- 2 Temmuz 2022
- 77
- 21
- 18
- 26
- Konu Sahibi Umutlu Biri
-
Bundan yeni haberim oldu ve benimle evlenirken ve evliyken kumarını bilmiyordum evliyken bile sakladı Payfix denilen biryere para gidiyordu otomatik meğerse sanalda kumar oynuyormuşEvliliginizin suresi 1 yili aşmadiysa anlasmali bosanamiyorsunuz. 1 yildaz az sureli evlilikler cekismeli bosaniyor ama sonra mahkeme devam ederken anlasma yapilirsa anlasmali da bitiyor.
Eger ankasmaliyi en sonunda esiniz kabul ederse, takilari odemeyi falan, cekismeli baslayan davayi anlasmaliya cevirip istediginjz sartlari anlasmaya yazabilirsiniz.
Cekismeli mal paylasimi yoksa ( takilar haric) 1.5-2 yilda biter ama o sonra karara itiraz ederse bir ust mahkemede bir yil fakan bekleniliyor, o yuzden uzuyor.Çekişmeli 3 4 yıl sürer diyorlar doğru mu
Sanırım maaşı bile hacizli gibi çünkü otomatik maaşı yattığında payfix denilen yere gidiyordu gü içinde farklı isimlereBaska avukatlarla da gorus. Neden avukat bosver dedi ki. Maasina haciz konur odeyemese bile.
Kumar bosanma nedeni zaten ve kusur sayiliyor. En kusurlu olan taraf daha az kusurlu tarafa tazminat oder cekismeli bosanmada eger daha az kusurlu taraf tabi tazminat talep etti ise.Bundan yeni haberim oldu ve benimle evlenirken ve evliyken kumarını bilmiyordum evliyken bile sakladı Payfix denilen biryere para gidiyordu otomatik meğerse sanalda kumar oynuyormuş
Belki de hala kumar oynuyor ve Payfix yolu ile kumar borcunu kredi kartindan oduyor, bilmiyorum ki.Sanırım maaşı bile hacizli gibi çünkü otomatik maaşı yattığında payfix denilen yere gidiyordu gü içinde farklı isimlere
Bilemicem o konuyu, bilmediğim konuda yorum yapmam doğru değil.Çekişmeli 3 4 yıl sürer diyorlar doğru mu
Altınları kaynanam sizin ev alçakta benim eve koyalım dedi ilk günden size güvenmiyorum diyemedim bankaya koyalım dedim saçma buldular koyarsak bacımın hesabına ortak yaparız gibi bişey söyledi Benim yanımda olan altınları da habersiz bozduruyordu boşanma fikri olmadığı için onlar da gittiBilemicem o konuyu, bilmediğim konuda yorum yapmam doğru değil.
Avukata danışın.
Ama altınlar sizin hakkınız.
Altınları neden almadınız evden ayrılırken bıraktınız eşinize.?
"Lafa bakarim laf mi diye soyleyene bakarim adam mi diye" demişler. Dava acin ya da acmayin diyemem. Ben olsam eger ciddi miktarda tazminat alabileceksem uğraşırdım. Kumar borcu olan adamdan ne alabilirsiniz ki? Sadece sinirleriniz yipranacak. Kar zarar durumunu hesap edin, ona göre hareker edin derimİnan her gün beddua ediyorum ya cinsellik konusunda bile maaşı çoktan yatmış gitmiş diyor maaşımı yatsın ilk işimiz doktora gitmek orası bile şüpheli yok telefon çaldı yok gezme çıktı yok doktora gideriz
Şimdi dava açmadığım halde atılıyor kız benden uzak durdu yok psikolojik sorunu vardı vs insan bu lafları duyunca hiç tahammül edemiyor dava açmasan sanki bunları kabul etmiş gibi hissediyorum öyle
Güzel kardesim yalvarırım aç davanı al bütün haklarını… hem iktidarsız, hem cinsellik yok, hem kumarbaz, hemde ailesi yamyam.Altınları kaynanam sizin ev alçakta benim eve koyalım dedi ilk günden size güvenmiyorum diyemedim bankaya koyalım dedim saçma buldular koyarsak bacımın hesabına ortak yaparız gibi bişey söyledi Benim yanımda olan altınları da habersiz bozduruyordu boşanma fikri olmadığı için onlar da gitti
Şimdi o durumda bana bıraktılar bir taraf diyor ki canları yansın diyelim ki 15 bin 100 bin en fazla aldık onu bile zor verir gözüküyor dedi kumar borcu ne kadar bilmiyorum hala oynuyor mu bilmiyorum devamlı olan bişeymiş diye duydum yani şu konu da var üstünü kapat cenazeyi göm gitsin niye her zaman yıkayıp uğraşacaksın dediler"Lafa bakarim laf mi diye soyleyene bakarim adam mi diye" demişler. Dava acin ya da acmayin diyemem. Ben olsam eger ciddi miktarda tazminat alabileceksem uğraşırdım. Kumar borcu olan adamdan ne alabilirsiniz ki? Sadece sinirleriniz yipranacak. Kar zarar durumunu hesap edin, ona göre hareker edin derim
O süreç nasıl ilerliyor bilginiz var mı ne kadar sürerGüzel kardesim yalvarırım aç davanı al bütün haklarını… hem iktidarsız, hem cinsellik yok, hem kumarbaz, hemde ailesi yamyam.
