Boşanma konusunu açtım yine verdiği cevap; buyrun

Kız olanı söylüyorum ben neden bahane sıkıntısı çekiyim? Böyle bi sıkıntım da hiç olmaz yani zaten hep var bi bahanem benim

Yapıcam kendime söz veriyorum verdim de çoktan aslında en yakın zamanda başarıcam inşallah bi anlık öfke ve cesaret gerek bana sadece..

Peşinden falan koştuğu yok adam bedava işçisinden olmak istemiyor Açıkça demiş zaten, tekmeyi basmak varken hala ebele hübele diyorsun

Hani nerde bu kadının hissesi? Aldığı payı nereye kaydetmiş, hangi hesaba atılıyor? Aile şirketi demekle olmuyor ki o, müfettişlere de desin öyle napıyolar o adamı.
Ben de sikayet edilince nerede sgk derler diye yazmistim zaten hemfikirim
Aile şirketinde öyle mi oluyormuş
Aile bireylerimizin etinden sütünden yününden ceza almadan her türlü faydalanabiliyormuşuz demek
adam oyle demis kiraz da inanmış

İnanmak istemiş, kendini inanayım diye zorlamış.
Konu sahibi zaten durdugu yerde kendince söyleniyor eylem yok caba yok harekete gecmek yok sorunlar kendiliginden çözülsün ya da adimi karsi taraf atsin istiyor sadece buraya gelip icini döküp rahatlayip gidiyor

Gidecek yerim yok deseniz inanın bu kadar tepki görmezsiniz. Çaresiz deriz. Ama siz, anlattığınız karakterle (koca) asla uyuşmayan gerekçeleri sunuyorsunuz. Aldattığını kaç kere gördünüz, yakaladınız hepsinde de sinirlendiniz. Sevindiğinizi görmedik. Ama sineye çektiniz. Size niye saygı duysun bu adam, niye peşinizden koşsun. O kadar mantıksız ki herşey. Çocuğunuz yok, bağınız yok, sadece bahaneleriniz var. Babanıza çalışmazsınız böyle, sizi paspas eden kocalara hizmet etmeye devam

Bütün niyetini açıkça söylemiş işte daha soruyor musun? Yerinde olsam basar giderim derdim ama sen o borçlar temizlenene kadar gitmeyeceksin, sonra da cefasını çektim sefasını sürmek istiyorum deyip boynuzlarla yaşayacaksın.

Dediğim gibi sineye çekmemin sebepleri hep bu korkular. Psikolojik bendeki belki de her şeyin en kötüsünü düşünürüm hep panik atakta başladı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…