- 28 Eylül 2021
- 41
- 7
- 36
- 28
- Konu Sahibi sosyeyetttenn11
merhaba hanımlar. Eşimin öfke ve kıskançlık problemi vardı bu 4 senede bu davranışlarını beni manipüle ederek (beni bu hale sen getirdin) diye diye ikna edip beni kurban psikolojisine sokmuştu tabi ilk zamanlar böyle değildi harika nazik komik bi insandı. nişan atma olayımız olmuştu ailemin işlerinden dolayı bi tarih verememişti bi 20 gün ileri atmak istediler ailem hakkında benim hakkımda çok ağır hakaretler ve küfürler etmişti bunun üstüne nişan atılmıştı. Daha sonra tekrar bi araya geldiğimizde ben bu değildim her şeyi yıkmak için söyledim senin hareketlerin davranışların yüzünden diyerek beni tekrar ikna etti ve ailemin karşısına geçip ben evleneceğim dedim. evlendikten 1 hafta sonra ailesine karşı yinede çok iyiydim ama benim ailemle görüşmek istemiyordu. ailem yemeğe çağırdığı gün yemeğe gelmedi o günden sonra bende onun ailesine mesafe koydum ve bunu farkettikten sonra bana kısasa kısas yapıyorsun sen her zaman onları seçerim seni annenin evine geri gönderirim dedi ailem bu evliliği onaylamayıp ona rağmen onunla evlenmeme rağmen. Kavgalar bi türlü bitmedi cicim ayı bile yaşayamadık bu sefer de sürekli enerjim düşük yorgunum uyuyorum dışarı onunla çok çıkmıyorum diye söylenmeye başladı bunun üstüne ona daha evlilik düzenine alışamadığımı(evlenmeden önce ailem bana hiç bir ev işi yaptırmazdı) hem çalışıp hemde ev işlerinden dolayı yorgun ve bitkin olduğumu ona anlatmaya çalıştım mutsuz olduğumu ve bunun için ondan bi çaba istediğimi belirttim. Bu sefer de kavgalarımız ailesine taşındı ailesinin yanında yüzüme yastık attı kalkıp ona tepki gösterdim diye kayınpederim sen kocanı tahrik ediyorsun diye beni suçladı. Üstüne eve döndükten sonra sen sürekli uyuyorsun sürekli mutsuzsun sen git bir kaç gün annende kal demesinin üstüne yaklaşık evlendikten 2 ay sonra evi terkettim. Şu an dava süreci devam ediyor 1 ay sonra biticek inşallah. Kıskançlığı bi de üstüne deli boyuttaydı(giyimden tutun benim nerde bikini giyebileceğim bile sınırlıydı) üstüne bir de dava devam ederken ablamla alkollü bi yere canlı müziğe gittim diye sen esc hayatı yaşıyorsun sen benim soyadımı taşıyorsun hala boşanana kadar rahat dur gibi şeyler zırvalayıp durdu. Gerçekten nişan atılıyorsa Allah korudu diyip o işi devam ettirmemek gerekiyormuş. Daha buraya yazsam çok uzun olacak bir sürü olay daha var. Bir de üstüne bunlara rağmen sen benimle nafaka tazminat için evlendik diye beni suçladı. Tabiki mahkemede ne tazminat ne nafaka hiç bir şey talep etmedim hem öyle zengin biri değildi hemde para için evlenmemiştim. Sadece sevmiştim. Boşananlardan tavsiyeler istiyorum psikolojim çünkü çok ağır hasar almış durumda. boşandıktan sonra yapıp size iyi gelecek şeyler neler oldu? terapi ve ilaç kullanıyorum şu an ama yeterli gelmiyor bazen kendimi çok büyük bir buhranın içinde buluyorum. O kurban psikolojisinden çıkamıyorum tavsiyeleriniz nelerdir?