Kızlar selam, ben 7 yıllık uzaktan ilişki peşine hayallerimdeki adamla evlendim. 2,5 yıllık evliyim. hayallerimde ki adam gerçekten hayalmiş evlenince farkettim. ilgisiz, konuşmayı sevmez, kendi dünyasında yaşar hep. sadece annesiyle konuşur tüm derdini sıkıntısını... buda yetmezmiş gibi sürekli babasına borç para verir öyle 5 - 10 bin değil baya 200-300 bin. ve hepsini benden gizli yapar. herkes bilir bir tek ben bilmem. çok sonradan öğrenirim hep. oda ben bir şeylerden şüphelenip sorunca mecburen anlatır. zaten güvenim hiç yok bu konuda bitti tamamen. kendimi onun hayatında fazlalışmışım gibi hissediyorum. Örn: nefes alamama problemim var burnumda iç ve dış kemikte yamukluk var ameliyat olucam, bana diyor ki bana her şeyi geç ne kadar ödeyeceğim onu söyle. ya da dün akşam dedim ki senden bir şey isteyebilir miyim? suratında pis bir sırıtmayla (anlamı yine ne isteyeceksin olan o surat ifadesi bilen bilir) iste güzelim dedim. dedim istemiyorum. sürekli annesinin dizinin dibinde, babası ise maddi olarak üstünde yük bitmiyor ailesi ile bağı. onlar ailesi ben yabancıyım her anlamda. son zamanlarda aklımda sürekli boşanmak var. bu konuda benimle aynı şeyleri yaşayan var mı? düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? bu kararınızdan nasıl emin oldunuz? bu arada çalışıyorum iyi bir mesleğim var ona muhtaç değilim kendi ailemin de şükür maddi durumu iyi sadece onu sevdiğim için yanındayım. bu sevgiyle ama bu kadar sorunla bu evliliği nasıl yürüteceğimi bilemiyorum.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
BOŞANMA KARARINI NASIL ALDINIZ
- Konu Sahibi smakrbcb
- Başlangıç Tarihi