Boşanma kararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala görüşüyor olabilir ya da yeni ayrılmış, bu soğukluğu da açıklar. Ben yüzüne bakamadım hikayesine pek inanmadım. Aslına bakarsan vicdan azabı çeken erkek daha çok ilgi gösterip telafi etmeye çalışır.
Belki de boşaması için anlatmıştır. Bana hiç masum gelmedi. Anlatacaksan da şimdi zamanı mı bunun önce bi telafi et bunu şimdi nasıl kaldırsın. Affedilmek isteyen bi adamın davranışı bu olamaz.
Açıkçası banada yakın biri de olabilir gibi geldi..
Yani burnuma iyi kokular gelmedi bu durumda..
Çok çelişkili şeyler var konunun içinde kesinlikle...
Love bosasin diye söyledi nasılsa affetmez diye.. birde birinden duyma korkusuna söyledi veya.. yani bu işin kokusu çıkar ortaya..

Bilemiyorum olabilir elbette olmaz dedıgım ne varsa oldu cunku. Belkı hala daha devam edıyor da olabılır. Asla guvenmıyorum dedıgı hıcbır seye de ınanmıyorum
Sen üzme kendini. Zaten boşanmak istiyordun. Yesin istediği haltı. Kaybeden kendisi. Maddi imkanın var. Bi çok kadından şanslısın ayaklarının üzerinde durabiliyorsun. Çocuklar küçük zaten sende kalacak. Baba olarak iyiydi çocuklara fazla yansıtmazsınız babalarıyla da görüşsünler etkilenmesinler. Boşver arkadaşım dünyanın sonu değil. Seni çok ihya etti de başkalarına da yetişmiş. Sen de mutlu olursun inşallah. Hiç sıkma canını. Belki iyi oldu aldığın kararda hep bi acaban olacaktı. Şimdi arkana bakmana gerek kalmadı.

O Osirius üzüldüm şahsen her şer de bı hayır varmış sendeki hisler seni bambaşka yere götürdü bazen kalpten gelen şeyler de bı mesaj..
Umarım güçlü ve kolay şekilde atlatırsın 🌺

Love bosasin diye söyledi nasılsa affetmez diye.. birde birinden duyma korkusuna söyledi veya.. yani bu işin kokusu çıkar ortaya..
İnşallah daha da batağa saplanmadan biter burda daha fazla bırsey duymaya takatım yok

Sen üzme kendini. Zaten boşanmak istiyordun. Yesin istediği haltı. Kaybeden kendisi. Maddi imkanın var. Bi çok kadından şanslısın ayaklarının üzerinde durabiliyorsun. Çocuklar küçük zaten sende kalacak. Baba olarak iyiydi çocuklara fazla yansıtmazsınız babalarıyla da görüşsünler etkilenmesinler. Boşver arkadaşım dünyanın sonu değil. Seni çok ihya etti de başkalarına da yetişmiş. Sen de mutlu olursun inşallah. Hiç sıkma canını. Belki iyi oldu aldığın kararda hep bi acaban olacaktı. Şimdi arkana bakmana gerek kalmadı.
Daha başka sıkıntı vermesın de ısterse hergün başkasıyla yatsın umrumda degıl ben zaten kafamda bıtırmıstım

İnşallah daha da batağa saplanmadan biter burda daha fazla bırsey duymaya takatım yok
İnşallah en kısa sürede atlatmani temenni ediyorum bazı şeyler önüne çıkmış oldu belkide daha da çok uzulcektin.. ne kadar uzulebilirsen okadar üzüldün şuan elbette ama ileride yasayacagin şeylerde sana ışık tutucak bu kötü gözüken şeyler
Güzel şeyleri cigneyenler kendileri kaybeder.. sen bu hayatta zor ama belki daha kiymetli şeyleri kazandın 🌺 iyi ol hep inşallah.

Katılıyorum malesef. İşin içinde bi dolap var gibi :/

Valla okurken duygudan duyguya girdim hala da adamın halinde ne doğru ne gerçek emin olamadım. Dünkü çabasız, müdanasız, dünden razı halinin nedeni belli değildi, o ayrı bir inciticiydi 'benimle çocuğu olsun diye mi evlendi' durumuna getirmişti seni. Bu salya sümük itiraflı durum ayrı bir saçma ve trajik. Neden şimdi anlattı ben anlamadım kulağına gelir daha beter olur diyeyse daha yakın zamanda olmuş olabilir, sürüyor olabilir.

