- 19 Mayıs 2020
- 46.671
- 209.096
- 548
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Adam işleri düzene bi soksun, araba borcunu da beklemez basar tekmeyi. Boşa çalıştığı ile kalacak, yanında karı diye tutmayacak ki bunu.Adamın umrunda değilsin yahu neyini bırakmayacak? Bedava çalışanim gitti diye üzülür ancak.
Kendine boşanmamak için bahane arıyorsun sadece.
Kocan seneye de bırakmaz seni, o zaman da araba borcu için bir enayi gerekiyor. Sende iyisini de bulamaz. Köleliğe devam. Bu arada fırsat buldukça aldatır tabi orası ayrı.
Yok ya katip o adamda yanında eleman çalıştırıp para verecek göz yok.Adam işleri düzene bi soksun, araba borcunu da beklemez basar tekmeyi. Boşa çalıştığı ile kalacak, yanında karı diye tutmayacak ki bunu.
Yahu biz de aylardır bunu diyoruz. Börekçi kocanız dürüst ama, yiğidi öldür hakkını yeme.Seneye kadar boşanırız biz büyük ihtimal benim borçlarda bitmiş olur eleman alırım buraya altıma da araba alırım bol bol gezerim sende pişman olursun boşandığına dedi. Açık açık söylüyor yani borçlar bitince boşanırız demeye getiriyor. Ama ben ciddi anlamda bosanmaya kalkınca beni bırakmıyor. Borçları bitince mi bırakacak o da sizce? Yoksa yine peşimde koşar mı inanın anlamıyorum ya.. off
Üye ismini değiştirdi. Kiraz mevsimi desem hatırlar mısınız?Bu arkadaş kk nın yeni eğlencesi mibayadır yoktumda
Söyledim bunu da kız ama karımsın sen benim aile işletmesi olduğu için ceza olmuyor dediE gitme işte..kopacaksa kopsun kıyamet. Madem ille bosanacaksin, böyle boşan.
Saçından mi sürükleyecek? "Vallahi seni alo 170e şikayet ederim sigortasız işçi çalıştırıyor diye, beni delirtme, yapmayan serefsizdir" de. Korkut onu
Hayır ama dengesiz biri ben kendim kuruyorum bunlarıBoşanmana nasıl izin vermiyor mesela? Ölümle mi tehdit ediyor?
Kiraz kız bu.Bu arkadaş kk nın yeni eğlencesi mibayadır yoktumda
O zaman şikayet et. Bak bakalım oluyor mu?Söyledim bunu da kız ama karımsın sen benim aile işletmesi olduğu için ceza olmuyor dedi
Eşimin öfke kontrol sorunu var. asla bana şiddet uygulamadı ama çok bağırıyor çağırıyor sinirlenince. Bende devamının gelmesinden korkuyorum boşanma aşamasında. Neler duyuyoruz sonuçta. Beynimi kemiriyor bu düşüncelerAdamın umrunda değilsin yahu neyini bırakmayacak? Bedava çalışanim gitti diye üzülür ancak.
Kendine boşanmamak için bahane arıyorsun sadece.
Kocan seneye de bırakmaz seni, o zaman da araba borcu için bir enayi gerekiyor. Sende iyisini de bulamaz. Köleliğe devam. Bu arada fırsat buldukça aldatır tabi orası ayrı.
Belki de basmaz tekmeyi. Sen dükkana bak der sevgilisiyle falan gezer. Arabanın kredisi mi ödensin yeni elemanın maaşı sigortası mı? Kiraz ne güne duruyor, hem karın tokluğuna dükkana bakar hem de arabanın kredisini öder. Börekçinin kaç vukuatı var Kiraz alışık.Adam işleri düzene bi soksun, araba borcunu da beklemez basar tekmeyi. Boşa çalıştığı ile kalacak, yanında karı diye tutmayacak ki bunu.
Ah bir boşansam yaşadıklarımı roman yazabilirim. Şu an o kadar mutsuzum ki evlilikte kolumu kaldıracak halim yok hiçbir şey gelmiyor içimden. Çok dua ediyorum sadece. Ama ona bile eski gücüm yok, çok çok üzücü.. yine de rabbim büyük diyorum anlar beniYahu biz de aylardır bunu diyoruz. Börekçi kocanız dürüst ama, yiğidi öldür hakkını yeme.
Ciddi anlamda boşanmak istediğiniz halde sizi niye bırakmadığını anladınız mı artık. Sizin hayatınız belgesel olarak çekilmeli ve ibret öyküsü olarak genç kızlara seyrettirilmeli.
Uydurma elini sürmez sana bu adam.Eşimin öfke kontrol sorunu var. asla bana şiddet uygulamadı ama çok bağırıyor çağırıyor sinirlenince. Bende devamının gelmesinden korkuyorum boşanma aşamasında. Neler duyuyoruz sonuçta. Beynimi kemiriyor bu düşünceler
Bende sevmiyorum ki onu bugün de söyledim ona sevmediğimi. Psikolojim bozuldu herhalde titremeye başlıyorum boşanma aşamasını düşünürken kavga gürültüleri düşünürkenAdama helal olsun senden daha onurlu kusura bakma, ne yapıyorsa arkasında açık açık seni biraz daha kullanayım sonra boşanırız diyor.Sen hala yok beni kıskandı mı yok peşimden koşar mı kısmındasın, bedavaya kendini kullandırtmak hele bir de adamdan bu işim bitince yallah modunda olması seni gram sevmemesi, aldatması vs .canını yakmıyor mu ? yanlış anlama ama bu kadar mı gururlusun sen.Çocuğunda yok bildiğim kadarıyla ,hala bu adamla aynı evde niye yaşıyorsun dünyadaki son erkek falan mı ?
Aynen aynen.Eşimin öfke kontrol sorunu var. asla bana şiddet uygulamadı ama çok bağırıyor çağırıyor sinirlenince. Bende devamının gelmesinden korkuyorum boşanma aşamasında. Neler duyuyoruz sonuçta. Beynimi kemiriyor bu düşünceler
Kavga 1 olur 2 olur şehir değiştirirsiniz uzaklaştırma kararı alırsınız mesela ? devlet armut toplamıyor ya .Bahaneleri bırakmazsanız daha bu evlilikte çok titrersiniz siz.Bende sevmiyorum ki onu bugün de söyledim ona sevmediğimi. Psikolojim bozuldu herhalde titremeye başlıyorum boşanma aşamasını düşünürken kavga gürültüleri düşünürken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?