Boşanma konusunu açtım yine verdiği cevap; buyrun

Evet Ve bana ait olurdu param kesinlikle

Bunları aynı bu şekilde söylüyorum ona zaten susuyor

Adam hem aldatmış hem de yüzünüze yüzünüze borçlarım bitince elemana para verebilecek düzeye gelince seni boşarım diyor siz hala peşimde mi koşacak diyorsunuz. Valla insan ne yaparsa kendine yapıyor.

Tedavi olsan bu sorunlarının
hiçbiri kalmayacak

Başka bir işte çalışsan en kötü 17 bin maaş + sigortan olurdu . Bu hakların yanında işten çıkarılınca 6 ay işsizlik maaşın olurdu .. kendine çok yazık ediyorsun adam açık acik diyor ki işim bitince seni bırakırsam görürsün sen hala bunu beni bırakmıyor olarak algılıyorsun . Nasıl oluyor bu gerçekten anlamıyorum . Her insan kendi tercih ettiği kaderi yaşar

Gerçekten bu kadar kolay mı bu boşanmak ya? Çok istiyorum inan ki .. bilsem ki kolay atlatacağım anında boşarım gerçekten
Evet çok kolay. Mahkemeye gidip eşlerden biri davayı açıyor ve gün veriliyor. Eğer anlaşmalı olursa TC kontrolüyle birlikte 3 dk falan sürüyor dava hiç dramatize etmeyin. Aldatma, sigortasız çalıştırma, psikolojik şiddet gibi durumlarınız varsa siz de avukatınızla bu sürece girersiniz. Boşandıktan sonra çok şükür ölmedim, işime de devam ettim kiramı da ödedim.

Tam olarak neyden korkuyorsunuz anlatır mısınız? Evde boşandıktan sonra yalnız kalırsanız gece öcü gelir falan ondan mı?

Sen cidden bak iyi değilsin ve bunun farkında değilsin . Bu adama neden bağımlılık hissettiğin çözülebilir . Çocuk yokken kurtulabilirsin mesela .
Kendisi istemiyor ki? Aklım başıma gelir de boşanmak isterim diye bile korkuyor olabilir. Benim kp hastalıktan geberse doktora gitmez ya kötü bir şey çıkarsa diye. E çıkarsa da tedavi olur be adam evde öylece beklenir mi?

Hem kendi istese bile adam buna terapiye gidip tedavi olsun diye parar verir mi? Çalışacağı saatte psikolojisi düzelsin diye onu doktora yollar mı?

Yapamayacağınız hatta yapmaya kalkışmayacağınız şeyler için konuşmayın.
Adamların toptan saygısı kalmıyor.
Adam bilmiyor mu korkusundan bir gün fırına gitmemezlik yapmayan kadının boşanmayacağını
Ben size boşanın boşanmayı demem ama blöf olarak boşanmayı ağıza sakız etmeyin gerçekten yapmadıkça

O adam ölüyorum dese bir bardak suyu zor verir . Evde bence arada bir konu sahibini kandırıyor o da buna inaniyor

ama o da farkında kendi de diyor böyle gitmez boşanırız diye, benimde hep çalışmayacağımı biliyor bu dükkanda diyor tahmin ediyordur en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…