Boşanma sonrası ruh haliniz nasıl oldu ?

Merhaba hanımlar ben daha bir ay olacak yeni mahkemem bitti. Tek celsede bitti anlaşmalı boşanma oldu. Hiçbir şey talep etmedim belkide o yüzden hızlı oldu. Çocuk yok 4 aylık evlilik. Bitti ama sanki ruh halim kötüye gidiyor. Aşırı yalnız,mutsuz hissediyorum. Sık sık ağlama krizi normal mi bu durum onu da bilemiyorum. Bitmesi gerekiyordu evet burda konumu okuyan bilir yaşadıklarımı. Birde boşandığım için çevreden insanlar sanki ikinci sınıf insan gibi davranıyorlar. Yok kızlık gitti evlendin ayrıldın şöyle böyle muamele biraz beni üzüyor. Hatta biraz değil fazlaca. Nasıl atlatacam sanki değersiz, fazlalık gibi hissediyorum bu dünyada.
Ne kadar aptallarrr. İşiniz, varsa tatin isteyip baska, şehre gidin. Uzaklasın o insanlardan.
Ayrıca cok mutlu olsanız, zaten bosanmazdınız, bence şükür diyip önünüze bakın.

Merhaba hanımlar ben daha bir ay olacak yeni mahkemem bitti. Tek celsede bitti anlaşmalı boşanma oldu. Hiçbir şey talep etmedim belkide o yüzden hızlı oldu. Çocuk yok 4 aylık evlilik. Bitti ama sanki ruh halim kötüye gidiyor. Aşırı yalnız,mutsuz hissediyorum. Sık sık ağlama krizi normal mi bu durum onu da bilemiyorum. Bitmesi gerekiyordu evet burda konumu okuyan bilir yaşadıklarımı. Birde boşandığım için çevreden insanlar sanki ikinci sınıf insan gibi davranıyorlar. Yok kızlık gitti evlendin ayrıldın şöyle böyle muamele biraz beni üzüyor. Hatta biraz değil fazlaca. Nasıl atlatacam sanki değersiz, fazlalık gibi hissediyorum bu dünyada.
Daha çok yeni ondan bu duygu düşünceler. Ayrıca zor biliyorum ama insanları gercekten boşver onlar kimki. Çoğu Hayatta Bi halt olmayı becerememiş insanlar. Çoğunun acınası hali var. Ben boşanalı 2 seneyi geçti inanki ben de çok üzülüyordum, insanların dediklerini çok takıyorum, aklıma iyi günlerimiz geliyordu ağlıyordum. Ama zamanla iyiki kurtuldum o kan emiden demeye başladım. O kimki ben onunla evlenmişim diceksin Bi zaman sonra. Bak benim aklıma geldiğinde inanki otomatikman, düşünmeden yanii "ıyyy asalak" falan oluyorum. Hepsi geçicek hastalığın geçmesi biraz vakit almıyor mu. Bu da öyle.

Neyin yası bu ya, hizmetçiliği mi özledin?

Haklısınız tâbiki bende öyle düşünüyorum ama insanlara boşandım dediğim zaman hemen ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorlar. Çok sığ gerici bir düşünce. Takmayın onlara dersiniz belki evet takmak istemiyorum . Ama insan öyle şeyler duyunca üzülüyor. Üzülüyorum elimde olmadan. Evet çok kötü şeyler yaşadım konumu okuyanlar biliyor. Ama böyle tek yalnız hissediyorum. Ama evliyken de mutlu muydum hayır

Daha çok yeni ondan bu duygu düşünceler. Ayrıca zor biliyorum ama insanları gercekten boşver onlar kimki. Çoğu Hayatta Bi halt olmayı becerememiş insanlar. Çoğunun acınası hali var. Ben boşanalı 2 seneyi geçti inanki ben de çok üzülüyordum, insanların dediklerini çok takıyorum, aklıma iyi günlerimiz geliyordu ağlıyordum. Ama zamanla iyiki kurtuldum o kan emiden demeye başladım. O kimki ben onunla evlenmişim diceksin Bi zaman sonra. Bak benim aklıma geldiğinde inanki otomatikman, düşünmeden yanii "ıyyy asalak" falan oluyorum. Hepsi geçicek hastalığın geçmesi biraz vakit almıyor mu. Bu da öyle.
Bi süre sonra kendinizden nefret ettiniz değil mi, '' Ben bununla nasıl evlendim, nasıl koca diye gezdirdim, koynuma soktum? Tipe bak, hale bak, ben kendime ne yaptım? '' diye duvarlara vurdunuz başınızı.
Sizi hatırlıyorum. 😁 Beyefendinin kasları ne alemde?

