Herkese merhaba, eski eşle 1 aydır ayrıyız ve on gün önce boşandık. Onun vasıtasıyla tanıdığım arkadaşlarının eşleri ile hala iletişimim var. Arkadaşlarına umrumda değil, çok mutluyum tatile gidelim aileler girmese boşanmazdık vs diyormuş ve ilişkimizde yaşanan çoğu şeyi yalan yanlış anlatmış. Arkadaşları eşlerine , eski eşimi çok iyi gördüğünü falan söylüyormuş. Boşanma sonrası bir kez görüntülü aradı FaceTime belki yanlışlıkla bilmiyorum ne kadar çaldı görmedim, boşanmadan önce whatsaptan sacma bi soru sordu yanıt vermedim boşandıktan sonra tekrar fatura ile ilgili sacma bi soru sordu yanıtladım. Sonra yazmadı. Telefonuma whatsap çevrimiçi durumunu gösteren program indirdim o girdikçe whatsappa girdim gece 2 de bile girse bende giriyorum sanki başkası ile konuşuyormuş izlenimi olsun kıskansın sinir olsun diye onun profiline tıklayınca yazıyor… çıkıyor ama hiç bir şey yollamıyor.
Bende sinir oldum bu kadar arkadaşlarına umrumd değil ya yapıp mesaj atmasını vs.
Siz eski eşlerinizle neler yaşadınız nasıl intikam aldınız? Bana gerçekten çok ağır laflar söyledi , çok kötü şeyler yaşattı düşünmeme değecek bir insan değil çok iyi biliyorum. Ama benim canımı ailece nasıl yaktılarsa daha beterlerini yaşasınlar istiyorum geceleri dişlerimi sıkıyorum. Nasıl geçecek bu durum ?
Bende sinir oldum bu kadar arkadaşlarına umrumd değil ya yapıp mesaj atmasını vs.
Siz eski eşlerinizle neler yaşadınız nasıl intikam aldınız? Bana gerçekten çok ağır laflar söyledi , çok kötü şeyler yaşattı düşünmeme değecek bir insan değil çok iyi biliyorum. Ama benim canımı ailece nasıl yaktılarsa daha beterlerini yaşasınlar istiyorum geceleri dişlerimi sıkıyorum. Nasıl geçecek bu durum ?