Diyorum bende çocuk denedim olmadı diyor elimden geleni yaptım diyor sen olmasan başkasıyla evlenir istesem yine alırdım diyorNe tapılması boynuzu yemişsin ben olmasam sınır dışı edilecektin ahh kafasiz diyemiyor musun?
Ay bu adamı boşa lütfen. Bir daha kenardaki mıymıntıları da herif yapmayın kendinize.Diyorum bende çocuk denedim olmadı diyor elimden geleni yaptım diyor sen olmasan başkasıyla evlenir istesem yine alırdım diyor
Evet doğrusu o olacak gerçekten. Uyudun gece uyuyamayacaksın diyorum yaşlı teyzeler gibi konuşma diyo mesela az önce. Sürekli PS oynadığı için. Ay ben nasıl üzülmeden atlatıcam onu düşünüyorum. Gidip saçlarımı boyatıcam botox yaptırıcam ve bende tek başıma takılıcam artık. Haftayada yumurtalarımı toplatıp dondurucam.Ay bu adamı boşa lütfen. Bir daha kenardaki mıymıntıları da herif yapmayın kendinize.
Evet kültür farkı var kendileri önceden çok zenginmiş iflas etmişler parasız kalınca bunalıma giriyor. Özel üniv okuyarak eğitim olarak kendini üstte görüyor. Ailem ona göre cahil annem çalışmamış ev kadını yaşlı annesi sürekli kurslarda. Bunların hepsi ona göre seviye sınıf. Arkadaşları kariyerli benimkiler öyle ahım şahım değil. Hayata bakış ben düzenim olsun ailem cocugum olsun o macera yaşayım derdinde.Tam emin değilim ama aranızda biraz kültür ve hayata bakış farkı olduğunu düşünüyorum. Hayata dair aynı vizyonu paylaşmadığın sadece ''kutsal aile'' ''kutsal annelik'' planlarına ortak olmasını planladığın biriyle evlenince böyle oluyor genelde. Hele bir de o plan tutmayınca dağılıyor ortalık.
Senin annen cahil mi diyor bu arsız ?Evet kültür farkı var kendileri önceden çok zenginmiş iflas etmişler parasız kalınca bunalıma giriyor. Özel üniv okuyarak eğitim olarak kendini üstte görüyor. Ailem ona göre cahil annem çalışmamış ev kadını yaşlı annesi sürekli kurslarda. Bunların hepsi ona göre seviye sınıf. Arkadaşları kariyerli benimkiler öyle ahım şahım değil. Hayata bakış ben düzenim olsun ailem cocugum olsun o macera yaşayım derdinde.
Evet yunanistan avrupa konusunda bilmediği için cahil dedi abimin eşine söyledi bunu. Uyardım Sonra özür diledi ama öyle düşünüyor demek ki. Annem ilkokul mezunu yaşlı bi kadın köylü kadını dedim. Ama zorumada gitti. Ailemi küçük görüyor zaten. Amcama ahmet bey diyor mesela amcam sinir olmustu. Ben onun dayılarına dayı diyordım. Ya adam kendini yukarlarda görüyor sanırım bu anlama geliyor bu davranışlar biz kimşz kiSenin annen cahil mi diyor bu arsız ?
Ego mu oluyor bu davranışlar ego kibir bencillik hangisi var bu adamda çözemiyorum. Sırf bunun için psikologdan yardım alıcam. Nasıl biri nasıl ruh hali var çok düşünüyorumÇok üzüldüm bu adam seni haketmiyor çok egoist bir insan
Ay okudukça tansiyonum yükseliyor.Evet yunanistan avrupa konusunda bilmediği için cahil dedi abimin eşine söyledi bunu. Uyardım Sonra özür diledi ama öyle düşünüyor demek ki. Annem ilkokul mezunu yaşlı bi kadın köylü kadını dedim. Ama zorumada gitti. Ailemi küçük görüyor zaten. Amcama ahmet bey diyor mesela amcam sinir olmustu. Ben onun dayılarına dayı diyordım. Ya adam kendini yukarlarda görüyor sanırım bu anlama geliyor bu davranışlar biz kimşz ki
Benimde yaşadıkça valla. Ama o kadar kibar ki bunları sakin yavaş yavaş söylüyor. Sinirle falanda değil. E benim anlamamda zaman alıyor sonra çünkü hep yumuşak tonlarla yavaş yavaş ruhumu çaldı ya allah aşkına biri bana tanımlasın psikolojide ne oluyor bunlar narsist falan mı acabaAy okudukça tansiyonum yükseliyor.
Borç harç ailemin desteğiyle ev aldım. Ayy geldi bu semten ev mi alınır 5 kişi bula bula bu evimi aldınız. Ya satarız diyorum yatırım bu burnumdan getirdi yani. Trafikte sinirleniyo bak ev aldığın mahalleye bak diyo meselaAy okudukça tansiyonum yükseliyor.
Herkese merhaba 5 yıldır evliyiz 43 yaşındayım. Eşim sürekli finansal şiddet uyguluyor senin yüzünden bu kadar borç oldu daha çok çalışsaydım çalış dedim çalışmadın vs diye. Cocuk denedik tüp bebek olmadı aerık denemekte istemiyor zaten baştan beri hiç istemiyordu. Kavgalarımızda zoruma gittikçe ben hep ayrılalım dedim sinirle. Şimdi boşanmayı söylüyor artık bana güveni kalmamış inancı umudu kalmamış. Beni çok seviyormış ama benimlede olmuyormuş. Kendisi sürekli kendini geliştirmeye yönelik biri ben ona göre tembelim rahatım. Şimdi tek takılıp kendini bulmak istiyormuş. Merhametli falan sanıyordum ama aerık cok acımasız ve bencilce davranıyor. Hem ayrılmak istiyorum hem korkuyorum sonra pişman olurum diye doğru düzgün adamı bulamam ya hiç anne olamazsam diye. Ne yapıcam bilmiyorum psikologlar cok pahalı
Çocuk yapmak için geç kaldım. Ayrılıyım tamam ama bunu atlatıp yeni birini bulup sevip cocuk yapmak zaman kaybı.Hiç anne olamam diye korkup boşanmak istemediğiniz adam baba olmak istemiyor.