Geçmiş olsun öncelikle..Size öyle söyleyenlere buradan çok sinirlendim,onlar tam birer oksijen israfı bence..cix cix cix..
Ben henüz bosanmadim,o yoldayım dava bitmedi..Hisleriniz çok çok normal,taze çünkü kolay değil insan taşındığı ev için bile huzunlenir geçecek hepsi geçecek bu bir süreç çok kısa sürmesini dilerim

Teşekkür ederim haklısınız. Bende bazen öyle diyorum hiç olmasaydı. Belki bütün üzüntüm bu keşke bu evlilik hiç olmasaydı. Belki de yeni hayatıma adapte olmakta zorlanıyorum. Evet doğru hizmetçi köle gibi bir evlilik yaşadım öyle gördü ve davrandılar eski eş ve ailesi. Facia gibiydi o günler. Özlemiyorum o günleri kurtuldum şükür ediyorum. Ama bu yalnızlık hissi neden bilmiyorum

Hayat senin hayatin kimin ne düşündüğü zerre umrunda olmasin bu donem cok normal bir dönem hepsi zamanla geciyor benim evliligimde dayak kufur hakaret hersey vardi ona ragmen bende ayni psikolojiyi yasadim ama geciyor yakinda bu duygulardan eser kalmayacak biraz sabret

Bi süre sonra kendinizden nefret ettiniz değil mi, '' Ben bununla nasıl evlendim, nasıl koca diye gezdirdim, koynuma soktum? Tipe bak, hale bak, ben kendime ne yaptım? '' diye duvarlara vurdunuz başınızı.
Sizi hatırlıyorum. 😁 Beyefendinin kasları ne alemde?
Evet evet inanınki aynen de böle oldu. 😁İnsana Bi tiksinti geliyor. Babaannemin Bi lafı vardır Bi gözün kördü de iki gözün de mi kördü diye.😁Hayy ben onun kasına.ayna karşısına geçip kas şişiren bey ölseydi duyardım heralde😁

Kizlik gitti diyen kimse onu lutfen hayatindan cikar, sen mal degilsin, kizliginin senin degerine eksi ya da arti bi katkisi yok, köle pazarinda satilmayacaksin, onun disinda uzulmen kotuye gitmen normal maalesef 1 seneye kadar sürmüştü benim bunalimim. Ama bosanmasaydim ne bugun ki esimle tanismis ne de pamuk kizima kavusmus olurdum. Muhtemelen cok gencsin, hayatin baharındasın, hayat sana guzel kapilar acicak, etrafinda ki negatifleri susturmakla basla yeni hayatina adapte olmaya.

Geçmiş olsun öncelikle..Size öyle söyleyenlere buradan çok sinirlendim,onlar tam birer oksijen israfı bence..cix cix cix..
Ben henüz bosanmadim,o yoldayım dava bitmedi..Hisleriniz çok çok normal,taze çünkü kolay değil insan taşındığı ev için bile huzunlenir geçecek hepsi geçecek bu bir süreç çok kısa sürmesini dilerim
İnşallah halbuki onların da başına gelebilir. Kimse hiçbir kadın mutlu yuvasını yıkmaz. Hani evlendim kızlık bilmem ne onlara göre artık namusun el oldu gitti. Kız değilsin tarzında konuşmalar. O kadar gerici o kadar sığ ve itici ki . Bir yandan üzülüyorum böyle konuştukları için bir yandan da insanların kızlık kadınlık durumu neden başkalarını ilgilendirir ki. Hala bunu dillendiren insanlar var. Sanki ben boşandım kötü kadınım öyle davranıyorlar canımı sıkıyorlar

Sana dul diyen, 2.el diyenler o evde cehennem hayatı çekerken kocana ve ailesine tek laf etmedi. Kapattı kapısını oturdu. Elalem denen b.k bu kadar ikiyüzlü, güçleri garibana yetiyor. Ciddiye alınacak değerde değiller.

