• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma nasıl atlatılır

sevonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
53
16
88
İzmir
kızlar dün de yazdım eşim beni hamile halimle bıraktı gitti şimdi davamı açıcam Salı günü ama nasıl atlatıcam nasıl unutucam onu bilmiyorum sevgi de keşke bir anda atılsa söküp atsam bir anda içimden onu.kızımı tek başıma nasıl büyütücsm nasıl baş edicim dayanilvekmiyim topluma ne diycem evli anne babaları görünce içim acımıyacakmı

Atlatacaksın hatta çok güçlü bir kadın olacaksın.kendin bile inanamayacaksın hem anne hem baba olacaksın erkeklerin başaramayacağı şeyleri başaracaksın .eşin olacak şahısıda allah ıslah etsin...

kızlar dün de yazdım eşim beni hamile halimle bıraktı gitti şimdi davamı açıcam Salı günü ama nasıl atlatıcam nasıl unutucam onu bilmiyorum sevgi de keşke bir anda atılsa söküp atsam bir anda içimden onu.kızımı tek başıma nasıl büyütücsm nasıl baş edicim dayanilvekmiyim topluma ne diycem evli anne babaları görünce içim acımıyacakmı
Önceki konunuzu da okudum Allah yardımcınız olsun ama siz suçlu değilken niye bu kadar üzülüyorsunuz ki beni istemeyeni bende istemem dimdik durup hayatına devam ederim

Atlatacaksın hatta çok güçlü bir kadın olacaksın.kendin bile inanamayacaksın hem anne hem baba olacaksın erkeklerin başaramayacağı şeyleri başaracaksın .eşin olacak şahısıda allah ıslah etsin...
Umarım öyle olur şu an o kadar zor güç geliyor ki bu durum nasıl yapıcam nasıl dayanıcam nasıl başa çıkıcam diye düşünüp kendimi yiyorum

Önceki konunuzu da okudum Allah yardımcınız olsun ama siz suçlu değilken niye bu kadar üzülüyorsunuz ki beni istemeyeni bende istemem dimdik durup hayatına devam ederim
Orası öyle evet ama insan kalbine söz geçiremiyor ondan önemlisi babasız bir kız büyütmek kızım zorlanıcak annesi babasıyla zaman geçiremeyecek bir orda bir burda oda yıpranacak

mevlam neylerse güzel eyliyor..buna inanın.. inanç çıtasını olabildiğince en tepede tutun.. inanın boşu boşun yanıyorsunuz.. bunu sonra anlıyorsunuz ama anlıyorsunuz..
ben bugün iyi ki yok diyorum ..
5 yaşındayken bırakıp gitti.
ben de babasız büyüttüm..
iyi ki de babasız büyütmüşüm bu kadar güzel bir evlat olmazdı..
allah doğruyu biliyor..
sizi ya da kızınızı ya da ailenizi korumak için alıyor hayatınızdan yok ediyor buna inanın

Back