- 22 Haziran 2020
- 599
- 422
Anlıyorum Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbım yardımcınız olsun cok zorDaha önce de aıle ve cinsel terapistlere gittik. İttire kaktıra 3-5 zaman iyiydik. Sonrası eski haline dönüyor. Herşey aslına rücu ediyor yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlıyorum Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbım yardımcınız olsun cok zorDaha önce de aıle ve cinsel terapistlere gittik. İttire kaktıra 3-5 zaman iyiydik. Sonrası eski haline dönüyor. Herşey aslına rücu ediyor yani
Yok ya bence gayet idrak etti akşam. Gayet mal paylaşımından tutun da evde kım kalacak vs kadar konusuldu. Tepkısızlıgı duyacaklarını daha onceden duydugu ıcın. Yıne mı aynı konu havasında cevap verdı zatenErkeklerin cogu hem pastam dursun hem karnim doysun istiyor. Sizi seviyor muhtemelen, ama 3 cocuk olmus sevmesem bu cocuklar olur muydu neden sevgimi gostermekle ugrasayim kim yoracak kendini simdi onun icin modunda bence. Bence bosanacaginiza inanmiyor. Inansa bu kadar tepkisiz kalmaz.
Suan zaman tanıma surecındeyız. Aynı evın ıcındeyız evı terkeden olmadı. Bende ondan bır hamle gelmedıgı surece akısta kalmaya devam edecegım. Ne zaman kı dılekce verdın mı mevzusu olur o zaman donusu de olmaz sanırım. Sımdılık durum boyle anlayacagınız. Adam aldatsa çeker gıdersın bu bambaska bırsey dılerım kımse yasamaz
O dedıklerınız kolay olmuyor malesef. 3 cocugun olmasa ceketını alan cıkar gıder fakat oglum babasına cok duskun. Boyle radıkal bır karar verıp sabah ıse ugurladıgı babasının aksam bırden eve gelmemesını kaldıramaz. Zamana yaymaya mecburuz.O halde dilekçe verilmeyecekse, kimse evden çikmayacaksa bu bosanma nasil olacak? Tabiki bu sekilde adam blöf oldugunu düsünüp, birseyde yapmaz.
Benzer nedenlerden dolayi bosanmis biri olarak, bosanman bana tuhaf gelmiyor. Herseyi denemissin, psikolojin yipranmis. Bosanma kelimesi bile dava açilmadan agirligini korumuyor.
Bence mecburen biseyler yapmak zorundasin bu noktada yoksa hersye çok laçkalasir. Bosanmaya karar verip, sonra bisey yapmamak ile evliligi dahada yipratirsiniz. Ya son bir defa sans verip, bulabildigin en iyi psikologa gideceksin esin ile beraber. Yada davayi açacaksin yada esin evi terk edecek.
O dedıklerınız kolay olmuyor malesef. 3 cocugun olmasa ceketını alan cıkar gıder fakat oglum babasına cok duskun. Boyle radıkal bır karar verıp sabah ıse ugurladıgı babasının aksam bırden eve gelmemesını kaldıramaz. Zamana yaymaya mecburuz.
Söylediklerimin kaale alınmaması (konu ne olursa olsun)Çocuklarınız çok küçükmüş biraz daha sans tanısanız birbirinize belki fikriniz degisir sonradan. Psikolojik şiddet demissiniz ne var bu tanımın içinde
Bıraz sıklıgını azaltarak gıdısata bakmayı dusunduk. Oglanım tepkılerını olcmek ıcın. Ben duzelecegıne asla ınanmıyorum. Yanı bana ben donmek ıstıyorum vazgecelım dese dahi uc bes aya bu ıs yıne patlak verecekmıs gıbı gelıyor. Psıkolojık yardım dıyenler var bu almıs halı. Sorun karakterde sanırımZamana yayarak ne yapmaya düsünüyorsunuz? Asil plan ne?
Söylediklerimin kaale alınmaması (konu ne olursa olsun)
Aşırı derecede duyarsızlık kayıtsızlık ılgı ve sevgı eksıklıgı
Sen bır tarafını da yırtsan agzını acıp kendını mudafa etmez, opmez sarılmaz sen konusmadıgın surece hal hatır dahı sormaz
Cınsel hayatımız berbat. Karsısında karısı yoktur onun ıhtıyacını gıderıp kalkar total ılıskı suremız (sevısme bıle dıyemıyorum) 2 bılemedın 3 dakıkayı asla gecmez ısı bıtınce bır kelıme dahı etmez kalkar dusunu alır tamamen uzaklasır (hos uzun suredır bu tavrından dolayı ılıskıde yoktu)
Guzel gorunmemi asla ıstemez. Bırılerının ıltıfat etmesı yada hayranlıkla bakmasını kaldıramaz dırekt kavga etmeye baslar fakat kendı asla ılgı gostermez ıltıfat etmez sadece kavga cıkarır nedenı de kadınların bıle ılgısını boyle cekıyorsam erkekler nasıl bakıyormus kımbılır
Boy
Ben artık sesımın cıktıgı kadar aglamak ıstemıyorum cok hırpalandım. Ilgımı cocuklarıma vermek ıstıyorum benı aglarken yada suratım asık gormelerını ıstemıyorum. En azından gorus gunu goturur ıstemesem de bellı bır sure rol yapabılırım. Boyle her aksam mutluymusuz ımajı cızmekten daha dogrusu cızememekten yoruldumTipik yurdum erkeği bacım.Bunlar sorun sayılmaz.Çoğumuzun kocasında az çok var zaten.
