Boşanma sonrası ne kadar sürede toparlandınız?

Bunun cevabı kişiden kişiye göre değişir mutlaka.
Nasıl bosandiginizla da ilgili biraz.
Karşı taraf bana sıkıntı yaşatmadı mesela boşanırken.
Psikolojik destek aldim o çok iyi geldi.
6 ay sonra daha iyi hissetmeye başlamıştım.
1yil sonra da çok iyi hissedip kendimi bı ilişkiye hazır hissetmeye başlamıştım yavaştan.

Başlarda çok zordu ama sonra kendimi buldum, iyi ki bitti dedim hep, şimdi ise evlenip ayrıldığımı bile unuttum, hiç yaşanmamış gibi sanki.
ben de avukata gitme aşamasındayım cesareti toplama aşamasındayım psikolojik olarak çok zor süreçler yaşadım boşandıktan sonra da gene psikolojik zorlanırırım zaten şuanki halim iyi değil nasıl toparlanırım diye çok korkuyorum o cesareti nasıl topladınız

Arkadaşlar merhaba boşanma arefesindeyim . Gerçekten süreci çok zor atlatiyorum sabahları iç sıkıntısı ile uyanıyorum sizler süreci masil atlattiniz veya bu durum kaç ay sürdü yardımcı olursanız sevinirim
Gecmis olsun oncelikle. 4 sene once ayrilarak aile evime dondum. Resmi olarak da 1,5 yildir bosanmis bulunuyorum. Hayatimda yukumu paylasabilecegim ozel kimse olmadigi icin de evlilik gunlerinden de daha mutsuzum. Gecmedi bende.

Kişiden kişiye değişir bu , tabi neler yaşandığınlada ilgili ben mesela çok haksızlığa uğradım psikolojim bozuldu 2 senedir toparlamaya çalışıyorum, şuan iyiyim ama yine de arada ister istemez üzülüyorum yaşadıklarımın izi geçmedi malesef.

Kişiden kişiye değişir bu , tabi neler yaşandığınlada ilgili ben mesela çok haksızlığa uğradım psikolojim bozuldu 2 senedir toparlamaya çalışıyorum, şuan iyiyim ama yine de arada ister istemez üzülüyorum yaşadıklarımın izi geçmedi malesef.
Belki de insan başına gelene uzuluyor

Dava açılışı, yapılan şerefsizlikler ve geri kalanı hesaplarsak 2 seneye yakın zaman geçmiş. İlk günden itibaren "oh be kurtuldum bu pisliklerden" diyorum.
Boşanmanın beni yoran tek kısmı aile içi ve çevresel laf söz oldu ancak onu da hallettim. Kendi hayatımı kurmaya çalışıyorum.

Arkadaşlar merhaba boşanma arefesindeyim . Gerçekten süreci çok zor atlatiyorum sabahları iç sıkıntısı ile uyanıyorum sizler süreci masil atlattiniz veya bu durum kaç ay sürdü yardımcı olursanız sevinirim
3 gün oldu canım aynı senin gibiyim sabahlari uyaninca ağlıyorum , bende takipteyim konuyu

Sagliksiz oldugunu biliyorum ancak halen iletisim halindeyim ex es ile. Dogru olmadigini ben de biliyorum ama yalniz kalinca daha kotu oluyorum.
Çocuk yoksa irtibatı kesmeniz , varsa da asgari seviyeye indirmeniz lazım. Blokaj yaratıyor bu durum.

Back
X