Aslında en önemli sorun ikinizin hayata bakış açıları farklı ve uyumlu değilsiniz. Eşiniz arada sevgi de olsa bu uyumsuzluğu artık kaldıramıyor sanırım. Hazır çocukta olmamışken iyice düşünün bu uyum problemini.
Çocuğunuz yok, karşınızda anlaşmaya hazır bir adam da var neden korktuğunuzu anlamadım.
Çalışıyorum tabii ki ama onun kadar çok kazanmıyorum o daha çok çalışıp katkı sağlamamı istiyor daha ne kadar zorlayabilirim kendimi. Kendimi geliştirmek konusunda eşim egolu ne konuda geliştirmek istesen o öyle değil aslında böyle onu yanlış yapıyosun doğrusu böyle şeklinde biri. Her şeyin en iyisini her zaman kendisi bilir. Ha olurda benim dediğim yapılır ve işlee ters giderse senin yüzünden böyle oldu deyip sinirlenir. Kendini geliştirsinde geliştikçe insanlara yukardan bakmasın mesela. Çocuk konusuna gelince evlenmeden önce havada kaldı bu konu ben istiyorum dedim o 5 yıl sonra dedi. Tüp benedek denedik olmadı bidahada denemiyor. Ayrılık isteyen şuan eşim kendini yollara verip kendini bulmak istiyormuş.
Çok üzülerek çok ağır bir şey söyleyeceğim. Çünkü gerçekleri göremediğiniz için çareyi başka köşelerde aramaz sizi başka hatalara sürüklemesinden korktum. Sizin çocuğunuz muhtemelen olmayacak. Biyolojik olarak artık bu yaştan sonra hamile kalma şansınız maalesef çok düşük. E ortada çocuk isteyen olmazı oldurmak için sizinle maddi manevi bu savaşa girecek bir adam da yok. Çocuğunuzun olamayacağını kabullenip anne olmak için yanlış kararlar vermeyin. Mutluluğu kendinizde arayın. İşe girin hobi edinin. Yeni arkadaşlar edinin.. size ne iyi gelecekse belki o zaman evliliğiniz de düzelir.Herkese merhaba 5 yıldır evliyiz 43 yaşındayım. Eşim sürekli finansal şiddet uyguluyor senin yüzünden bu kadar borç oldu daha çok çalışsaydım çalış dedim çalışmadın vs diye. Cocuk denedik tüp bebek olmadı aerık denemekte istemiyor zaten baştan beri hiç istemiyordu. Kavgalarımızda zoruma gittikçe ben hep ayrılalım dedim sinirle. Şimdi boşanmayı söylüyor artık bana güveni kalmamış inancı umudu kalmamış. Beni çok seviyormış ama benimlede olmuyormuş. Kendisi sürekli kendini geliştirmeye yönelik biri ben ona göre tembelim rahatım. Şimdi tek takılıp kendini bulmak istiyormuş. Merhametli falan sanıyordum ama aerık cok acımasız ve bencilce davranıyor. Hem ayrılmak istiyorum hem korkuyorum sonra pişman olurum diye doğru düzgün adamı bulamam ya hiç anne olamazsam diye. Ne yapıcam bilmiyorum psikologlar cok pahalı
Şofördüm ben abd de sabah 6 da çık diyordu ben uyanamıyordum. Aç süremiyordum arabayı bi şeyler yemek istiyordum. Şimdi kahvaltının zamanı mı müşteri saati falan diyordu. Yada akşam yemeği zamanında yine aynı. Sen bana geldiğinde ben zengin değildim abd de çok çalışmak lazım diyordu. Ama ben cidden evlenmeden önce hem param yetiyordu hem para biriktiriyordum tatilde yapıyordum. Evlenince biraz rahat etmek istedim yıllardır abd de sürünüyordum deyince yapacak bi şey yoktu kirayı ödemedin senin yüzünden bu kadar borca battım dedi sürekli.Daha çok çalışmak nasıl olacak mesela?
Ek iş mi yapacaksınız, iş mi değiştireceksiniz, sertifika alıp yükselmeye mi bakacaksınız.
İlk yazdığınız konuda çalışmıyorsunuz sanmıştım.
Bu adama ne yaparsanız yapın hem beğenmez hem de hep daha fazlasını bekler.
Bu adamı çekecek başkası var mıdır acaba evlenirken sizin böyle olduğunuzu bilmiyormuş gibi
istekleri ve beğenmemezliği bitmiyor.
Bu yoruma gerçekten üzüldüm inşallah çocugum olur diyorum.Çok üzülerek çok ağır bir şey söyleyeceğim. Çünkü gerçekleri göremediğiniz için çareyi başka köşelerde aramaz sizi başka hatalara sürüklemesinden korktum. Sizin çocuğunuz muhtemelen olmayacak. Biyolojik olarak artık bu yaştan sonra hamile kalma şansınız maalesef çok düşük. E ortada çocuk isteyen olmazı oldurmak için sizinle maddi manevi bu savaşa girecek bir adam da yok. Çocuğunuzun olamayacağını kabullenip anne olmak için yanlış kararlar vermeyin. Mutluluğu kendinizde arayın. İşe girin hobi edinin. Yeni arkadaşlar edinin.. size ne iyi gelecekse belki o zaman evliliğiniz de düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?