Siz 38 yaşında evlenmissiniz. Adam sizinle ta 43 yaşında mı çocuk denedi?Bilmiyorum amacı bu olsa cocuk denemezdi diye iyi niyetli düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz 38 yaşında evlenmissiniz. Adam sizinle ta 43 yaşında mı çocuk denedi?Bilmiyorum amacı bu olsa cocuk denemezdi diye iyi niyetli düşünüyorum.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Beni zorluyor farkındayım vicdanı rahat olsun diye. Ne olacaksa hayırlısı diyorum artık. Umarım kolay atlatırım üzülmeden pişman olmadan.çıkmaz sokakları arșınlamaktan yorulmadınız mı. gerçekten çok zor kolaylıklar dilerim. lütfen sizi bu kadar manipüle etmesine artık tamah etmeyin.
kendince bu hayattan bir kaçıș yolu bulmuș "her şeyde sizi suçlamak."
hayat yeteri kadar zor ve bizim yașlarımızda insan oturmuș ve huzurlu sağlıklı insani ilișkiler ister.
lütfen kendinizi çaresiz hissetmeyin. nihayi amacı sizi çıldırtıp "ama boșanmayı o istedi" demek zaten. ve bunda da bașarılı oluyor.
bunu bilinçli mi yapıyor yoksa bir yönelim mi bilemeyiz.
madem ki konu buralara kadar geldi. olası bir boșanma durumunda da ümitsizliğe kapılıp "iyi adam nerden bulunur" tasasına düșmeyin.
hayat nefes aldığımız sürece devam. ediyor. ve görmek isteyene mucizlerle dolu. olmayanı oldurmak nafile bir çaba.
keșke böyle olmasaymıș ama oldu. bundan sonra da böyle olacak diye bir kaide yok.
size en çok mutlu olacağınız yolu seçmekte kolaylıklar diliyorum.
39 da evlendim 41 yaşında denemeye başladık. Olmadı. Tüp bebek denedik transfeei oldum yine para yüzünden beni ağlattı. Tutmadı çocuk. İkincisinde embriyolar genetikten bozuk geldi. Bidaha da denemeyecekmiş. Şimdi ayrılık yolundayız.Siz 38 yaşında evlenmissiniz. Adam sizinle ta 43 yaşında mı çocuk denedi?
Ha bi kere hamile kaldım. Öğrendiğimde telefonla haber verdim diye küstğ kavga etti. İki gün sonra alkollğ geldi yine bagırdı cagırdı baska sebepten dolayı. Sonra kanamam oldu. Sanırım kimyasal gebelikmiş.Siz 38 yaşında evlenmissiniz. Adam sizinle ta 43 yaşında mı çocuk denedi?
Yani kendi yumurtanızla yapacaksanız surda kac seneniz kaldı ki? Bence ayrılıp sperm bankası denenebilir. Yeniden çocuk isteyen biriyle tanışıp tüp bebek sürecine girmek bilemiyorum sizin için mümkün mü? Sosyal misinizdir vs.39 da evlendim 41 yaşında denemeye başladık. Olmadı. Tüp bebek denedik transfeei oldum yine para yüzünden beni ağlattı. Tutmadı çocuk. İkincisinde embriyolar genetikten bozuk geldi. Bidaha da denemeyecekmiş. Şimdi ayrılık yolundayız.
İşte o süreç zor geliyor. Bu acıdan çık yeniden birini bul tanı cocuk dene zaman kaybı korkuyorum. Sperm bankası düşündüm onu da araştırıyorum. Her şeyi düşünüyorum.Yani kendi yumurtanızla yapacaksanız surda kac seneniz kaldı ki? Bence ayrılıp sperm bankası denenebilir. Yeniden çocuk isteyen biriyle tanışıp tüp bebek sürecine girmek bilemiyorum sizin için mümkün mü? Sosyal misinizdir vs.
Ha evet çok doğru iyi pazarlayan biri doğru tanım. Herkes başta bayılıyo cokkk seviyor ama tanıdıkca herkeste uzaklasıyor. Sorsak hep eşim haklı mantıklı. Ya ben anlatamıyorum bi psikolog olsa bulurdu çözerdi.Ben eşinizin bilgili biri olduğunu düşünmüyorum, sadece kendini iyi pazarlayan tiplerden. Yazık etmişsiniz kendinize, çocuğunuz olursa ona daha da çok yazık edersiniz. Böyle bir adamla ömür boyu bağı olacak. Bırakın gitsin, her çocuk iyi bir ailede büyümeyi hak eder. Bu adamdan baba olmaz.
