- Konu Sahibi duvarklima
-
kendinizi bu kadar yalnız hissetmenizin sebebi aynı dili (Türkçe) konuşamıyor olmanız olmasın sakın
Şaka şaka :))
tercüme edeyim:
back up: yedeklemek,
major: büyük çaplı..
tekrar deneyin, çocuğunuz için..
kendinizi bu kadar yalnız hissetmenizin sebebi aynı dili (Türkçe) konuşamıyor olmanız olmasın sakın
Şaka şaka :))
tercüme edeyim:
back up: yedeklemek,
major: büyük çaplı..
tekrar deneyin, çocuğunuz için..
yahu neden diline bu kadar takılıyorsunuz anlamadım... google translate de yedeklemek olarak karşılığı çıkıyor sanırım ama back up yedeklemek değil destek olmak arka çıkmak demek burada... tercüme etmeseniz daha iyiydi. zaten kalbi gönlü kırık boşanma arifesnde burda yardım isteyen bir kadına verilecek cevap değil açıkçası....
konuya dönersek bence dönmeyin. değişmemiştir değişmeyecektir. yaşınızı da bilmiyorum ama en fazla 30 lu yaşlarda olduğunuzu tahmin ederekten daha neler çıkar... hayatınızı mahfetmeyin.
komiksin be arkadaşımben öğretmeyeceğim tabii ki senle mi uğraşacağım! ama dalga geçeceksin madem önce düzgününü öğren. hatalı bir çeviri yapmışsınız düzelttim sadece.. ya da tamam sinirlenmeyin siz daha iyi biliyorsunuz
resmen iftira atıyorsun; dalga geçtiğimi nerden çıkardın..ben ufak bi şaka yaptım, takıldım arkadaşa..komikti stili çünkü, hoşumada gitti anlatış tarzı..ama sen zurnanın zırt deliği gibi çıkıp çok bilmişlik yaptın..zaten her konudan çıkar bi ukala..
dalga geçiyor diyerek, tribünlere mi oynuyorsun? ortalığı karıştırıp kavga mı çıkarmak istiyorsun? bu kızın konusunu karıştırmaktan öteye gidemezsin..
ne benden alıntı yapıp üzerime iftira atıyorsun, dalga geçti diye..
şimdi defol git, benden bi daha alıntı yapma..kendi yorumunu yapıyosan yap, beni kullanarak adam olamazsın, uğraşma..
bayram bayram bela mısın nesin ya?
hazır adam çabalıyorken,
kendinizi gerçekten hazır hissettiğinizde, bir şans verirseniz, pişman olmazsınız diye düşünüyorum
en azından bir süre için deneyin derim
çocuk söz konusu olmasa ona da gerek yoktu ama evlat hatrı için biraz daha taviz verilebilir kararlardan
bilemiyorum ki. kafamı karıştıran bir konu var; gittiğim terapist eğer evliliğine inanmıyorsan çocuk ufakken bitir, yoksa ileride ayrılırsan çocuğu daha kötü etkilersin dedi.
diğer terapist de 3 yaşına kadar deneyebilirsin, 3 yaştan sonra travma yaşaması daha büyük ihtimal olduğunu söyledi. Şu anda kızım babaya hiç düşkün değil, haftada 1-2 kez görüyor diğer zaman aklına bile gelmiyor. Mutlu bir çocuk. Şimdi tekrar eve geri geldiğinde, ve ayrılırsak farkındalığı artmış olacağından çok zor olabilir 3 ümüz için de. O zaman eşim bile gitmeyebilir , hem hareketlerini düzeltmez ve dozunu da artırır, çocuğa da oynayacaktır, bunu koz olarak kullanır , çocuk da ağlayıp sızlanırsa artık benim hayatımın mahvolması demek olur bu. Böyle bir ortamda ben de ayrılamam ve berbat bir hayatı çekmek zorunda kalırım.
Ne diyorsunuz buna ? İşte bu nedenle tekrar deneyeme karar veremiyorum. Napmalıyım sizce
önce sana yorum yazdım, geçmiş konularını sonra okudum
son derece bilinçli bir kadınsın
evladın ve kendin için sağlıklı bir karar vermek için tüm çaban
öncelikle seni tebrik ediyorum
bana kalırsa eşin senin için mantıken de duygusal olarak da tamamen bitmiş
yani bu evliliği kendin için zaten normal koşullarda asla sürdürmezsin bunu anladım
ama takıldığın nokta, evladın noktası
eşinle anlaşmazlıklarınız bana böyle çok aşılamaz,
çok yıpratıcı, zorlayıcı gibi gelmedi açıkcası
sanki 2 taraf da gayret ederse, çözülebilir gibi
ama bu mesajında yazdığın kaygıların da anlamlı
şöyle yapsanız,
bir süre, çift olarak terapiye gitseniz
akabinde uzmandan durumu değerlendirmesini isteseniz?
şüphesiz ki uzman gözlemi ve değerlendirmesi bizim burada yazdıklarımızdan anlamlı olacaktır
merhaba yeniden, güzel cümleleriniz için teşekkür ederim.
Aslında terapist konusunu denedik, şöyle ki terapistin 2. seansının olduğu gece akşam eşim evi terk etti. Terapist tamamen ters tepti, nedeni de eşim başkalarının yanında sorunlarımızdan bahsetmek istemiyormuş. Biraz zoraki gitmişti, ve terapist genelde beni haklı bulduğunu belli edince biraz da ona bozuldu belki de ve tamamen çekti gitti.
O yüzden şimdi bunu yeniden önermem acaba mantıklı olur mu ? Gerçi kaybedecek neyim var ki..Aslinda olabilir bu.
o zamanlar bir de eşiniz bu kadar pişman değildi
belki de bir şekilde devam edeceğini düşünüyodu evliliğin
ilk mesajınızda yazdığınıza göre, şu an yeterince idrak etmiş işin ne kadar ciddi olduğunu
belki şimdi daha faydasını görürsünüz terapinin
tabi öncesinde eşinize durumu izah edin güzelce
yani evladınızın zarar görmesini istemediğiniz için bunun daha sağlıklı olacağını düşündüğünüzü vs
bir de konuyla birebir ilintili değil ama geçmiş konunuzda takıldığınız bir noktaya değinmek isterim
bir adam evladı için bile evliliğini sürdürmek istese,
bence bu erdemli birşeydir
yabana atmayın lütfen
vicdan sahibi olmayan bir adam olsa, böyle çabaları olmazdı
şu anda belki de evladını ve sizi kaybetmek istemediği için azami gayreti sarf edecek raddeye gelmiştir kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?