Boşanma sonrası cinsel ihtiyaci kısa süreli takilmalik şeklinde gidermek istemek sorun mu sizce ?

yasemin1995

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
24
12
Bir yıl önce boşandım ,annemle kaliyorum.Bayan olarak elbette cinsel noktada ihtiyaçlarımız oluyor.Sorun şu ki,ben artık ciddi bir iliski istemiyorum,çok yıprandım.Evlilok de düşünmüyorum .Bu nedenle abes olabilir ama cinsel ihtiyaclari takilmalik,kısa sureli gidermek istemek tabi gizli şekilde sizce sorun mu,ya da sıkıntılı bir durum mu bu ?

epey göreceli bi durum bence bu. sizi çok iyi anlıyorum cinsellik elbette büyük ihtiyaç. ama tanımadığınız ve farklı insanlarla yaşamayın bunu derim. çok riskli. flört olarak takılabileceğiniz tek kişi olmalı diye düşünüyorum ben. sağlıksal ve psikolojik açıdan.

Evet sağlık vs tabi onlemini almak gerek,psikolojik olarak ise emin ol şu an iyiyim,öyle bir evlilik yaşadım ki ,ondan kotusu olmazdi

epey göreceli bi durum bence bu. sizi çok iyi anlıyorum cinsellik elbette büyük ihtiyaç. ama tanımadığınız ve farklı insanlarla yaşamayın bunu derim. çok riskli. flört olarak takılabileceğiniz tek kişi olmalı diye düşünüyorum ben. sağlıksal ve psikolojik açıdan.
Evet sağlık vs tabi onlemini almak gerek,psikolojik olarak ise emin ol şu an iyiyim,öyle bir evlilik yaşadım ki ,ondan kotusu olmazdi

Bir yıl önce boşandım ,annemle kaliyorum.Bayan olarak elbette cinsel noktada ihtiyaçlarımız oluyor.Sorun şu ki,ben artık ciddi bir iliski istemiyorum,çok yıprandım.Evlilok de düşünmüyorum .Bu nedenle abes olabilir ama cinsel ihtiyaclari takilmalik,kısa sureli gidermek istemek tabi gizli şekilde sizce sorun mu,ya da sıkıntılı bir durum mu bu ?
Müslüman mısınız bilmiyorum ama ben bir müslüman olarak sizi ikaz etmek zorundayım.Zina etmek haramdır dinimiz bırakın zina yapmayı zinaya yaklaşmayın der.Dini boyutunu geçtim bu sizi ruhen de çok etkiler.Sağlığınızda tehlikeye girer.Bence bu işe bulaşmayın kendi ihtiyacınızı kendiniz giderin helal olmayan yola bulaşmaktan iyidir diye düşünüyorum.

Korunduğunuz ve kendinizi tehlikeye atmadığınız müddetçe bu sizin kişisel kararınız, özgürlüğünüz. Tabi ki sorun yok, sağlıklı insanlar cinsel ihtiyaçlarını karşılamak isteyebilirler.
Tek beni düşündüren; annenizle yaşıyorsunuz. Nerede olacak bu iş?
Tanımadığınız adamların evine gitmek vs hayatınızı bile tehlikeye atabilecek bir şey çünkü.

Müslüman mısınız bilmiyorum ama ben bir müslüman olarak sizi ikaz etmek zorundayım.Zina etmek haramdır dinimiz bırakın zina yapmayı zinaya yaklaşmayın der.Dini boyutunu geçtim bu sizi ruhen de çok etkiler.Sağlığınızda tehlikeye girer.Bence bu işe bulaşmayın kendi ihtiyacınızı kendiniz giderin helal olmayan yola bulaşmaktan iyidir diye düşünüyorum.
Hanımefendi size bireysel olarak katılmakla birlikte, herkesin elinin altında internet olan bir dönemde tebliğ yapmanızı uygun bulmuyorum. Şahsen bekarım, hiç cinsel deneyimim olmadı. Evlilik dışı cinselliğe de kendi hayatım dahilinde kesinlikle karşıyım. Kırmızı çizgim budur diyebilirim. Bunun dinle de bir ilgisi yok. Değer yargılarımla ilgili. Fakat kimseye vaaz vermeye gerek yok. Herkes neyin helal neyin haram olduğunu zaten biliyordur. Konu sahibi günah mı diye sormamış.

Günlük hayattan tanıdığınız hoşlandığınız ve güvendiğiniz birisi ile ve bunu art niyetli kullanmayacak birisi ile tabi biraz flörtten sonra hatta sevgili de olursanız gayet iyi olur, bu kişiyle neden sevişmeyesiniz.

Hoş birşey değil.Masturbasyon yapın yada düzenli birisi olsun.

Mastürbasyon yapmak da helal değil. Bir haramdan vazgecireyim derken diğerine yonlendiriyorsun. Bazı şeyleri detaylıca bilmiyorsak hiç o konulara girmemek gerekir. Diğer arkadaşın dediği gibi herkes haram- helal gunah- sevap olayına bir parmak yakınlıkta.

Organ senin, keyif senin, istek senin, hormonlar senin kim neye karışıcak ki…

Ben tercih etmem sen edersin, sen tercih etmezsin ben tercih ederim kim neye göre tu kaka diyebilir…

Yalnız çok dikkat etmen gerek, birlikte olacağın kişi seni etrafta reklam etmesin, sık partner değiştiren kişi ise mantar, virüs vs taşımasın, video vs olayları, günübirlik evlere gidelim muhabbeti olursa carşaflar vs hastalık bulaşmasın.

Bazı mesajları okuyunca şoka giriyorum gerçekten. Bu insanlarla aynı toplumda yaşıyor olmak korkunç...

Dini bilgisi olmadan mastürbasyonu haram sayan mı ararsın, üstüne vazife olmadığı halde tebliğ diyerek işgüzarlık eden mi! Neyse gereksiz kişiler yüzünden ban yemeyelim. :işsiz:

Size gelecek olursak, başından bir evlilik geçmiş biri olarak bence kendiniz için doğru seçim yapacak kadar tecrübelisinizdir diye düşünüyorum. Size iyi hissettirecek ama sonrasında sizi taciz etmeyecek olgunlukta olduğunu düşündüğünüz kişilerle korunarak ilişki yaşamanız sağlıklı bir kadın olarak hakkınız bence.

Her şey gönlünüzce olsun. Umarım bundan sonra mutlu ve huzurlu olursunuz. :KK200:

Mastürbasyon yapmak da helal değil. Bir haramdan vazgecireyim derken diğerine yonlendiriyorsun. Bazı şeyleri detaylıca bilmiyorsak hiç o konulara girmemek gerekir. Diğer arkadaşın dediği gibi herkes haram- helal gunah- sevap olayına bir parmak yakınlıkta.
Ay yeter gari o gunah bu gunah. Kendi yemegine şap mi atsin? Insan dogasi xalisan hormonlar falan bisey cagristiriyo mu sizde?

X