Ben de bundan 2 sene evvel boşanma davası açıp sonrasında her erkeğin yaptığı gibi klasik eşimin ağlamaları sonucu barışmıştım ve tam anlamıyla barıştığım günün akşamı eşimin eve ayak basışı ile eyvah ben ne yaptım demiştim ve cehennemin içine sürüklenmiştim. Geri döndüğüm için tüm haklarımı kaybetmiştim mahkemede kullanabileceğim, ve ailemi de karşıma almıştım, kimseye bir şey diyemiyordum, ardından fiziksel şiddet başladı, resmen intikam alıyordu, 2 yıl sabrettim, çok kez dava açmanın yine ucuna geldik, sonra hep ağladı vazgeçtik, bu süre içinde yalanları tekrar başladı, sürekli bir aşağılama hali, en sonunda eşim birini buldu yine ve ayrılmak istedi kabul ettim, hemen evleri ayırdık, artık yüzünü bile görmek istemiyordum, boşanma günü geldi sarıldı, etti, hakim boşamadı, 2.duruşma oldu duruşmaya gelmedi ertelendi, yani anlayacağınız erkekler dengesiz ve güvenilmez yaratıklar Hiç bir şeylerine kanmamak lazım, Allah bana yardım etti kurtuldum, inşallah ihtiyacı olan herkese de acele yardım etsin, kadın olmanın zorluğu hep anlatılırdı, hiç yaşamamıştım gerçekten deneyimlemiş oldum.