Boşanma konusunu açtım yine verdiği cevap; buyrun

Söyledim bunu da kız ama karımsın sen benim aile işletmesi olduğu için ceza olmuyor dedi
Olur neden olmasin? Aile isletmesi olmasi icin herkesin ortak olmasi ve herkesin sigortasinin yatmasi gerekiyor. Yani esime yardim ediyorum deseniz de tam zamanli çalıştığınız her türlü kanitlanir ayrıca sizin karisi olmaniz köle olmaniz anlamina gelmez siz buna hayir demedikce daha cok somurulursunuz ayrica manipule edilmiyorsunuz herseyin farkındasiniz sadece susmayi tercih edip harekete gecmiyorsunuz. O yasadiginiz titremeler de anksiyete ya da panik atak krizi olabilir ciddi bir tedaviye ihtiyaciniz var ikinizin de

Seneye kadar boşanırız biz büyük ihtimal benim borçlarda bitmiş olur eleman alırım buraya altıma da araba alırım bol bol gezerim sende pişman olursun boşandığına dedi.
Şu lafın üzerine derhal boşanma davası açmadıysanız size ne desek az daha gidip hizmet edeceksiniz yani kölesiniz resmen ve kabul ediyorsunuz

Tutmasın işte bende bunu istiyorum hatta başka birisine aşık olsa keşke
Neden ondan hamle bekliyorsunuz sizin eliniz ayaginiz yok mu iradeniz yok mu da harekete gecmek yerine bekleyip susuyorsunuz? Ben buna ya sus çek çilesini sesini cikartma konu da acma dert de yanma derim ya da harekete geç sen ac bosanma davasını derim sizde ikisi de yok hem dert yanip hem pasif kaliyorsunuz sizi harekete gecmekten alikoyan ne?

sahibim değilsin ben sana soruyorsam saygıdan soruyorum haber veriyorum yani, sen kalkmış izin vermiyorsun ne münasebet? Ne hakla?dedim
E gezmeye izin almiyorsaniz bosanma icin de almayin o zaman
Gidin acin davayi
Sizde bosanacak goz yok
Hala bi umut gezdirir diye bekliyorsunuz hatta
Bi sehirdisi gezmesi sizi bi 5 sene daha goturur mesela

Yeni baheneniz herhalde. Daha boşanmak için tek bir adım bile atmışken bunları söylemeniz komik. Ama merak etme sana hiç bir şey yapamaz eşin. Bu kadar mantık dışı düşenen birisini kaybetmekten hiç korkmayacak. Giitigi yere kadar kullanacak, sonra siz istemesinizde siz o bosayacak. çünkü farkında değilsiniz eşinizinde size tahammülü yok.

Sizin boşanmaya niyetiniz yok diyorum zira adam biraz daha çalış borcum bitsin,arabamı alır öyle boşanırsın demiş siz hala peşimden koşar mı diye soruyorsunuz.

Adam borçlarımı öde kölee sonra tekmeyi ben basıcam sana diyor ay delircem.

Gerçekten zihinsel bir sorununuz var mı?
Eğer varsa özür dilerim yorumlarımdan dolayı özel bir durum sonuçta

Sürekli konu açarak birşeyi değiştiremezsiniz ki..
İlk konunuzda bir dünya fikir verilmiş zaten.
Böyle olduğu zaman ilk actiginiz konulara yapılan yorumların sanki hiç kıymeti yokmuş gibi gelmiyor mu sizede ?
Hani bir bekleyin 1 hafta yahut 1 ay sonra da deyinki ; "dediklerinizi yaptım ancak sonuç alamadım" insanlar da bir kere daha toplasip farklı fikirler beyan etsinler ama bu şekilde yok yani
Sahsinizi özel degil,yanlış anlamayın.

Şu lafın üzerine derhal boşanma davası açmadıysanız size ne desek az daha gidip hizmet edeceksiniz yani kölesiniz resmen ve kabul ediyorsunuz
Bakın benim koca normal biri değil ki şimdi böyle diyor ama belki de boşanmaya kalkınca şok olacak hiç beklemiyor çünkü benden blöf yapıyor böyle şeyler söyleyerek. Ya boşanmak istemeyip ciddi anlamda sorun yaratırsa?

Siz zevk alıyorsunuz, beni bırakmaz cümlesinden bile o tınıyı alıyorum. Sandığınız gibi de değil aslında.
Sizin gibi kadınların varlığına tahammülüm yok bir kadın olarak. Erkeklerin niye olsun. Acımasız geldiyse üzgünüm ama böyle. Kadın popülasyonundaki sürekli aşağıya inen bu eğri beni çok üzüyor.
Bir insan gönüllü olarak aşağılanmaktan bu kadar zevk alabilir ancak

Korku panik

Çocuk yapabilse yapacak, çocuğum için valla yohsa 1 dk durmam diyecek de adam yanaşmıyor.

Tabii ki borçlarını bitirince sizi kapının önüne koyacak. Altına arabasını çekecek ve yeni sevgilileriyle gezecek. Ne yapacaktı ya? Adamın sizi sadece ücretsiz eleman olarak yanında tuttuğunu siz de biliyorsunuz. Sevgisinden mi boşanmıyor, sevgisinden mi dur borçlarımı öde öyle boşanalım diyor sanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…