Böyle hissetmeniz çok normal
Ben de Nisan ayında boşandım ilk zamanlar sinir krizleri hayatım bitti tavırları sürekli ağlayıp zırlamalar neler neler yaşadım
Simdilerdeyse nasıl olur da ilk siddetinde boşamadım deyip kendime kızıyorum
Benim sizden farkım çevrem çok destek oldu herkes boşanıyor ne var bunda gibi bir tavırla yaklaştılar hatta ben ağlarken toparlan artık kendine gel deyip kızdılar
Arkamdan illa ki kötü konuşanlarda olmustur ama ailemin ve arkadaşlarımın desteğiyle astım bu süreci bir de terapi aldım çok iyi geldi bana denemenizi tavsiye ederim
Ayrıca kızlık gitti ne ya ?! Ne kadar aptallar küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz

İnşallah halbuki onların da başına gelebilir. Kimse hiçbir kadın mutlu yuvasını yıkmaz. Hani evlendim kızlık bilmem ne onlara göre artık namusun el oldu gitti. Kız değilsin tarzında konuşmalar. O kadar gerici o kadar sığ ve itici ki . Bir yandan üzülüyorum böyle konuştukları için bir yandan da insanların kızlık kadınlık durumu neden başkalarını ilgilendirir ki. Hala bunu dillendiren insanlar var. Sanki ben boşandım kötü kadınım öyle davranıyorlar canımı sıkıyorlar
Onların başına gelmez, dul kadın olmamak için her eziyeti çeker hakareti yer otururlar.

Evet evet inanınki aynen de böle oldu. 😁İnsana Bi tiksinti geliyor. Babaannemin Bi lafı vardır Bi gözün kördü de iki gözün de mi kördü diye.😁Hayy ben onun kasına.ayna karşısına geçip kas şişiren bey ölseydi duyardım heralde😁
Kim alır bu sünepeleri diyordum, onların bile var alıcısı. Amaaan. : - Ppp

Teşekkür ederim haklısınız. Bende bazen öyle diyorum hiç olmasaydı. Belki bütün üzüntüm bu keşke bu evlilik hiç olmasaydı. Belki de yeni hayatıma adapte olmakta zorlanıyorum. Evet doğru hizmetçi köle gibi bir evlilik yaşadım öyle gördü ve davrandılar eski eş ve ailesi. Facia gibiydi o günler. Özlemiyorum o günleri kurtuldum şükür ediyorum. Ama bu yalnızlık hissi neden bilmiyorum
Nedeni alışkanlık..Mutsuz da olsan o insanın varlığına alışmıştın,zamanla yokluğuna da alisacaksin.Evli olduğunu anlamadan boşanmış olmak da zor geliyordur hepsi geçecek

Hayat senin hayatin kimin ne düşündüğü zerre umrunda olmasin bu donem cok normal bir dönem hepsi zamanla geciyor benim evliligimde dayak kufur hakaret hersey vardi ona ragmen bende ayni psikolojiyi yasadim ama geciyor yakinda bu duygulardan eser kalmayacak biraz sabret
Çok teşekkür ederim umarım geçecek. İnsanların cahil kesimi denk geliyor bazen işte onlar olmasa dünya daha güzel olacak. İnsanı insan olarak görenler başka ama birde böyle sığ düşünceli insanlar yoruyor beni. Evlilik demek kadının köleliği demek değil. İnsan ömrü boyunca hayatını paylaşmak, insanca muamele görüp değer görmek istiyor. Bunlar olmayınca mutluluk değil de hayat bir cehennem gibi oluyor. Ama işte insanlara göre bazı insanlara göre boşanmak kadının suçu, ayıbı böyle görüyorlar ne yazık ki. Kimse bu kadın ne çekti de bu duruma geldi diyorlar mı

Çok cahiller,insan moral verir bozmaz.Her düşündüğün söylenmez.Size bir faydası olmayıp aksine zarar getirenlerden uzaklaşın

Back
X