Boşanma Devam Ederken Davalı Eşin Ölmesi - Bilgisi olanlar bakabilir mi?

Avukatı avukatıma borçları kaldı geride miras alacağnız bişy yok demiş
Borcu varsa araştırın sanırım süre vefat ettikten sonra 3 aydı yalan olmayabilirler de çünkü borcta miras ve size kalır ödemesi için ama 3 ay içinde reddi miras yaparsanız hem borcu ödemezsiniz hem de kalan miras size reddi mirasta hem borç size kalmıyor ama ev-araba vs bunlarida red etmiş oluyorsunuz

Araştırcam artık.tşekkrler

İyiki söyledin yaa
Madem avukatınız var ne diye burada bilgi arayışındasınız? Avukatınıza güvemiyorsanız azledin, yoksa bırakın işini yapsın. Bu ne saygısızlık yahu.
iyiki söyledin ya kimi ne ilgilendiriyo araştrmmam yazmı dedik sana

Öğrenemiyomuş kendisi sen noterden veraset ilanıyla öğrenirsin diyo.altınları bunlar aldı

Bu işi sizin için niye avukat yapmıyor anlayamadım?? Notere siz niye uğraşasanız ki, avukat hemen halleder.

Siz başka avukat bulun hemen. Bu avukat bir iş yapmıyor, verdiğiniz parayı da geri isteyin

Ölüm belgesi yok mu? Noterden veraset ilami cikartiliyor biz babamın vefatinda hastaneden verilen ölüm belgesi ile noterden yaziyi çıkartıp tek tek bankalara gittik, tapuya gittik. Yani süreç bu sekilde işliyor. Cocugunuz olmadigi icin yari yariya kalir onu da baska bir tanidigimdan biliyorum yani yarısı esine kaldi kalan yarisi ailesine :)
Avukat degilim ama yaşanmışliklardan yola çıkarak yazdim, çünkü oradan oraya cok git gel yapmistik. Resmi işlemlerde cok fazla prosedur var maalesef. Sahsen benim iznim az olduğu icin ailemle yas bile tutamadan gelen gidenle uğraş, veraset islemleri vs derken kisa surede işe dönmüştüm.

Bu işi sizin için niye avukat yapmıyor anlayamadım?? Notere siz niye uğraşasanız ki, avukat hemen halleder.

Siz başka avukat bulun hemen. Bu avukat bir iş yapmıyor, verdiğiniz parayı da geri isteyin
Katılıyorum bende öyle düşündüm

Beni suçlu gösterip reddi miras yapıcakmış ailesi ben şuan mirasçıyım hukuken dul medeni durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…