Boşanma öncesi zor zamanlar

Hayatım sal gitsin anasıyla ona mutluluklar dile. Eşin değişmez bu saatten sonra. Anası da övünsün oğlunun yuvasını yıktığı için. Bir de ana diyoruz böylelerine. Aslında bu kadınlar oğullarıyla tabiri caizse sevgili gibi hissediyolar. Kötü maana da değil ama. Kadın eşiyle ayrıldığı için oğlunu onun yerine koymuş ne yazık ki. Bu yüzden de bu kadar bağımlılar birbirlerine. Günümüzde de çok fazla görüyorum bu örneklemeyi. Örneğin, kadın evliliğinden eşiyle mutsuz. Eşi duygusal hiç bir isteğini karşılamıyor. Kadında eşide bulamadığı yoğunluğu çocuklarına veriyor. Sosyal medyalarına baksan hep çocukalarıyla paylaşımları var. Burda tabi ki suç kadınların değil. Onları bu duruma sokan erkeklerin hatasıdır. Geleceğe sizin eşiniz gibi evlatlar yetiştirdiklerinin farkında değiller ne yazık ki. Neyse konumuza dönecek olursak, o adamda sana ne köy ne de kasaba olmaz. Önce anasından ayrılması lazım.

Baştan sona yanlış bir evlilik, eşiniz annesi ile evli , boşanın yoksa erken ölürsünüz bunların elinde ...

İyi ki arayıp sormamış sizi. Kafanız karışabilirdi. Anneyle bağımlı bir ilişkisi var. Sizi yeni ailesi olarak görmesine izin vermemiş annesi. O da istememiş. Deneyim olmuş. Gençsiniz. Önünüze bakın.

Haklısınız. Eğer o geri adım atsaydı kafam karışıcaktı. Böylesi daha hayırlı belki de.

Reactions: Gao
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…