- 26 Ağustos 2023
- 7
- 5
- 35
- Konu Sahibi yasemin1995
yaşarsın tabi ki de güzelim, bu senin doğal.bi hakkın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanıcı adının grinin elli tonu olması peki?Başka bir konuda bekar bir kadına verilmiş tavsiye de var burada isteyen olursa. Bu kadar tutarsız olmak da ne bileyim.
@TuruncGarfield @accessdenied
Ben sizin gibi Maneviyatı guclu birinin bu yorumu yapmasına şaşırdım ve uzuldum acıkcası..Siz değilmisiniz dua topiklerinden cıkmayan,insanların ortak dualarda bulusmasını saglayan. Nerede kaldı iyiliği emredip kötülükten men etmek.. Mümin gücünün yettiği kadar gördüğü kotulukleri eliyle duzelten eliyle duzeltemezse diliyle duzeltendirSağlıkla ilgili bunun önlemini alarak yasamak istiyorsan yaşarsın senin hayatın
Insanlari yargilamak kimin haddine herkes yaşamında özgür kimseyi baglamaz kimseyide ilgilendirmez konu sahibide gunahmi diye sormuyor farkindaysaniz dua topikleri ile ne alaka böyle yargilamak inançlarını sorgulamk sizemi kaldıBen sizin gibi Maneviyatı guclu birinin bu yorumu yapmasına şaşırdım ve uzuldum acıkcası..Siz değilmisiniz dua topiklerinden cıkmayan,insanların ortak dualarda bulusmasını saglayan. Nerede kaldı iyiliği emredip kötülükten men etmek.. Mümin gücünün yettiği kadar gördüğü kotulukleri eliyle duzelten eliyle duzeltemezse diliyle duzeltendir
H Hemsirehanim01 arkadasımızın yorumuna benzer bir yorum beklerdim. Tabi ki biz bilmiyoruz konu sahibesinin dinini ama bu arkadas onu da belirtmis eger inanclı iseniz seklinde.. Bende H Hemsirehanim01 arkadasımızın yorumu ustune birsey eklemeye gerek duymuyorum yazdıklarına tamamen katılıyorum.
Ben sizin gibi Maneviyatı guclu birinin bu yorumu yapmasına şaşırdım ve uzuldum acıkcası..Siz değilmisiniz dua topiklerinden cıkmayan,insanların ortak dualarda bulusmasını saglayan. Nerede kaldı iyiliği emredip kötülükten men etmek.. Mümin gücünün yettiği kadar gördüğü kotulukleri eliyle duzelten eliyle duzeltemezse diliyle duzeltendir
H Hemsirehanim01 arkadasımızın yorumuna benzer bir yorum beklerdim. Tabi ki biz bilmiyoruz konu sahibesinin dinini ama bu arkadas onu da belirtmis eger inanclı iseniz seklinde.. Bende H Hemsirehanim01 arkadasımızın yorumu ustune birsey eklemeye gerek duymuyorum yazdıklarına tamamen katılıyorum.
Kullanıcı adımın ne olduğu seni hiç ilgilendirmez.Ne kadar boş olduğunu hatırlatmayacam sen zaten farkında olursun yorumundan sonra.kullanıcı adının grinin elli tonu olması peki?
Senin gibi işsizler bu flatformda çok maalesefkullanıcı adının grinin elli tonu olması peki?
Ben de bu fikirdeyim.mesele sadece kendini tatmin etmekse seks oyuncakları ve mastürbasyon en iyisi
yok ben erkeğin sıcaklığını, temasını istiyorum diyorsan
şahsen ben duygusal anlamda nötr olduğum birinin temasıyla falan tatmin olmam
mutlu da olmam
o zaman işin içine az da olsa duygu girmeli
yaşarsın tabi ki de güzelim, bu senin doğal.bi hakkın..