Insalalh iş işten geçmeden bazı şeyleri telafi ederZormus ıste demek kı adım dahi atmadı sankı agzımdan cıkmasını beklıyormus
Bence blöf yaptığınızı düşünüyor. İşin ciddiyetinin farkına varınca tutuşacak gibi.Zormus ıste demek kı adım dahi atmadı sankı agzımdan cıkmasını beklıyormus
Boşanmak için acele etme Loveitred, zordur eminim ama görmezden gel bazı şeyleri, büyüğü 18 aylık diğerleri ikiz 3 küçük çocuğun sorumluluğunu paylaşmak zorundasıniz bunun için de aynı evde olmanız gerek.Evet bir süre daha bir aradayız. Zaten yükü calıstıgımız ıcın esıt olarak paylasmıstık evde bakıcı da var nasıl gelısır olaylar bılmıyorum sımdılık
eminim konuşmuşsunuzdur ama acaba 3 küçük çocuk mu sizi bu hale getirdi acaba?Zormus ıste demek kı adım dahi atmadı sankı agzımdan cıkmasını beklıyormus
Hayır hep boyle degıldı tabıkı. Yoksa boyle bır adamı evlenınce duzelır dıye kabul edıp evlenenlerden degılım. Zamanla azaldı. Islerde yardımcıdır dedıgım gıbı hakkını yıyemem. Bi emzırmemıstır oyle soyleyeyım. Nafaka vermese de olur. Aıleme daha soylemedım dun aksam aldık bu kararı. Su 1-2gun gecsın dıye beklıyorum ona gore anlatacagım elbet sıkıntı cıkacagını sanmıyorum. Eve hem bakıcı hem yardımcı gelıyor o konuda sıkıntı yaşamam belki pazar günü herkesin izin günü oldugunda bir mıktar yıpranırım onda da alır cocukları dıye dusunuyorumYasadiklariniz kolay degil psikolojik yıpranmışsınız
Esiniz sizi gormeyerek evliliği sonlandırmış
Hep mi boyleidi
Kacyilik evlisiniz
Yada ayrıldıktan sonra yeniden evlilik dusunur musunuz
3cocuklada hayat çok kolay olmayacak
İşlerde yardimci mi
Enazindan cocuk bakiminda vs
Bunlarla tek mucadele mi edeceksiniz
Aileniz arkanizdami
boşanmış ebeveynler ve çocuklar için kaliteli hayat tezat cumleler olmuş.Kalite sadece maddiyat değildir.O çocukların hakkı ne olacak üç çocuk az değil evliliğinizin iyi yanlarını düşünüp sürdürün derim.Evet başlıktan anlaşıldığı üzere akşam uzun uzun konuşup ayrılma kararı aldık. İkimiz de cok yorgunuz yapamıyoruz artık biri itsin öteki çeksin istemedik. 3 güzel evladımıza daha kaliteli bir hayat sunabılmek ıcın bu kararı aldık. Anlaşmalı olarak boşanacağız. Avukat arkadaşlar bu sürecin nasıl ilerlediğini kısaca yazabilir mi? Dilekçe mi veriyoruz mal paylaşımı velayet çocukları kaç günde bir görecek vs resmi prosedür nasıl işliyor?
Hayırlısı olsun hakkınızdaEvet başlıktan anlaşıldığı üzere akşam uzun uzun konuşup ayrılma kararı aldık. İkimiz de cok yorgunuz yapamıyoruz artık biri itsin öteki çeksin istemedik. 3 güzel evladımıza daha kaliteli bir hayat sunabılmek ıcın bu kararı aldık. Anlaşmalı olarak boşanacağız. Avukat arkadaşlar bu sürecin nasıl ilerlediğini kısaca yazabilir mi? Dilekçe mi veriyoruz mal paylaşımı velayet çocukları kaç günde bir görecek vs resmi prosedür nasıl işliyor?
Mücadele etmeyen insanla zor zatenHayır hep boyle degıldı tabıkı. Yoksa boyle bır adamı evlenınce duzelır dıye kabul edıp evlenenlerden degılım. Zamanla azaldı. Islerde yardımcıdır dedıgım gıbı hakkını yıyemem. Bi emzırmemıstır oyle soyleyeyım. Nafaka vermese de olur. Aıleme daha soylemedım dun aksam aldık bu kararı. Su 1-2gun gecsın dıye beklıyorum ona gore anlatacagım elbet sıkıntı cıkacagını sanmıyorum. Eve hem bakıcı hem yardımcı gelıyor o konuda sıkıntı yaşamam belki pazar günü herkesin izin günü oldugunda bir mıktar yıpranırım onda da alır cocukları dıye dusunuyorum
Kaliteden anladıgınız sadece maddiyat mi? Aynı evın ıcınde ama mutsuz ebeveynlerle yasayan cocuklar cok mu mutlu sizce?boşanmış ebeveynler ve çocuklar için kaliteli hayat tezat cumleler olmuş.Kalite sadece maddiyat değildir.O çocukların hakkı ne olacak üç çocuk az değil evliliğinizin iyi yanlarını düşünüp sürdürün derim.
