• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sebebi mi?

Birkadiningunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
554
529
18
32
Ben eşimle mutlu değilim. Nedenleri de şunlar,
1. Özel günlerimiz hiç değerli degil onun gözünde. Özel günlerimizi unutur
2. Maddi konulara çok takıyor. Yaptıgı baskılardan dolayi ders çalışma azmim bile kalmadı. Eskiden çalışmayı çok severdim.
3. Çocuk meselesi. Çocuğumuz olmuyor. (Belki de her şeyde bir hayır vardır)
4. Beni tüm çevresinden gizliyor. Sosyal medyası wp ı sanki evli bir adama ait değilmiş gibi. Yüzük de takmıyor.
5. Deger görmediğimi hissediyorum. Bir kez olsun çiçek almadı. Saksı çiçeğine bayılırım ama masraf olarak görüyor. Hediye de almıyor zaten.
6. Sevdigim muzikleri dinlemiyor. Nezaketen ben onun sevdigi muzikleri dinliyorum ama o hemen oflayıp pufluyor kapatıyor. Yani ortak bir yanımız yok.
7. Evde tek başıma olduğum için resim çizmeyi seviyorum. Boş işlerle uğraşma diye kızıyor.
8. Muhabbet edemiyoruz. Guzel vakit geçiremiyoruz.
9. Ailemin maddi durumunu sorguluyor. O parayi ne yaptılar nereye gitti diye sürekli soruyor. Annemin emekli parasına kadar soruyor. Cevap vermediğimde tekrar soruyor. Her ay, ayda iki kez soruyor.
10. Bana aldığı ve benim kendime aldığım her eşyaya hediye gözüyle bakıyor.

Aklima gelen bunlar ve aklima gelmeyenler de var. Bunlar boşanma sebebi mi?

Bana kalırsa evet. Bazıları kesinlikle evet bazılarıda önemsiz şeyler ama totalde size saygısı olmayan bir adam ki büyük ihtimalle sevgiside yok.
Ben de sevgisi olmadığını düşünüyorum. Seviyorum dese de sadece sözle olmuyor bazı şeyler

2. Maddi konulara çok takıyor. Yaptıgı baskılardan dolayi ders çalışma azmim bile kalmadı. Eskiden çalışmayı çok severdim.
4. Beni tüm çevresinden gizliyor. Sosyal medyası wp ı sanki evli bir adama ait değilmiş gibi. Yüzük de takmıyor.
5. Deger görmediğimi hissediyorum. Bir kez olsun çiçek almadı. Saksı çiçeğine bayılırım ama masraf olarak görüyor. Hediye de almıyor zaten.
6. Sevdigim muzikleri dinlemiyor. Nezaketen ben onun sevdigi muzikleri dinliyorum ama o hemen oflayıp pufluyor kapatıyor. Yani ortak bir yanımız yok.
7. Evde tek başıma olduğum için resim çizmeyi seviyorum. Boş işlerle uğraşma diye kızıyor.
9. Ailemin maddi durumunu sorguluyor. O parayi ne yaptılar nereye gitti diye sürekli soruyor. Annemin emekli parasına kadar soruyor. Cevap vermediğimde tekrar soruyor. Her ay, ayda iki kez soruyor.

Cevabı sizde. Bu evlilikte mutlu musunuz? Değilseniz bu sebep yeterli.

bunlar en başta evlenmeme sebebi. nasıl evlendiniz ki böyle bir insanla. görücü usulü mü?

İki gün önceki konuda aştık diyordunuz bunları? Aşmadığınız belliydi halbuki.

Annenizin maaşının derdi ona mı kalmış, ne hadsiz adam.

Ben devam edecek bir sebep göremedim.
Aşmıştık meger ben sessiz kaldığım icin aştik sanıyormuşum. Konusu açılınca aşılmadığı ortaya çıktı. Insanlarin düşünceleri değişmez ki

neden saklıyor sizi burası çok ilginç
kaç yıllık evlisiniz
hoş ortada evlilikte yok ya neyse

neden saklıyor sizi burası çok ilginç
kaç yıllık evlisiniz
hoş ortada evlilikte yok ya neyse
2 yillik evliyiz.Arkadaslari hep erkekmiş, görmelerine ne gerek varmış. Oysa benim sosyal medya hesabim herkese acik ve takipci sayim da fazla. Bunu kiskanmiyor ama kendi arkadaslarindan kıskanıyor bana garip geliyor

Benim için en önemli madde 4 bu baya önemli bir husus.
Onun dışında size sınırlar diye bir kitabı önereyim.
Çünkü eşiniz size böyle davranıyor bu soruları sormaya devam ediyorsa sizin de bir sınır sorununuz var gibi görünüyor.
Boşanmayı düşünmeden önce farklı yöntemler deneyin derim.

Back