• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMA KARARINI NASIL ALDINIZ

smakrbcb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar selam, ben 7 yıllık uzaktan ilişki peşine hayallerimdeki adamla evlendim. 2,5 yıllık evliyim. hayallerimde ki adam gerçekten hayalmiş evlenince farkettim. ilgisiz, konuşmayı sevmez, kendi dünyasında yaşar hep. sadece annesiyle konuşur tüm derdini sıkıntısını... buda yetmezmiş gibi sürekli babasına borç para verir öyle 5 - 10 bin değil baya 200-300 bin. ve hepsini benden gizli yapar. herkes bilir bir tek ben bilmem. çok sonradan öğrenirim hep. oda ben bir şeylerden şüphelenip sorunca mecburen anlatır. zaten güvenim hiç yok bu konuda bitti tamamen. kendimi onun hayatında fazlalışmışım gibi hissediyorum. Örn: nefes alamama problemim var burnumda iç ve dış kemikte yamukluk var ameliyat olucam, bana diyor ki bana her şeyi geç ne kadar ödeyeceğim onu söyle. ya da dün akşam dedim ki senden bir şey isteyebilir miyim? suratında pis bir sırıtmayla (anlamı yine ne isteyeceksin olan o surat ifadesi bilen bilir) iste güzelim dedim. dedim istemiyorum. sürekli annesinin dizinin dibinde, babası ise maddi olarak üstünde yük bitmiyor ailesi ile bağı. onlar ailesi ben yabancıyım her anlamda. son zamanlarda aklımda sürekli boşanmak var. bu konuda benimle aynı şeyleri yaşayan var mı? düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? bu kararınızdan nasıl emin oldunuz? bu arada çalışıyorum iyi bir mesleğim var ona muhtaç değilim kendi ailemin de şükür maddi durumu iyi sadece onu sevdiğim için yanındayım. bu sevgiyle ama bu kadar sorunla bu evliliği nasıl yürüteceğimi bilemiyorum.

Kızlar selam, ben 7 yıllık uzaktan ilişki peşine hayallerimdeki adamla evlendim. 2,5 yıllık evliyim. hayallerimde ki adam gerçekten hayalmiş evlenince farkettim. ilgisiz, konuşmayı sevmez, kendi dünyasında yaşar hep. sadece annesiyle konuşur tüm derdini sıkıntısını... buda yetmezmiş gibi sürekli babasına borç para verir öyle 5 - 10 bin değil baya 200-300 bin. ve hepsini benden gizli yapar. herkes bilir bir tek ben bilmem. çok sonradan öğrenirim hep. oda ben bir şeylerden şüphelenip sorunca mecburen anlatır. zaten güvenim hiç yok bu konuda bitti tamamen. kendimi onun hayatında fazlalışmışım gibi hissediyorum. Örn: nefes alamama problemim var burnumda iç ve dış kemikte yamukluk var ameliyat olucam, bana diyor ki bana her şeyi geç ne kadar ödeyeceğim onu söyle. ya da dün akşam dedim ki senden bir şey isteyebilir miyim? suratında pis bir sırıtmayla (anlamı yine ne isteyeceksin olan o surat ifadesi bilen bilir) iste güzelim dedim. dedim istemiyorum. sürekli annesinin dizinin dibinde, babası ise maddi olarak üstünde yük bitmiyor ailesi ile bağı. onlar ailesi ben yabancıyım her anlamda. son zamanlarda aklımda sürekli boşanmak var. bu konuda benimle aynı şeyleri yaşayan var mı? düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? bu kararınızdan nasıl emin oldunuz? bu arada çalışıyorum iyi bir mesleğim var ona muhtaç değilim kendi ailemin de şükür maddi durumu iyi sadece onu sevdiğim için yanındayım. bu sevgiyle ama bu kadar sorunla bu evliliği nasıl yürüteceğimi bilemiyorum.
Yani emin olacak bir şey yok adam bence borç vermiyor senden para kaçırıyor bunu bir yere koyuyorum boşanmak için aldatılmak kavga gürültü gerekmez evlilik beklentini karşılamadı mı hayır boşanabilirsin mutlu değil misin değilsin boşanabilirsin bitti gitti hiçbir gerekçe mutluluktan önemli değil

Sevmiyorsan sevmiyorsun çekersin yada cekmezsin sizin evlilik dinamiği bu.Yazdiginiz bu .Millet ayıplar diyemi bosanmiyorsunuz .Yani paraniz var adama güveniniz yok adam aileci adam oraya para yağdiriyor adam ilgisiz hayır soyadı çok kafiyeli ondan mı duruyorsunuz Bitmiş zaten kafanızda kalbinizde yani o evlilik cüzdanında bitse bitmese ne fark edecek sizin için onu anlamadim.İsiniz var aklınız var aileniz var eeeee.Ben sevdiginizi sanmıyorum alışkanlık o yani sevilecek tek şey yazmamissinizki.

Böyle ani duygusal sıkıntılarla boşanma kararı verilmemesi taraftarıyım. Çok büyük ve aşılamayacak mesele göremedim.

2,5 yıllık evliyim. hayallerimde ki adam gerçekten hayalmiş evlenince farkettim. ilgisiz, konuşmayı sevmez, kendi dünyasında yaşar hep. sadece annesiyle konuşur tüm derdini sıkıntısını... buda yetmezmiş gibi sürekli babasına borç para verir öyle 5 - 10 bin değil baya 200-300 bin. ve hepsini benden gizli yapar. herkes bilir bir tek ben bilmem. çok sonradan öğrenirim hep. oda ben bir şeylerden şüphelenip sorunca mecburen anlatır
Evliliğin ilk ayları olsa; bir şeyler oturmamış, evliliğe adapte olamamış, bekleyin denilebilir ama 2,5 yıldır aynı şekilde devam ediyorsa, niye yillarinizi feda edesiniz?

Ah be güzelim aşırı anneci aileci biriyle değil bir ömür bir gün geçmiyor.
Benim başımda da aynı evlilik var. Ve bitirmek için zamanı bekliyorum.
Bak maddi imkanların varmış işinde varmış hiç bekleme kendini düşün önce ve ayrıl derim.
Hiç uzatma kendini çok ama çok yıpratırsın.
Üzülürsün.
Sen sen ol ve kendini düşün kendi dünyanda hayatı yeniden kur.

Aslında küçük gibi görünen büyük bir problem. Benim eşimde aileci idi. Zamanla düzeldi.Sağlığınızı umursamaması daha çok dikkatimi çekti. Zor..

Yine iyi o meblaglarda sizede para veriyorsa kullanim kullanabildiginiz kadar. Vallahi yorum yapacagim ama linclemeyin.. konularin hepsini pkuyun ya biri cimri ya digeri odun digeri anasinin memesinden kopmamis digerdi babasinin g...tunden ayrilamamis. Mesela benimki babasina yapisikti. Ölseler bunlari beraber gomelrler oyle vasiyetleri vardir bence o kadar eminim. Cimrilik hatsafhada. Bunlar evlenince tek kisilik dunya kuruyorlar.. ama baktiniz boşanmak zor yada imkanszi kaldiki cocuk yoksa hemen bosanmak mantikli. Ama baktin bosanamiyorsun iligine kadar kurut. Belliki parasida var. Madem öyle ben senin karinim ustunde hakkım var diyip Allah ne verdiyse..... Bunlara acimayacaksin gercekten

Back
X