Hayır aslında bana bır zararları yok bakıcıları var ev ısı + cocuklar zor oluyor dıyecegım bır psıkolojıye gırmedım. Sadece aksamları gorebılıyoruz cocuklarımızı zaten calıstıgımız ıcın. Yıpratmadılar yanı.eminim konuşmuşsunuzdur ama acaba 3 küçük çocuk mu sizi bu hale getirdi acaba?
hakkınızda hayırlısı olsun. ilçe adliyesine gidip dilekçe veriyorsunuz sanırım avukata gerek yok. bir arkadaşım üç gün içinde boşanmıştı anlaşmalı oldukları için.
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlısı olsun hakkınızda
Evlilik terapistine gidin gerekirse piskologa evliligi kurtarmak için deneyin bence düzelecektir esiniz anlasmalı bosanmayı kabul ediyor bu teklifinizi de edecektir 3 cocugunuz var onlar için deneyinOglum 18aylık ikizlerim 5aylık.adapte olma durumu derken suanlık aynı evdeyız. Herkes ısten cıkıp eve geldı yanı. Bız suanlık ev degıstırmeyı dusunmuyoruz oglanın psıkolojısı ıcın. Babası da hemfıkır bu konuda bır sure gıdıp gelecek sıklıgını azaltarak bır uzmana danısacagım
Kardeş eşimi sevmeme rağmen korkudan tek çocuk yaptım.Yazık olur üç çocuğunuza benim tanıdığım çok insan var anlaşamadığını farkedince daha az diyalogla elli yılını geride bıramışlar.Kaliteden anladıgınız sadece maddiyat mi? Aynı evın ıcınde ama mutsuz ebeveynlerle yasayan cocuklar cok mu mutlu sizce?
Daha önce de aıle ve cinsel terapistlere gittik. İttire kaktıra 3-5 zaman iyiydik. Sonrası eski haline dönüyor. Herşey aslına rücu ediyor yaniEvlilik terapistine gidin gerekirse piskologa evliligi kurtarmak için deneyin bence düzelecektir esiniz anlasmalı bosanmayı kabul ediyor bu teklifinizi de edecektir 3 cocugunuz var onlar için deneyin
Benım ıkızler de kazara oldu korunurken hamıle kaldım. Oglumu cok ıstedık fakat ıkızler surprızdı bızım ıcın. Dogru soyluyorsunuz aslında ınsanlar boyle boyle yıllarını bu bogucu sessızlıkte sırf cocugum anne babayla bırlıkte buyusun dıye gecırıyorKardeş eşimi sevmeme rağmen korkudan tek çocuk yaptım.Yazık olur üç çocuğunuza benim tanıdığım çok insan var anlaşamadığını farkedince daha az diyalogla elli yılını geride bıramışlar.
Kar zarar hesabı yapmalısın senin mi çocukların mı önemli okulda tüm öğretmenleri bilcek doğal olarak çocuklar etkilenecek.Her zaman istediğimiz hayatı yaşayamayız.Düşünün biriniz Hasta olsaydınız diğeri bırakıp gidecekmiydi bu durumu da evlilik kurumunun hastalığı sayın.İyleşmesi için zaman tanıyın.Benım ıkızler de kazara oldu korunurken hamıle kaldım. Oglumu cok ıstedık fakat ıkızler surprızdı bızım ıcın. Dogru soyluyorsunuz aslında ınsanlar boyle boyle yıllarını bu bogucu sessızlıkte sırf cocugum anne babayla bırlıkte buyusun dıye gecırıyor
Suan zaman tanıma surecındeyız. Aynı evın ıcındeyız evı terkeden olmadı. Bende ondan bır hamle gelmedıgı surece akısta kalmaya devam edecegım. Ne zaman kı dılekce verdın mı mevzusu olur o zaman donusu de olmaz sanırım. Sımdılık durum boyle anlayacagınız. Adam aldatsa çeker gıdersın bu bambaska bırsey dılerım kımse yasamazKar zarar hesabı yapmalısın senin mi çocukların mı önemli okulda tüm öğretmenleri bilcek doğal olarak çocuklar etkilenecek.Her zaman istediğimiz hayatı yaşayamayız.Düşünün biriniz Hasta olsaydınız diğeri bırakıp gidecekmiydi bu durumu da evlilik kurumunun hastalığı sayın.İyleşmesi için zaman tanıyın.
Çocukların hepsi bebek, çok zor anlıyorum ama boşanınca işiniz kolaylaşacak mı? Tek başınıza 3 bebeğe bakacaksınız. Ayrıca doğumdan sonra sorun yaşamanız normal, herkes aynı sorunları yaşıyor.Oglum 18aylık ikizlerim 5aylık.adapte olma durumu derken suanlık aynı evdeyız. Herkes ısten cıkıp eve geldı yanı. Bız suanlık ev degıstırmeyı dusunmuyoruz oglanın psıkolojısı ıcın. Babası da hemfıkır bu konuda bır sure gıdıp gelecek sıklıgını azaltarak bır uzmana danısacagım
Dogum sonrası depresyonu yada sıkıntısı degıl kı bu dogumdan oncede bu ılgısızlıgı had safadaydı zaten. Bız bebekler oldugu ıcın sıkıntı yasamadık. Ikılı ılıskılerımızde problem varÇocukların hepsi bebek, çok zor anlıyorum ama boşanınca işiniz kolaylaşacak mı? Tek başınıza 3 bebeğe bakacaksınız. Ayrıca doğumdan sonra sorun yaşamanız normal, herkes aynı sorunları yaşıyor.