Çocuklardan öncede mi böyleydi?Yani cinsellik, ilgi,sevgi kısmı için soruyorum bu soruyu..kaale alınmamak, kayıtsızlık sınır bozucu durumlar ne diyeceğimi bilemedim cidden değişik bir adammış. Bu arada istisnalar vardır mutlaka ama cinsellik olayı evlilik ilerledikçe kötüye gidiyor galiba aynı sıkıntı bende de var. bu durum gerginlik yaratıyor bence ve insan gitgide kendini kadın gibi hissetmemeye başlıyorSöylediklerimin kaale alınmaması (konu ne olursa olsun)
Aşırı derecede duyarsızlık kayıtsızlık ılgı ve sevgı eksıklıgı
Sen bır tarafını da yırtsan agzını acıp kendını mudafa etmez, opmez sarılmaz sen konusmadıgın surece hal hatır dahı sormaz
Cınsel hayatımız berbat. Karsısında karısı yoktur onun ıhtıyacını gıderıp kalkar total ılıskı suremız (sevısme bıle dıyemıyorum) 2 bılemedın 3 dakıkayı asla gecmez ısı bıtınce bır kelıme dahı etmez kalkar dusunu alır tamamen uzaklasır (hos uzun suredır bu tavrından dolayı ılıskıde yoktu)
Guzel gorunmemi asla ıstemez. Bırılerının ıltıfat etmesı yada hayranlıkla bakmasını kaldıramaz dırekt kavga etmeye baslar fakat kendı asla ılgı gostermez ıltıfat etmez sadece kavga cıkarır nedenı de kadınların bıle ılgısını boyle cekıyorsam erkekler nasıl bakıyormus kımbılır
Boyle ıste
Ben uzun suredır kendımı bırının karısıymıs gıbı hıssetmıyorum zaten.Çocuklardan öncede mi böyleydi?Yani cinsellik, ilgi,sevgi kısmı için soruyorum bu soruyu..kaale alınmamak, kayıtsızlık sınır bozucu durumlar ne diyeceğimi bilemedim cidden değişik bir adammış. Bu arada istisnalar vardır mutlaka ama cinsellik olayı evlilik ilerledikçe kötüye gidiyor galiba aynı sıkıntı bende de var. bu durum gerginlik yaratıyor bence ve insan gitgide kendini kadın gibi hissetmemeye başlıyor
Ben uzun suredır kendımı bırının karısıymıs gıbı hıssetmıyorum zaten.
Kısmen boyleydı dıyelım. Sadece aksamları daha fazla zamanımız oluyordu bır arada vakıt gecırecek. O zaman zorlamayla benım soylenmemle yapıyordu.Ben uzun suredır kendımı bırının karısıymıs gıbı hıssetmıyorum zaten.
Bu durum zamanla düzelen bisey değil en azından biz de öyle oldu.ne bileyim belki iki taraf istekli olsa bi terapiste gorusulse sorun çözülür ama bu şekilde zor hakkınızda hayırlısı olsun umar im kendiniz ve çocuklarınız için en doğrusu ne ise onu yaparsınizBen uzun suredır kendımı bırının karısıymıs gıbı hıssetmıyorum zaten.
Bıraz sıklıgını azaltarak gıdısata bakmayı dusunduk. Oglanım tepkılerını olcmek ıcın. Ben duzelecegıne asla ınanmıyorum. Yanı bana ben donmek ıstıyorum vazgecelım dese dahi uc bes aya bu ıs yıne patlak verecekmıs gıbı gelıyor. Psıkolojık yardım dıyenler var bu almıs halı. Sorun karakterde sanırım
Sebep sunmadı exelansları. Karakteri buymus benım degıstırmeye calısmamdan o da sıkılmıs vs. Yahu tepko gosterdıgımde de aynı tepkısız kaldıgımda da. Sımdı adamı bı rahat bıraksaydın dıyenler olursa rahat bıraktım bır sure kendılıgınden donus olmadıSebebi neymiş böyle davranmasının nasıl açıklıyor?
Soylemeeseniz yada zorlamasanız ne kadarda bir oluyor peki söyleme yada zorlama kısmı da kadın için çok incitici aslindaKısmen boyleydı dıyelım. Sadece aksamları daha fazla zamanımız oluyordu bır arada vakıt gecırecek. O zaman zorlamayla benım soylenmemle yapıyordu.