Boşanma sonrası şehir değiştirme

Bu nasıl bir ithamdır. Bir insanı iyi baba olmak nasıl iyi bir eş yapabilir? Alkol problemi olup, bir gece kendinizi dayaktan hastanede buldunuz mu siz hiç? Çocuğumun babası kötü bilinmesin diye tazminat altın bile almadan boşandım sırf çocuk için aramız iyi olsun çocuk etkilenmesin diye. Siz nasıl böyle bir yargılama yapıyorsunuz. Aşk istesem oturup çocuğumu düşünürüm sizce? Benim çevrem hepsi gelmemden yana. Çevremde boşanmış insanda yok. Belki burada da aynı şeyleri yaşamış insanlar yazar diye düşündüm. Kesinlikle insanları bir şeyler bilmeden yargılamamalısınız.

Siz nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz ben hiç anlamıyorum. Neler yaşıyorsunuz da bu kin bu öfke. Boşandınız mı bilmiyorum ama yaşamadan bilmeden nasıl yorumlar yapıyorsunuz ya. Hayret içerisindeyim.

Boşanmış bir kadın olarak aşk istemenizde de bir sakınca yok ki.

yarın birgün baba evlenir de çocuktan uzaklaşırsa o zaman düşünebilirsiniz ama uzağa giderseniz bu süreci hızlandırmış olursunuz evlat da olsa gözden uzak olan gönülden de ırak olur bence. madem ilgili onlara birbirlerini unutturmayın derim.

siz boşanmayı sabıka olarak görürseniz herkes size öyle davranır. siz utanılacak bir şey yapmadınız önce bunu kendinize kabul ettirin

Adamın alkolü ve hastanelik edene kadar şiddeti var ve siz “iyi baba” mi diyorsunuz?
Şok içindeyim şu an..
Değil çocuğumu ona bırakmak sokağından yürütmem saka mısınız siz?
İçip içip cocugu döverse ya bir cinnet anında?
Ne kötü bir insan siz resmen özgürlüğünüz için alkolik dayakcı adama çocuk mu veriyorsunuz
Derhal o şehri değiştirin tüm yorumları çevirdiniz suan

Yorumlar istediği gibi gelmeyince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…