Adam çocuk istemiyor zaten, hayattan beklentileriniz farklı sizin zamanla sakız ettiğiniz ayrılma kelimesini artık ciddiye almış burdan döner mi zor. Biz kadınlar ufacık umuda tutanabiliyorken erkeklerde bu durum öyle olmuyor.Herkese merhaba 5 yıldır evliyiz 43 yaşındayım. Eşim sürekli finansal şiddet uyguluyor senin yüzünden bu kadar borç oldu daha çok çalışsaydım çalış dedim çalışmadın vs diye. Cocuk denedik tüp bebek olmadı aerık denemekte istemiyor zaten baştan beri hiç istemiyordu. Kavgalarımızda zoruma gittikçe ben hep ayrılalım dedim sinirle. Şimdi boşanmayı söylüyor artık bana güveni kalmamış inancı umudu kalmamış. Beni çok seviyormış ama benimlede olmuyormuş. Kendisi sürekli kendini geliştirmeye yönelik biri ben ona göre tembelim rahatım. Şimdi tek takılıp kendini bulmak istiyormuş. Merhametli falan sanıyordum ama aerık cok acımasız ve bencilce davranıyor. Hem ayrılmak istiyorum hem korkuyorum sonra pişman olurum diye doğru düzgün adamı bulamam ya hiç anne olamazsam diye. Ne yapıcam bilmiyorum psikologlar cok pahalı
Adam istemiyor işte. Siz ayrılmayıp ne yapacaksınız. Evlilikte biri istemiyorsa diğerine karar hakkı kalmazki zorlamı evli duracaksınız. Zorla baba yapmaya da uğradmışsınızdır gerçi. Uyuşmamışsınız işte olmamış. ZorlamayınHerkese merhaba 5 yıldır evliyiz 43 yaşındayım. Eşim sürekli finansal şiddet uyguluyor senin yüzünden bu kadar borç oldu daha çok çalışsaydım çalış dedim çalışmadın vs diye. Cocuk denedik tüp bebek olmadı aerık denemekte istemiyor zaten baştan beri hiç istemiyordu. Kavgalarımızda zoruma gittikçe ben hep ayrılalım dedim sinirle. Şimdi boşanmayı söylüyor artık bana güveni kalmamış inancı umudu kalmamış. Beni çok seviyormış ama benimlede olmuyormuş. Kendisi sürekli kendini geliştirmeye yönelik biri ben ona göre tembelim rahatım. Şimdi tek takılıp kendini bulmak istiyormuş. Merhametli falan sanıyordum ama aerık cok acımasız ve bencilce davranıyor. Hem ayrılmak istiyorum hem korkuyorum sonra pişman olurum diye doğru düzgün adamı bulamam ya hiç anne olamazsam diye. Ne yapıcam bilmiyorum psikologlar cok pahalı
Yasamak ıstemıyorum dedıgınde geber deseydınızEvet ben ne kadar empati duyuyorsam o okadar bencil bi şeyler ters gittiğinde “yeter aerık bıktım yaşamak istemiyorum “ diyen (arabanın tekeri patlasa mesela) hepsi de dönüp dolaşıp benim yüzümden oluyor. herkes çok cahil o üst seviye bilgili. Her böyle durumla karşılaştığımda boşanalım dedim.
Şu erkek milletine çok acımasanız keşke. Acınacak hale düşürüyorlar sonra. Huyuna suyuna bakarsak hak etmiş gibi duruyor aldatılmayı.Abd de tanıştık. Karısı onu aldatmış gitmişti. İltica statüsündeydi. Hem üzüldüm hem de benim boşluğuma geldi uzun süredir hayatımda kimse yoktu. Hatta ben dedim evlenelim vatandaş ol diye. Her şey 6 ay içinde oldu.
Biz de daha çok şöyle ben bir şey öğrenip anlattığımda he he deyip dinlememe yada sohbet ederken herkesin bildiğini düşündüğüm basit terimlerin anlamlarını bilmeme yada kendisi bir şey anlatırken sırf emek sarf etmemek için yanlış anlaşılmalara sebep olmaMesela eşiniz bi şey öğrendi size anlattı. Sizin tepkini şöyle mi “ okudugunuda yanlış anlamışsın o aslında öyle değil böyle” gibi mi? Ya da hevesle bilgi paylaşırken ben zaten biliyorum gibi mi, yani sizde okuyan birisiniz üstten ukala bir havanız mı var. Benim eşim öyle
Sanırım eski karısı zaten ayrılırken demiş seninle her yıl boşanmak istiyordum ama ekonomik gücüm yoktu demiş ve başkasını bulup gitmiş. Bana da hangi kadın olsa bana tapar diyor. Böyle olunca ben acaba bende mi sorın var diyorum kendimi suçluyorum.Şu erkek milletine çok acımasanız keşke. Acınacak hale düşürüyorlar sonra. Huyuna suyuna bakarsak hak etmiş gibi duruyor aldatılmayı.
:)) bana da sen hep benim kötü olmamı istiyorsun diyorYasamak ıstemıyorum dedıgınde geber deseydınız
Ben öyle yaptım , sen benım olmemı ıstıyosun dıyodu gerçekten ınanmıs hahah
Neyse esegın aklıma karpuz kabuğu düşürmüşsünüz demeyecektınız
Ne nafaka verir ne tazminat zaten türkiyede evli değiliz. Öyle mağdur edebiyatı yapıyor ki nerdeyse ben ona para veririm o hale getiriyor. Yeter ki sussun diyorum ben veriyim.Adam ayrılmak istiyorsa siz nasıl kararsız kaldınız, zorlamı duracaksiniz o evde. Boşanmak isteyen oysa versin tazminatini nafakanı boşan gitsin,
Ne tapılması boynuzu yemişsin ben olmasam sınır dışı edilecektin ahh kafasiz diyemiyor musun?Sanırım eski karısı zaten ayrılırken demiş seninle her yıl boşanmak istiyordum ama ekonomik gücüm yoktu demiş ve başkasını bulup gitmiş. Bana da hangi kadın olsa bana tapar diyor. Böyle olunca ben acaba bende mi sorın var diyorum kendimi suçluyorum.