Boşanma Sonrası Takılar

Bundan yeni haberim oldu ve benimle evlenirken ve evliyken kumarını bilmiyordum evliyken bile sakladı Payfix denilen biryere para gidiyordu otomatik meğerse sanalda kumar oynuyormuş

Çekişmeli 3 4 yıl sürer diyorlar doğru mu
Cekismeli mal paylasimi yoksa ( takilar haric) 1.5-2 yilda biter ama o sonra karara itiraz ederse bir ust mahkemede bir yil fakan bekleniliyor, o yuzden uzuyor.
Bu arada birisi takilarin yuzde 75i senin yazmis da, hayir takılar kafinindir. Dugun CD sinin bir kopyasini delil olarak sunarsin mahkemeye. Bilir kisi kac gram altin takildigini oradan tespit ediyor

Bundan yeni haberim oldu ve benimle evlenirken ve evliyken kumarını bilmiyordum evliyken bile sakladı Payfix denilen biryere para gidiyordu otomatik meğerse sanalda kumar oynuyormuş
Kumar bosanma nedeni zaten ve kusur sayiliyor. En kusurlu olan taraf daha az kusurlu tarafa tazminat oder cekismeli bosanmada eger daha az kusurlu taraf tabi tazminat talep etti ise.

Bilemicem o konuyu, bilmediğim konuda yorum yapmam doğru değil.

Avukata danışın.
Ama altınlar sizin hakkınız.

Altınları neden almadınız evden ayrılırken bıraktınız eşinize.?
Altınları kaynanam sizin ev alçakta benim eve koyalım dedi ilk günden size güvenmiyorum diyemedim bankaya koyalım dedim saçma buldular koyarsak bacımın hesabına ortak yaparız gibi bişey söyledi Benim yanımda olan altınları da habersiz bozduruyordu boşanma fikri olmadığı için onlar da gitti

"Lafa bakarim laf mi diye soyleyene bakarim adam mi diye" demişler. Dava acin ya da acmayin diyemem. Ben olsam eger ciddi miktarda tazminat alabileceksem uğraşırdım. Kumar borcu olan adamdan ne alabilirsiniz ki? Sadece sinirleriniz yipranacak. Kar zarar durumunu hesap edin, ona göre hareker edin derim

Güzel kardesim yalvarırım aç davanı al bütün haklarını… hem iktidarsız, hem cinsellik yok, hem kumarbaz, hemde ailesi yamyam.
Birde bu degmez adam icin boşanmış olacaksın.
Totosundaki donuna kadar al.

Şimdi o durumda bana bıraktılar bir taraf diyor ki canları yansın diyelim ki 15 bin 100 bin en fazla aldık onu bile zor verir gözüküyor dedi kumar borcu ne kadar bilmiyorum hala oynuyor mu bilmiyorum devamlı olan bişeymiş diye duydum yani şu konu da var üstünü kapat cenazeyi göm gitsin niye her zaman yıkayıp uğraşacaksın dediler

O süreç nasıl ilerliyor bilginiz var mı ne kadar sürer
Avukat tutacaksın.
Burda konu acanlar vardı taki törenindeki görüntüleri fotoğrafları sunuyorlar.
Sosyal medyada birsey paylasma.
Avukatınız size süreci en iyi sekilde anlatir ve yürütür.

Ziynetler kadınındir kararları eskide kaldı. Şuan Yargıtay kadına takılan takılar kadınındir, erkeğe takılan altınlardan kadına ozgulenmeyenler erkegindir diyor. Zaten bence oldum olası saçma bir durumdu düğünde takılan ziynetlerin sek kadına ait olması.
Ziynet davalarında sorun ispat etmek. Çünkü aksi ispat edilmedikçe altınlar kadında kabul ediliyor ve siz kadın olarak altınların sizde olmadığını iddia ediyorsanız bunu ispatla mükellefsiniz. Mesaj dökümü olur, kuyumcu fişi olur

Bilirkişi neye göre tespit ediyor bilemiyorum. Onlar da güvenilmez..benimkileri yari yariya hesapladı. Baya baya yakından çekilmiş video olduğu halde. Allah onları da ıslah etsin. Bu işi layığıyla yapamıyorsan yapma. Şimdi karşı taraf gibi o bilirkişi de benim ahimi aldı mesela...

Güzel kardesim yalvarırım aç davanı al bütün haklarını… hem iktidarsız, hem cinsellik yok, hem kumarbaz, hemde ailesi yamyam.
Birde bu degmez adam icin boşanmış olacaksın.
Totosundaki donuna kadar al.
O iktidarsız kısmı karışık inan ki kimse anlam veremiyor erkekliği vardı seviyorum derdi ama kendini rahatlatıp dururdu onu yapamazdı.

Çok geçmiş olsun , Sen mi evi terkettin? Bizim işyerinde var arkadaş çekişmeli boşanma yıllardır sürüyor bu yıl 4 yıl olacak ondan biliyorum, herşeyi kızcağız yapmış ama herşeye şerh koydurmuş adam da geçen yıl beyin kanaması geçirdi felç oldu ama davayı ailesi halen yürütüyor onlarda evler arabalar da var ama ortada çocukta var çocuğun okul taksitini Bile halen bizim arkadaş ödüyor nafaka bile veremeyecek durumda adam aldıkları evin tüm taksitlerini arkadaş Ödemiş dekontları bile duruyor ama mahkemeler gün atıp duruyor avukatlar kazanıyor burada parayı çekişmeli boşanmada yıpranman çok oluyor ve yıllar sürecek bunuda düşün, kaç yıllık evlisiniz? Bizim arkadaşta darp raporu uzaklaştırma vs olmasına rağmen maalesef hukuk bu konuda çok yetersiz geliyor kanunların yenilenmesi lazım ki adalet sağlansın çok fazla açık var bu konuda o yüzden eğer o açıkları bilen avukatsa herşeyi kendi lehine çevirebiliyorlar

O iktidarsız kısmı karışık inan ki kimse anlam veremiyor erkekliği vardı seviyorum derdi ama kendini rahatlatıp dururdu onu yapamazdı.
Var böyle manyaklar cnm sen talihsiz bi olay yaşadın bunu bi tecrübe olarak ah heybene bak yoluna.

Erkekliği olan bi adam seviyorum demez yapar icraatını gösterirdi. Tövbe tövbe.

Şu adamdan hakkın olan ne varsa al asla hakkını bırakma.
Ayrıca cinsel durumu da dava da yaz ki elini sağlam tut.

Kendini ezdirme adam seni paçavra gibi fırlatmış atmış haksız olduğu halde, sende hakkını sonuna kadar ara.

3 ay evet öyle anlatıyorlar

Bilirkişi raporuna itiraz edip yeni bir bilirkişiden rapor talep etmediniz mi
Ettim ama hakim reddetti. Sebebi de şu: benim itirazimi kabul edip yeni gönderse karşı tarafta itiraz edermiş bu böyle böyle bitmezmis dava. O prensip olarak bu talepleri reddediyormus dava uzamasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…