boşanma sonrası tavsiyeler

Yardım alabilirsiniz belki bu konuda. Bastırılmış öfkeyi iyi bilirim zamanında akrabalarıma karşı olan öfkem beni bitirdiğinde yardım almıştım ve o dönem birçok konuda farkındalığa ulaşmamı sağlamıştı bu durum. Sizin yaşadıklarınızı da atlatmanızda yardımcı olabilir psikologla görüşmeye başlamanız.

bir psikiyatri eşliğinde 2 tane ilaç kullanıyorum ama ayrıca sanırım terapide almam gerekiyor. ilaçlar da bi yere kadar yardımcı oluyo

Okurken içim daraldı adam (demeye bin şahit lazım) tam bir çöpmüş ! Ama biz kadınlar balık baştan koksada kendimizi kandırıyoruz düzelir diye umut ediyoruz. Saygının olmadığı yerde maalesef hiç bişey olmuyor…

Geçenlerde bi yazı okudum sevgiliyken ayrılmak evlenip ayrılmaktan 5 kat daha fazla acı veriyormuş çünkü yaşanacak ihtimaller yarım kalmışlık hissi çok daha fazla can yakıyormuş 2 ay gibi kısa bi sürede gerçek yüzünü görüp herseyi tüketmeniz belkide hayrınızadır. Belkide sevgili olarak çok daha uzun zaman tüketecekti sizi. Kendini değersiz hissetme olması gereken buymuş yeniden başlıyorum de ayağa kalk. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır

bende hep kendime aynısını diyorum biliyor musun bazen bir ümitsizliğe kapılıyorum tekrar sevebilecek miyim mutlu olabilecek miyim anne olabilecek miyim diye. Sonra diyorum vardır Allah’ın bir bildiği diyerek hemen çıkıyorum o durumdan. Teşekkür ederim yorumlarınız için bu arada sizinde çok güzel bir hayatınız olur umarım pişmanlıklar olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…