Boşanma Devam Ederken Davalı Eşin Ölmesi - Bilgisi olanlar bakabilir mi?

( Allah affetsin) ne kadar şanslısiniz .çekişmeli boşanmada anlayışsız biri ile cekismek zaten ölüm gibi .

( Allah affetsin) ne kadar şanslısiniz .çekişmeli boşanmada anlayışsız biri ile cekismek zaten ölüm gibi .
Kurtuldum da şimdide borcu varmış diyo avukatım kesin miras hakkımı yok etmek için diyolar

Eski konularınızı sildiyseniz ondandır birine battığı için değil. Yasak çünkü konu silmek.
Konu silmedim fake de değilim bilip bilmeden yazanlar gidin ötede oynayın insanların derdini bilmeden atmak kolay aldatmadım ben şiddet gördüğüm için ayrıldım ona davayı açtıktan iki yıl sonra

Çocuk yoktu bizim anne babadan ablalardan devam eder heralde
Bu konuyu davalarınızı takip eden avukat ile görüşmeniz lazım. Kısaca eşiniz henüz boşanma kesinleşmeden öldüğü için artık malvarlığının 1/2 şu sizin , kalan 1/2 si ise eşinizin anne ve babasına aittir. SGK ya başvurup dul şartları varsa dul aylığı almaya da başlayabilirsiniz. Dediğim gibi davaların durumu ile ilgili olarak avukatınızla neler yapmanız gerektiği hakkında konuşun.

Eşinizin üstüne mal mülk kayıtlı mı maaşı falan var mı ve en önemlisi de çocuğunuz var mı eğer çocuğunuz yoksa kardeşleri anne babası da eşinize mirasçı yani alacağınız şeyler bölünmüş oluyor aklınızda bulunsun.Çocuk varsa zaten babasının en büyük mirasçısı çocuk oluyor ve size de çocukla birlikte biraz da paylaşmak kalıyor ama dava sonucunu nasıl etkiler bu soylediginiz şeyleri alabilir misiniz tam olarak bilmiyorum

Çocuk yok bunlar şimdi borçları kaldı oğlumuzun diyolar benm avukatıma hiç bişyi yok üzerine diyolar

Çocuk yok bunlar şimdi borçları kaldı oğlumuzun diyolar benm avukatıma hiç bişyi yok üzerine diyolar
Bunlar hala araştırılır tapudan kayıtları felan işte neler bankaya hesaplarına bakılır ayrı kaydı koydu var mı diye o yani eğer borç falan kaldıysa da zaten sen de istemezsin ama uyanıklık yapabilirler dikkatli ol

Madem avukatınız var ne diye burada bilgi arayışındasınız? Avukatınıza güvemiyorsanız azledin, yoksa bırakın işini yapsın. Bu ne saygısızlık yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…