Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden boşandığınıza bağlı? 2 tane çocuğum var biri bebek. Tek 1 gün pişman olmadım.Merhaba hanımlar,boşanma surecindeyim ve icimde hep gelecek korkusu var. Boşandıktan sonra pişman olan var mı aranızda.. Boşanma psikolojisini nasıl atlattınız?
Problem yokken bosansam pişman olurum. Ama onun dışında olmam.Merhaba hanımlar,boşanma surecindeyim ve icimde hep gelecek korkusu var. Boşandıktan sonra pişman olan var mı aranızda.. Boşanma psikolojisini nasıl atlattınız?
Hiç öyle düşünmeyin. Niye yapayalnız olasınız? Aile gibisi yok emin olun. Ne yaşadığınızi bilmiyorum ancak hiç geriye dönüp bakmayın.Ben varim. Bosandigima pismanim. Ustelik kotu hadiseler sonucu bosamistim ex esi. Lakin simdi dusundugumde kendimi de haksiz buldugum yerler var. Su anda cok mutsuzum. Baba evine donmek cok kotu. Sanki misafir gibiyim burda artik. Hic ama hic mutlu degilim. En azindan evliyken iyi kotu 1 esin oluyor. Boyle yapayalniz yasam cok manasiz geliyor.
Bilmiyorum, belli 1 yastan sonra kendi aileniz olsun istiyorsunuz daha cok. Buyuk hatalar sonucu bosadim sahsi, sonuna kadar da ben hakliydim lakin simdi de hayatimda kimse yok. Kendimi tanitmaya bile mecalim yok o derece koptum ikili iliskilerden. Cok mutsuzum. Keske bosanmayip daha ilimli olsaymisim diyorum.Hiç öyle düşünmeyin. Niye yapayalnız olasınız? Aile gibisi yok emin olun. Ne yaşadığınızi bilmiyorum ancak hiç geriye dönüp bakmayın.
Ben varim. Bosandigima pismanim. Ustelik kotu hadiseler sonucu bosamistim ex esi. Lakin simdi dusundugumde kendimi de haksiz buldugum yerler var. Su anda cok mutsuzum. Baba evine donmek cok kotu. Sanki misafir gibiyim burda artik. Hic ama hic mutlu degilim. En azindan evliyken iyi kotu 1 esin oluyor. Boyle yapayalniz yasam cok manasiz geliyor.
Sizin neden eviniz yok ki zaten? Çocuk da yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Sizi bağlayacak, birilerine muhtaç kılacak bir şey yok hayatınızda, 30 yaşından sonra aile evinde kalma mecburiyetiniz yok.Ben varim. Bosandigima pismanim. Ustelik kotu hadiseler sonucu bosamistim ex esi. Lakin simdi dusundugumde kendimi de haksiz buldugum yerler var. Su anda cok mutsuzum. Baba evine donmek cok kotu. Sanki misafir gibiyim burda artik. Hic ama hic mutlu degilim. En azindan evliyken iyi kotu 1 esin oluyor. Boyle yapayalniz yasam cok manasiz geliyor.
Alakaniza tesekkur ederim lakin psikologluk 1 durumum yok. Sadece yalnizlik hissi, agirlik veriyor.Bence hayatınızı, varlığınızı bir eşe bağlamışsınız. Kendinize bir hayat kurmadığınız sürece size kötülük yapan insanı bile nimet olarak hatırlayacaksınız. İl Sağlık Müdürlüklerinde ücretsiz danışmanlıklar oluyor. Ruh aleminixe iyi gelecektir terapi.
Aynen, cocuk yok. Kendim baska eve gidersem aile evimde sahip oldugum imkanlardan daha aziyla yasamam gerekebilir ki bu da yine beni mutsuz eder sanirim.Sizin neden eviniz yok ki zaten? Çocuk da yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Sizi bağlayacak, birilerine muhtaç kılacak bir şey yok hayatınızda, 30 yaşından sonra aile evinde kalma mecburiyetiniz yok.
Eski eşinizle daha mı konforluydunuz?Aynen, cocuk yok. Kendim baska eve gidersem aile evimde sahip oldugum imkanlardan daha aziyla yasamam gerekebilir ki bu da yine beni mutsuz eder sanirim.
Yo aslinda tam tersi daha konforsuzdum..Eski eşinizle daha mı konforluydunuz?
Tekrar evlenseniz yine üzüleceksiniz. Hayat standardınız düşecek. Evlenmeseniz, bu sefer koca yok. Seçeneklerinizi çok dar tutuyorsunuz , siz bunu kendi kendinize yapıyorsunuz, sizin yarınız kadar potansiyel sahibi insanlar sizden daha iyi bir hayat yaşıyorlar.Yo aslinda tam tersi daha konforsuzdum..
Ayni kisiyle tekrar evlenirsem 1 sey degismeyecegini, ayni sorunlari yasayacagimi biliyorum. Baskasiyla da tanisip tekrar 0'dan baslamak istemiyorum, icimden de gelmiyor zaten. Geriye sadece tek yasamam kaliyor. Onun da mutsuzluguma deva olmasi ihtimal dahilinde degil. Sizin 1 oneriniz varsa memnuniyetle okuyabilirim. Her turlu farkli bakis acisina acigim.Tekrar evlenseniz yine üzüleceksiniz. Hayat standardınız düşecek. Evlenmeseniz, bu sefer koca yok. Seçeneklerinizi çok dar tutuyorsunuz , siz bunu kendi kendinize yapıyorsunuz, sizin yarınız kadar potansiyel sahibi insanlar sizden daha iyi bir hayat yaşıyorlar.
Bosanmaya henuz cesaretim yokk ama keske o adamla evlenmeseydim. Mutluluklar diliyorum bundan sonraki hayatinizda cocugunuzla birlikteHiç pişman olmadım, özgürüm bir kere, yatakta çapraz yatıyorum falan diye başlıyormuşumama gerçekten mutluyum, keşke hiç evlenmeseymişim.