Hikayemden özet şekilde bahsedicem umarım umut olur. Her şeyin bitmiş olduğu evliliği oğlum yeni doğduğu için bi yıl kadar daha sürdürdüm ama sonucu hiç iyiye gitmiyordu karar evresi kötüydü 2 çocuğum vardı biri 3 buçuk biri 1 buçuk yaşındaydı uyku uyuyamaz olmuştum panik atağm anksiyetemm tavan konuşamaz hale gelmiştim kafamdaki sesler öyle çoktu ki sürekli mide ağrısı ve yatış halindeydimm çocuklara bile faydam kalmamıştı artık ve net kararı verdim artık ilk sorunda bu işi çözecektim zaten zorlamadı en ufak şeyde babanın evine git vs dediği için kalktım gittim ailem istemedi tabi ki başta geri barıştırdılar ama o evlilik zaten bitmişti bende bitmiştim ailem köye götürdü kafam dağılsın diye eş müsvettesi tabi ki rahat durmadı ve saçma sapan konuştu babamda bi daha gitmiyorsun dedi ve bitti :) zorlu bi süreçti kızım adapte olamadı çünkü karşı taraftan dolduruldu baskı yapıldı. Çocuğuma el koymuş gibi 4 gün göstermedi ama 2sinin velayetinide aldım. İlk işim kızımı toparlamak oldu kendimi de tabi :) tam olarak başlıktaki gibi boşanmanın 3.ayından sonra çiçekler açmaya başladım. Bi süre ailemle yaşadım sonra ailem köye yerleşti biz şehirdeki evde kaldık ve kendimize bi düzen kurduk. Tabi ki tanışmak isteyen evlenmek isteyen oldu ama aşırı güven problemimden dolayı kimseyle doğru düzgün iletişim kuramadım hoş zaten evlenmeye de niyetim yoktu. Belki yargılarsınız ama kuzenim bu süreçte bana aşırı destek oldu dinledi anladı en yakınım oldu ama kii bana da gönül koydu ve ben geri durdum hem kuzen muhabbeti hem benden küçük ve bekar olması derken 1 yıl ben vazgecirmeye çalıştım ama o vazgecmedi boşandıktan 3 yıl sonra Haziran ayında evlendik. Beni ona iten en önemli şey güven, çocuklarımla arasının çok iyi olması ve rağmenlere rağmen çok güzel sevmesydi . Suan tam bir aylık evliyiz aynı zamanda 1 aylıkta hamileyim hemen hamile kalmam aşırı bi şok etkisi yarattı bende planlı değildi ama ihmalimizde vardı tabi neyse işte şuan gayet iyiyim ayrıldığıma hiç pişman olmadım. Kızım etkilendi baya belki o travmasını geçiremem bundan sonra ama daha kötüsünden korumaya çalışıp elimden geleni yaptığım için içim rahat. oğlum küçük olduğu için pek umrunda olmadı şuanki eşimle de arası çok iyi abi diye hitap ediyo ama sen neyisin diye sorunca oğluyum onun diyo kızımda çok seviyo anlaşıyorlar aile olduk artık edalarında oda ve onların deyimiyle biz 3 kişilik bir ekiptik 4 kişi olduk benimsemeleri beni aşırı mutlu ediyor :) velhasıl tek başımayken de evli halimden iyi hissediyordum ve çocuklarımla daha iyiydim suanda da durum aynı umarımda bozulmaz . Kısa dedim uzun yazdım ama inanın kısa