Birde bu degmez adam icin boşanmış olacaksın.
Totosundaki donuna kadar al.
Avukat tutacaksın.O süreç nasıl ilerliyor bilginiz var mı ne kadar sürer
Bilirkişi neye göre tespit ediyor bilemiyorum. Onlar da güvenilmez..benimkileri yari yariya hesapladı. Baya baya yakından çekilmiş video olduğu halde. Allah onları da ıslah etsin. Bu işi layığıyla yapamıyorsan yapma. Şimdi karşı taraf gibi o bilirkişi de benim ahimi aldı mesela...Cekismeli mal paylasimi yoksa ( takilar haric) 1.5-2 yilda biter ama o sonra karara itiraz ederse bir ust mahkemede bir yil fakan bekleniliyor, o yuzden uzuyor.
Bu arada birisi takilarin yuzde 75i senin yazmis da, hayir takılar kafinindir. Dugun CD sinin bir kopyasini delil olarak sunarsin mahkemeye. Bilir kisi kac gram altin takildigini oradan tespit ediyor
O iktidarsız kısmı karışık inan ki kimse anlam veremiyor erkekliği vardı seviyorum derdi ama kendini rahatlatıp dururdu onu yapamazdı.Güzel kardesim yalvarırım aç davanı al bütün haklarını… hem iktidarsız, hem cinsellik yok, hem kumarbaz, hemde ailesi yamyam.
Birde bu degmez adam icin boşanmış olacaksın.
Totosundaki donuna kadar al.
Çok geçmiş olsun , Sen mi evi terkettin? Bizim işyerinde var arkadaş çekişmeli boşanma yıllardır sürüyor bu yıl 4 yıl olacak ondan biliyorum, herşeyi kızcağız yapmış ama herşeye şerh koydurmuş adam da geçen yıl beyin kanaması geçirdi felç oldu ama davayı ailesi halen yürütüyor onlarda evler arabalar da var ama ortada çocukta var çocuğun okul taksitini Bile halen bizim arkadaş ödüyor nafaka bile veremeyecek durumda adam aldıkları evin tüm taksitlerini arkadaş Ödemiş dekontları bile duruyor ama mahkemeler gün atıp duruyor avukatlar kazanıyor burada parayıMerhaba arkadaşlar buraya yazıp gerçekten bu durumu yaşayanların bana fikir vermesini istiyorum. Herkes anlaşmalı boşan üstünü kapat hiçbirşey isteme diyor. Kumar oynadığı halde her gün maaşım yatmadı diyip bana para harcattı 3 ay boyunca karı koca ilişkisi olmadı Devamlı bahane uydurup erteleme yaptı. Kart borcuna 20 milyar altın bozdurdu. Bana evin kirasını faturayı ödetti ilk ay maaşım gelecek diye şu an bile benim bileziğimi göndermeyip kendi taktıkları altın herkes senin hakkın demesine rağmen onları bile göndermiyorlar. Çekişmeli boşanırsan başın ağrıyacak diyorlar lütfen boşanan kişiler bu konu hakkında fikir sahibi olanlar fikir verebilir mi?
Var böyle manyaklar cnm sen talihsiz bi olay yaşadın bunu bi tecrübe olarak ah heybene bak yoluna.O iktidarsız kısmı karışık inan ki kimse anlam veremiyor erkekliği vardı seviyorum derdi ama kendini rahatlatıp dururdu onu yapamazdı.
3 ay evet öyle anlatıyorlarÇok geçmiş olsun , Sen mi evi terkettin? Bizim işyerinde var arkadaş çekişmeli boşanma yıllardır sürüyor bu yıl 4 yıl olacak ondan biliyorum, herşeyi kızcağız yapmış ama herşeye şerh koydurmuş adam da geçen yıl beyin kanaması geçirdi felç oldu ama davayı ailesi halen yürütüyor onlarda evler arabalar da var ama ortada çocukta var çocuğun okul taksitini Bile halen bizim arkadaş ödüyor nafaka bile veremeyecek durumda adam aldıkları evin tüm taksitlerini arkadaş Ödemiş dekontları bile duruyor ama mahkemeler gün atıp duruyor avukatlar kazanıyor burada parayıçekişmeli boşanmada yıpranman çok oluyor ve yıllar sürecek bunuda düşün, kaç yıllık evlisiniz? Bizim arkadaşta darp raporu uzaklaştırma vs olmasına rağmen maalesef hukuk bu konuda çok yetersiz geliyor kanunların yenilenmesi lazım ki adalet sağlansın çok fazla açık var bu konuda o yüzden eğer o açıkları bilen avukatsa herşeyi kendi lehine çevirebiliyorlar
Ettim ama hakim reddetti. Sebebi de şu: benim itirazimi kabul edip yeni gönderse karşı tarafta itiraz edermiş bu böyle böyle bitmezmis dava. O prensip olarak bu talepleri reddediyormus dava uzamasin diyeBilirkişi raporuna itiraz edip yeni bir bilirkişiden rapor talep etmediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?