Ben böyle bir adamla 20 sene evli kaldim. O kadar iyi anliyorum ki... sizi cok takdir ediyorum ayrica. Ben neler yapmadim. Romantik bir ortam hazirlamistim bir kez. Karsima gecip kahkahalarla gülmüştü. Yine de vazgecmedim. Uğraştım coook ugrastim. Bana bir gun dedi ki ben sonsuza kadar boyle yaşarım. Tabi ben bu sebepten yay gibi gergin yillar gecirdim. Kilo aldim, cirkinlestim. Neşem yok oldu, ozguven deseniz yerlerde. Bir gun dedim ki baska erkeklerle mi yatayım? Umru oldu mu, hayir tabiki. Bu arada tabi defalarca terk etmeler... Beni suclamalar, yokmus gibi davranmalar, ozellikle ailesinin yaninda degersiz hissettirmeler. Bu arada ben terk edecegime o terk ediyor evi her bes senede bir. Düşünün adamin ozguven tavan yapmış. Ayriligimin ayrintilarini yazmistim. Uzun konu... baska şeyler de vardi. Ama hicbir sey beni bundan fazla yaralamadi. Sanirsiniz dunyanin en cirkin kadiniyim . Eli, bir ölünün eli; sarilmaya calistigim boynu ise cansiz bir varlikti. Yanlislikla dokunsam tepki vermez ve bundan büyük zevk alirdi. Bana kurdugu en son cumlelerinden biri "gider baska erkeklere sarilirsin artık. S...me degilsin." oldu. Simdi gelelim size, bosanin bosanin ki sizi her gün kanirtan, sevgi dileten adamdan boylece kurtulursunuz. Yalniz yatiyordunuz, yine yalniz yatarsiniz. Hem bence ihtimaller bazen daha güzeldir. Belki sizi hakkiyla seven biri olur hayatinizda.