Is yerinde ortak bir arkadasinizdan bahsetmistiniz, bu arkadas kadin mi? Yerinizde olsam bu surecte herkesten suphe duyardim.
Arkadasım kadın evet ama abi kardes gibiler herseye ınanırım da ona ınanmam

Arkadasım kadın evet ama abi kardes gibiler herseye ınanırım da ona ınanmam

Valla son gunlerde o kadar cok abili konu gordum ki, konulardan ikisini de burada okudum. Ayni yastiga bas koydugunuz adamin yaptiklarina bakin sonra baskalarina inanin derim. Umarim degildir ama siz yine de butun ihtimalleri dusunun derim. Bu itiraf neden simdi?

Ben sevgılısı oldugunu dusunuyorum. Ikı kere yatıp kalkma ısı degıl bu. Saglıklı bır adam neden ıkı kereyle sınırlı kalsın kı nasılsa bır kere olmus deyıp devamını getırır

Valla son gunlerde o kadar cok abili konu gordum ki, konulardan ikisini de burada okudum. Ayni yastiga bas koydugunuz adamin yaptiklarina bakin sonra baskalarina inanin derim. Umarim degildir ama siz yine de butun ihtimalleri dusunun derim. Bu itiraf neden simdi?
Bende bılmıyorum yakında kokusu cıkar elbet

Bende bılmıyorum yakında kokusu cıkar elbet

Dedigi gibi olsaydi isi bu noktaya getirmez ve toparlama yoluna giderdi. Adam seni seviyorum demekten bile aciz cunku iliskisi devam ediyor. Nasil bir iliskiyse artik is fazla uzamadan bitsin diye son raddede itiraf ediyor. Kanim dondu ya okurken.

Dedigi gibi olsaydi isi bu noktaya getirmez ve toparlama yoluna giderdi. Adam seni seviyorum demekten bile aciz cunku iliskisi devam ediyor. Nasil bir iliskiyse artik is fazla uzamadan bitsin diye son raddede itiraf ediyor. Kanim dondu ya okurken.
Acayip kötüyüm beni aldattıgına mı yanayım kurtuluyorum ogrendıgım ıyı oldu dıye sevıneyım mı cocuklarımın boyle bır babası oldugu ıcın uzuleyım mı resmen duygu karmasası yasıyorum. Bana mesaj atmıs nolur telafı etmeme ızın ver bırdaha asla olmayacak dıye. Ikı sene oncekı olan konuyu neden hortlatsın kı durduk yere vıcdan yaptı ya ondan yada hala devam eden halıhazırda bır ılıskısı var

Acayip kötüyüm beni aldattıgına mı yanayım kurtuluyorum ogrendıgım ıyı oldu dıye sevıneyım mı cocuklarımın boyle bır babası oldugu ıcın uzuleyım mı resmen duygu karmasası yasıyorum. Bana mesaj atmıs nolur telafı etmeme ızın ver bırdaha asla olmayacak dıye. Ikı sene oncekı olan konuyu neden hortlatsın kı durduk yere vıcdan yaptı ya ondan yada hala devam eden halıhazırda bır ılıskısı var

Inanmayin vicdan yaptigina. Sizi o kadar terapistlere gotururken neredeydi o vicdani? Siz bir sevgi kirintisi beklerken vicdani uyuyor muydu? En son artistlik yapip giderken de vicdani yoktu? Sizin ev isi yapmaniza bile laf etti camuru size atti. Bu adam cok tehlikeli bir adam. Korkarim daha beter seyler var ve olay yakinlarinizda gibi ondan bu halleri. Kurtuldugunuz icin gercekten sanslisiniz. Evet bunu dusunmesi bile cok cok uzucu ve kotu ama ya boyle biri ile evli kalsaydiniz. Bu sebeple sanslisiniz.

Sizin için bir şey değişir mi yani aldattı ama pişmansa ya da bu itirafın altında bi sebep varsa? Boşanmaktan vazgeçmeyecekseniz hiç kurcalamayın, düşünmeyin bile. Ama pişmansa ve kendini düzeltirse şans verebilirim diyorsanız bekleyin ve izleyin. Çabalayacak mı yoksa yalandan mı af diledi anlarsınız.

e peki 'tamam affettim gel bunu da aşarız' desen nereye evrileceğini düşünüyor işin? Kesin affetmezsin diye blöf yapıyor tamam ama birkaç adım ötesini nasıl kurguluyor valla anlamadım.

Cok sacma neden uzerinden yıl gecmis 2 defa gorustugu ve bugune kadar ortaya cikmayan bir seyi itiraf etmis ki kendince..
Hele ki bosanma asamasinda cocuklarin ortak velayetini isterken filan....
Neden kendinri riske atar ki insan bana son derece sacma geldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X