Boşanma sonrası cinsel ihtiyaci kısa süreli takilmalik şeklinde gidermek istemek sorun mu sizce ?

Başka bir konuda bekar bir kadına verilmiş tavsiye de var burada isteyen olursa. Bu kadar tutarsız olmak da ne bileyim. :işsiz:
@TuruncGarfield accessdenied accessdenied
Ajsjdjd bence beni bukadar takıntı haline getirmene gerek yoktu😂istediğim yorumu yaparım canım orada öyle yorum yapmak istedi burada böyle.Sizin kininiz ne onu çözemedim zaten umurumda da değil!

Oha kisilik bolunmesi var galiba. 😵‍💫bu nedir arkadas. Noldu dini hassasiyetler, gunahlar?
Abi siz iyi misiniz ya istediğime istediğim yorumu yaparım.Aa bundan sonra danışmanlık alırız sizden öyle yaparız..Canım öyle istedi sanane yavrum.Ayrıca din konusu açılınca bu öfkeniz ne onuda anlamış değilim

Bir yıl önce boşandım ,annemle kaliyorum.Bayan olarak elbette cinsel noktada ihtiyaçlarımız oluyor.Sorun şu ki,ben artık ciddi bir iliski istemiyorum,çok yıprandım.Evlilok de düşünmüyorum .Bu nedenle abes olabilir ama cinsel ihtiyaclari takilmalik,kısa sureli gidermek istemek tabi gizli şekilde sizce sorun mu,ya da sıkıntılı bir durum mu bu ?
Bence gayet normal bir ihtiyaç. Sadece okuduğumda aklıma gelen ilk şey riskler oldu. Güvenlik, bulaşıcı hastalıklar, duygusal yıkım riski vs. Ben olsam güzel bir vibratör alırdım. Hem kafanızı şişirmez, osurmaz, size zarar vermez hem de hastalık bulaştırmaz. Çoğu erkekten daha kullanışlıdır bence. Duygusal birşeyler aramadığınız için bunu önerdim lütfen yanlış anlamayın

bu tamamen senin dünya görüşün ile alakalı bir durum. eğer dini ve ahlaki açıdan bir mahsur görmüyorsan F*** boddy bile edinebilirsin. ama diğer taraftan bunun bir hesabı da var. sonuçta zina gurubuna giriyor :) evlilik ile ilgili olumsuz psikolojini üzerinden atana kadar idare etsen ve bu süre zarfında kendini mastürbasyon yaparak rahatlatsan veya bunun için oyuncaklar falan var onlardan alsan. daha sonra yeni bir serüvene atılsan belki doğru adamı bulabilirsin bu sefer. karar senin. ne ilk olursun bunu yapan ne de son

bu tamamen senin dünya görüşün ile alakalı bir durum. eğer dini ve ahlaki açıdan bir mahsur görmüyorsan F*** boddy bile edinebilirsin. ama diğer taraftan bunun bir hesabı da var. sonuçta zina gurubuna giriyor :) evlilik ile ilgili olumsuz psikolojini üzerinden atana kadar idare etsen ve bu süre zarfında kendini mastürbasyon yaparak rahatlatsan veya bunun için oyuncaklar falan var onlardan alsan. daha sonra yeni bir serüvene atılsan belki doğru adamı bulabilirsin bu sefer. karar senin. ne ilk olursun bunu yapan ne de son
Ben herkesin günahı sevabı kendine diye biliyorum. Ayrıca dini yorum yapmak yasak

Duygusal bağ kurmadığım biriyle mekanik bir birliktelik bana kendimi sonrasında kötü hissettirirdi açıkçası. Kendinizi kötü hissettirmeyeceğine emin olsanız bile çok risk faktörü var.. ben tercih etmezdim. Ama sizin bu isteğiniz de bir sorun değil.

Müslüman mısınız bilmiyorum ama ben bir müslüman olarak sizi ikaz etmek zorundayım.Zina etmek haramdır dinimiz bırakın zina yapmayı zinaya yaklaşmayın der.Dini boyutunu geçtim bu sizi ruhen de çok etkiler.Sağlığınızda tehlikeye girer.Bence bu işe bulaşmayın kendi ihtiyacınızı kendiniz giderin helal olmayan yola bulaşmaktan iyidir diye düşünüyorum.
Kadın dini boyutunu sormamış ki? Hemen olayı dine bağlayanlara sinir oluyorum. Üstelik dini yorum yasak. Tanıdığınız kişileri sosyal hayatınızda uyarın diyeceğim ama onlardan da tepki alırsınız. Size fikriniz sorulmadan böyle hassas konularda yorum yapmamalısınız.

Kadın dini boyutunu sormamış ki? Hemen olayı dine bağlayanlara sinir oluyorum. Üstelik dini yorum yasak. Tanıdığınız kişileri sosyal hayatınızda uyarın diyeceğim ama onlardan da tepki alırsınız. Size fikriniz sorulmadan böyle hassas konularda yorum yapmamalısınız.
Bazıları fetva vermeye bayılıyor

Burası cami değil fetvayı yanlış yerde veriyorsunuz
Okuduğunuzu anlasaydınız konu sahibine fetva vermediğimi, her halta din diye atlayan insanların tutarsızlıklarından bahsettiğimi anlardınız. Konuya yorum yazın. Ki konu eski zaten. Lütfen benden gereksiz gereksiz alıntı yapmayın.

Bu sitede fetva verme olayı çok fazla. Geçen tüp bebek formunda biri Dr embriyo transferi yaparken kendisine şansın bol olsun dedi diye Dr u eleştiriyordu. Ona göre besmele çekmek ya da hayırlı olsun demek gerekirmiş.
Aslında bu sitede dini yorumların yasak olması gerekiyor. Çevreden çekiyoruz bari burda kafamız rahat olsun

Bir yıl önce boşandım ,annemle kaliyorum.Bayan olarak elbette cinsel noktada ihtiyaçlarımız oluyor.Sorun şu ki,ben artık ciddi bir iliski istemiyorum,çok yıprandım.Evlilok de düşünmüyorum .Bu nedenle abes olabilir ama cinsel ihtiyaclari takilmalik,kısa sureli gidermek istemek tabi gizli şekilde sizce sorun mu,ya da sıkıntılı bir durum mu bu ?
Hem sorun, hemde ailenizde etkileyebilecek şekilde sıkıntılı bir durum...

Mast. Yapın derim yapacaksanız ama kısa süreli ilişkiler mide bulandırıcı.

Cinsellik de hava su yemek gibi temel ihtiyaç ama günümüzde öyle pek de güvenilir erkek kalmadı gibi çok ihtiyaç hissettiğiniz anda mastürbasyonun ve de cinsellikle ilgili aletlerin ne zararı ne günahı olacakki ama ille de bir erkeğin sıcaklığını temasını hissetmek istiyorsanız partnerinizi iyi tanıyın demek isterim hiç bir kadın zarar görmesin ve canı yanmasın

X