- 24 Aralık 2024
- 130
- 216
- 18
- 34
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Param varken mi iyiyim? Eşimle memuruz. Evlendiğimiz zaman 3 kardeş de nişanlıydı. Sürekli kardeşlerşm özelde diye duygu sömürüsü ile geçti. Gerçekten acımıştım. Kendim kıytırık eşyalar aldım. İlerde yaparız dedim. Bir tane bilezik fazla istedim diye kıyametler koparmıştı eş kişisi.Bıçak takımı almak istedim diye annesinin eskisini kullanmamı istedi. Gözüme perde inmiş. Neyse düğün arifesinde o zamanki para ile koltuk yatak odası gelecek para eşim tarafından annesine atılmış ama sorsan yeminler ediyor güya annesi toplamış parayı kimse harcamasın diye eşim ona biriktirmiş yeminler ediyor. Sonra neyse ben kiraya çıktım idarelik eşya aldım. 1 yıl içinde durumları çok kötü olan kayınlarım aile apartmanındaki evlerini lüks şekilde yaptırıp marka eşya aldılar. Kendimi kandırılmış hissettim. Eş ailesi sadece onlara yardımcı oldu. Konu sadece maddiyat değil en çok başka sebeplerden konuşmayı kestim. Eşim durumu idare edemedi. Beni kötüleyip paragöz ilan edip kendini sıyırdı. Tabi en son da o da kazığı yedi görüşmüyor ama günah keçisi ben oldum. Şuan yatırımımız bir. Evladım da var. Parayı beraber toplar harcarız. Yatırımlık altın alıyorduk giderler bitince. Şuan birikimimiz ve belli miktar kredi ile ev aldık 1. 5 yıl ödemesi var. Ev benim üzerime. 500 bin TL lik arabada onun üzerine. O gün kavga ettik bende bıktım ayrılalım dedim. Hemen çirkinleşti yarı yarıya yaparız diye. Bende düğün bilezikleri takıları ne olacak dedim onları asla vermem dedi.Bir çeyrek bile vermem dedi. Bilmiyorum gerçekten. Boşanma fikri çok ben de. Bir kaç konuda da gene çok kırgınım ona aile dışında. Ama bana katkısı yok gibi bir şey. Tek yaşasam da işim var çocuğuna nafaka vermek zorunda zaten. Çocuğuna çok iyi bir baba ama eminim ailesi ile görüşse onlar çocuğa karşı doldursa ona karşı bile değişir. Sizce ne yapmalıyım?