyosunuz. Suc esinizde degil sizde. Adam ayrıldı bosandı cekti gitti önüne bakıyor olması gereken bu. Peki ya siz?
Oturmus bir kösede yasayamadıklarınıza, anne olamadıgınıza, asla olmayan bir yuvaya üzülmüs gelecekten korkuyorsunuz. Cünkü hala bagımlısınız. Degismek istemiyorsunuz hayatınızı melankoli yasamayı siz sectiniz. Asla kafanızda değişimlere yer vermediginiz sürece burada bir üye var o üyenin yıllardır yazdıgı konuları bi 10 senede sizden okuyacagız.
canım, bütün konularına yorum yaptım. Bende boşandım. Maddi ve manevi çok zorluklar yaşadım. Benim çocuğumda vardı. Zor günler geçirdim. inanki Hiç bir dert kalıcı değil. Önünde yeni bir hayat var. İlerde karşına sevebileceğin, güvenebileceğin bir kişi çıkar, inşaAllah anne de olursun. Bu günleri unutursun. Ama bu kadar yıpratma şu anda kendini.Boşandım. Eski esim bana bosanirsan leş bir hayat yaşacaksın demişti. Vebali sende demişti. Tabi boşanınca hemen kızları eklemeye başladı.
Benimse umudum gitti. Hayallerimi yitirdim. Korku ve endişe sarıyor içimi. Açıkçası gelecekten baya bir korkuyorum.
Evliligimden sadece sevmek ve sevilmek beraber ortak vakit gecirmek beraber eglenmek uzanip film izlemek dizi izlemek sohbet etmek destek olmak destek gormek gibi isteklerim hayallerim vardı. Fakat ilgici bir insan oldum.Benden beklendi cogu sey kadinim diye. Evinde gözü olmayan bir insan oldum.
Evet ben bu evliliği bitirdim 5 aylık evlilikte çoğu şeyi yaşayamadım.
İnsanlar önce çok ilgili düşünceli özenli gösterip kandırıp kendilerini farkli gosteriyorlar diye dusunuyorum. Ve insanlari tanidikca elbet birseyleri cikiyor sanki artik birine nasil guvenirim bilmiyorum.
Resmen evliliğim bir platonik evliliğe dönüştü severek evlenmemize ragmen.
Gerçekten mutlu bir evlilik var mı? Ben çok mu bir şey bekliyorum evlilikten?. Yine uzulucem diye cok korkuyorum. Ve boyle bir secim yaptim evlendim ve evlenmeden onceki adamla evlendikten sonrasi adam asiri farkli oldu diye bosandim diye (konularimi ayrintili bilenler neler yasadigimi bilir ) yalniz olmek anne olamamak yuva sahibi olamamak durumunda kalma ihtimalim geliyor aklima. Umudumu yitirdim. Sadece öylesine yasiyor gibiyim.
Yok yok aman sakın eklemesin şu anda erkekleri. Duygusal açıdan zayıf kadınları manipüle eden ve onlara zarar veren çok erkek var. Önce iyice iyileşmeyi beklemeli.O kızları ekliyorsa siz de erkekleri ekleyin o nasıl hayatına devam ediyorsa siz de etmelisiniz bu anne baba gibi yerine konmayan bir şey değil bir sürü yedeği var.Bosandiktan sonra ben de kimseyi sevemem alisamam güvenemem diyordum köpekler gibi başka bir adama aşık oldum hayatımda kimse tarafından sevilmedigim kadar sevildim dünyada tek bir erkek yok sizin duygularınız da tek kullanımlık degil
Sen kanmak istemedikten sonra kimse bir şey yapamaz sen duygusal açıdan boşlukta olabilirsin bu önüne gelene kapilacagin anlamına gelmez tam tersine dalga gececeksinYok yok aman sakın eklemesin şu anda erkekleri. Duygusal açıdan zayıf kadınları manipüle eden ve onlara zarar veren çok erkek var. Önce iyice iyileşmeyi beklemeli.
Haklısın pry ama bazen olmuyor işte. Sevilmeye çok ihtiyacın olduğu zamanlarda azıcık sevgi kırıntısında bile bire bin katıyorsun, gözünde büyütüyorsun bazı şeyleri. Bu sefer ordan da bir darbe yiyorsun. Ne bileyim korkuyorum. Keşke senin gibi olabilse her kadın, kendim için de diliyorum bunu.Sen kanmak istemedikten sonra kimse bir şey yapamaz sen duygusal açıdan boşlukta olabilirsin bu önüne gelene kapilacagin anlamına gelmez tam tersine dalga gececeksin
Çok sevdiğim bir atasözü vardır "Bıyık büküle bukele kaytan insan ............ şeytan olur" derler.Merak etme birine safça inanmayı guvenmyi istesen bile yapamayacaksın hep elin kapıda olacak hep kendini koruma modunda tutacaksın kimin niyeti ciddi kimin laylay anlıyorsun zaten bastaHaklısın pry ama bazen olmuyor işte. Sevilmeye çok ihtiyacın olduğu zamanlarda azıcık sevgi kırıntısında bile bire bin katıyorsun, gözünde büyütüyorsun bazı şeyleri. Bu sefer ordan da bir darbe yiyorsun. Ne bileyim korkuyorum. Keşke senin gibi olabilse her kadın, kendim için de diliyorum bunu.
Peki bunlari yaomayip ne yapmam gerek. Degismek nasil degisebilirim yani?Sizin su an les bir hayat sürmenizin sebebi esiniz değil kendiniz. Bu hayatı böyle yasamayı siz seciyosunuz. Suc esinizde degil sizde. Adam ayrıldı bosandı cekti gitti önüne bakıyor olması gereken bu. Peki ya siz?
Oturmus bir kösede yasayamadıklarınıza, anne olamadıgınıza, asla olmayan bir yuvaya üzülmüs gelecekten korkuyorsunuz. Cünkü hala bagımlısınız. Degismek istemiyorsunuz hayatınızı melankoli yasamayı siz sectiniz. Asla kafanızda değişimlere yer vermediginiz sürece burada bir üye var o üyenin yıllardır yazdıgı konuları bi 10 senede sizden okuyacagız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?