- 2 Temmuz 2022
- 77
- 21
- 18
- 26
- Konu Sahibi Umutlu Biri
-
İnan her gün beddua ediyorum ya cinsellik konusunda bile maaşı çoktan yatmış gitmiş diyor maaşımı yatsın ilk işimiz doktora gitmek orası bile şüpheli yok telefon çaldı yok gezme çıktı yok doktora gideriz insanın zoruna gidiyorHakkını al ama ben adamdan tiksindiysem ve paraya ihtiyacım yoksa almazdım sanırım. Öyle güzel bir ah ediyorum ki çıkıyor genel de o kişilerden.( kolay kolay ah etmem)
İnan her gün beddua ediyorum ya cinsellik konusunda bile maaşı çoktan yatmış gitmiş diyor maaşımı yatsın ilk işimiz doktora gitmek orası bile şüpheli yok telefon çaldı yok gezme çıktı yok doktora giderizHakkını al ama ben adamdan tiksindiysem ve paraya ihtiyacım yoksa almazdım sanırım. Öyle güzel bir ah ediyorum ki çıkıyor genel de o kişilerden.( kolay kolay ah etmem)
Şimdi dava açmadığım halde atılıyor kız benden uzak durdu yok psikolojik sorunu vardı vs insan bu lafları duyunca hiç tahammül edemiyor dava açmasan sanki bunları kabul etmiş gibi hissediyorum öyleAlacaginiz altin mahkeme ve avukat giderlerine harcanacaksa cekismeli dava ile basinizi agritmayin. Ama tum masraflari karsiladiktan sonra elinize para kalacaksa cekismeli bosanabilirsiniz. Erkekler bu sureclerde genelde kadinlara iftira atıyor ozellikle namusla ilgili. Saglam sinir yapinizin olmaso gerekir. Ayrica muhtemelen dava sonuclanana kadar esiniz altinlari yer. Sonra nasil oder bilemiyorum. Ortada ciddi meblag yoksa ugrasmayin derim
Şu durum yansıtılıyor boşan kurtul bişey isteme ardından altın davası açHakkın olanı al tabi.
Neden bırakacaksın ki ?
Böyle bir durum var mıŞu durum yansıtılıyor boşan kurtul bişey isteme ardından altın davası aç
Hakkın olanı al tabi.
Neden bırakacaksın ki ?
Duruşma Ekim ayında olur anlaşmalı olursa dediler ama neden 1 yıl dedinizİlk 1 yıl anlaşmalı boşanma olmuyor zaten. Hakkını al, bırakma.
Altınların %75 sizin.Merhaba arkadaşlar buraya yazıp gerçekten bu durumu yaşayanların bana fikir vermesini istiyorum. Herkes anlaşmalı boşan üstünü kapat hiçbirşey isteme diyor. Kumar oynadığı halde her gün maaşım yatmadı diyip bana para harcattı 3 ay boyunca karı koca ilişkisi olmadı Devamlı bahane uydurup erteleme yaptı. Kart borcuna 20 milyar altın bozdurdu. Bana evin kirasını faturayı ödetti ilk ay maaşım gelecek diye şu an bile benim bileziğimi göndermeyip kendi taktıkları altın herkes senin hakkın demesine rağmen onları bile göndermiyorlar. Çekişmeli boşanırsan başın ağrıyacak diyorlar lütfen boşanan kişiler bu konu hakkında fikir sahibi olanlar fikir verebilir mi?
Evliliginizin suresi 1 yili aşmadiysa anlasmali bosanamiyorsunuz. 1 yildaz az sureli evlilikler cekismeli bosaniyor ama sonra mahkeme devam ederken anlasma yapilirsa anlasmali da bitiyor.Duruşma Ekim ayında olur anlaşmalı olursa dediler ama neden 1 yıl dediniz
Ya keşke elimde o kadar delil var avukat başını ağrıtma kendine hayrı yok diyor benim arkamda duracak bir avukat bulmaya çalışacağım her türlü zaten taktıkları altın benimEsin kumarbaz, yalanci, sorumsuz, somuren bir tip. Neyse hakkin tazminatina kadar iste.
Altınların %75 sizin.
Totosundaki donuna kadar almayan bizden değildir.
Açın çekişmeli davanızı asla pes etmeyin, kendinize neyi layık görür iseniz onu yaşarsınız. Bunu sakin unutmayin.
Yaşadıklarınız size layik değil hakkınız olan herseyi alın.
Baska avukatlarla da gorus. Neden avukat bosver dedi ki. Maasina haciz konur odeyemese bile.Ya keşke elimde o kadar delil var avukat başını ağrıtma kendine hayrı yok diyor benim arkamda duracak bir avukat bulmaya çalışacağım her türlü zaten taktıkları altın benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?