boşanma konusunda çok kararsizim:((

inan içinde bulundugun duruma cok üzüldüm canım allah yardımcın olsun evliliğini idare et desem mümkün görünmyüor baba evi daha zor görünüyor ne diyecegimi bilemedim eşin cocuklarına düşkün değilmi yani senden ayrılsada cocuklarına evine bakmazmı

suan nerde kalıyorsun

Sagol canim...ben bosanmayi istiyorum fakat kardesim sizofren hastasi ALLAH kardesime yardim etsin.ben cocuklari anneme baktiracagim mecburen o zaman aklim hep evde olacak.kardesim ilaclari kendisi icmez ve annem iceceklerine katar òyle ayakta duruyor yoksa gerisini dùsünemiyorum.babaevi gùlùstanlik olsa bu kadar yil neden bosanmayayim?

suan nerde kalıyorsun
3 aydir babaevindeyim.esim ariyor ama hic cevap vermedim.kendisi kizkardesinin isyerinde kayriliyor sirf calismamak icin kacti.dònersem ben ve cocuklar evde yalniz kalacagiz arada gelip ihtiyaclarimizi karsilayip gidecek.

seni anlıyorm canım suan nerede kalıyorsun
evinde otursan o diğer 2 evin kirasını sen alsan çocuklarınla yasasan eşinde nasıl yasamak istiyosa yasasın sende bu süre içerisnde iş bul şartlarını düzelt sona boşan bence

3 aydir babaevindeyim.esim ariyor ama hic cevap vermedim.kendisi kizkardesinin isyerinde kayriliyor sirf calismamak icin kacti.dònersem ben ve cocuklar evde yalniz kalacagiz arada gelip ihtiyaclarimizi karsilayip gidecek.
suan mantıklısı bu gibi görünüyor canım ne kadar hala o admla nikahlı kalmak zor olsada calışmaman düzenli gelirinin olmaması ve ailenin yanında huzurlu olamaycagn için belli bir süre bu şekilde idare et allah büyüktür belki bir çıkar yol bulursun sana özelden bişey yazmak istiyorum oku lütfen

Ben artik òyle yapmayi dùsùnùyorum.iki kirayi bana ver nerde kalirsan kal diyecegim mecburen...

Hic bir babanin evi bu adamin evinden daha kotu olamaz

Iste bu konuda 18 yasindayim sevgilimle evlenecegim diyenlere ders olsun.
Hep diyorum ekonomik ogurlugun meslegin olsaydi esin sana bu kadar davranamazdi.
Sirtini dayayacagin hicbirsey olmadigi icin pislik adam herseyi yapiyor.

Annen yokmu?
Ailenin yanina gideceksin.babanin asgari ucretle perisan olma hayalleri yerine bir is bulup calisacaksin...
Bosanmak ugruna evlere temizlige giden tanidiklarim var..biri oglunu buyuttu bile..
O pisligide birakin ne hali varsa gorsun

Rahatlik yok sadece babaevinde istenmemek var.cok mu zor caresiz birini anlamak?

Caresiz birini anlamak elbette cok zor degil...babaevine istenmemek kotu fakat sen ne ilk nede bosanan son kadin olacaksin. Bahaneler uretmek yerine yapabileceklerin uzerinde yogunlassan coktan yol almistin. Baba evinde istenmiyorsun, demek ki alternatifin is bulmak, yetiskin herkes gibi bir is bulup kiraya cikacaksin. Bahane uretmek yerine pratik dusuneceksin. Kolay degil elbette ama unutma ki imkansiz da degil. Sana simdiden bol sanslar diliyorum, saglicakla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…