Boşanma depresyonu

öncelikle olgun bir bayan olarak bana bebeğim diye hitap etmeyi bırakın. 3.80 ortalama ve narsist tanısını sizin koymamanız arasındaki bağı çözemedim. sizin yazınızın tamamını okumadığım için ilgili kişiye narsist deyip demediğinizi de görmedim zaten, ben onu uzaktan narsist diye yorum yapan bir üyeye yazdım. eşiniz psikoloğa mı gitti ki ona böyle bir tanı koyuldu? yoksa hasta ile aynı takımda olup görmediği hasta yakınına tanı koyan yeni dönem psikologlardan mı bahsediyoruz?

mesele büyük konuşma meselesi değil. yazış tarzınızdan belli aşkın sevginin ne olduğunu, hayatı kavrayamadığınız. öldürülen kadınlar ölümü kendi seçti bunu hak ettiler demiyorum, ne hakla konuyu böyle çarpıtıyorsunuz? he ama o gencecik kızları öldüren katillerin profilleri de üç aşağı beş yukarı aynı, kimden uzak durulması gerektiği konusunda ipucu veriyor olması gerekir.
bu kelimelerle söylemediniz ama size olan sevgisini anlatırken ve sevildiğinize ikna oluşunuzdan bahsederken defaatle bu ayrıntıya değindiniz.

Ben bir kiz kardesiniz ablaniz olarak yapayim, kaniti falan bosverin, kurtarin kendinizi elalemin yetistiremedigi sorunlu kisiden. Mecbur degilsiniz anasinin babasının egitemedigini cekmeye. Allah yolunuzu acik etsin.
Teşekkürler bir kadın olarak güçlü olduğumuzu yalnız olmadığımızı bilmek güç veriyor umarım her şey tüm kadınlar için güzel olur:)

Yahu gencecik yaşınızda bir heyecanla evleniyorsunuz ondan sonra şikayet ediyorsunuz ?? Resmen evcilik oyunu oynuyorsunuz ..hem flört hem nişanlılık döneminde bir o kadar falsosu olan biriyle hangi motivasyonla evlendin acaba merak ediyorum ??sana karşı yapmadığı şey kalmamış ,psikolojik şiddet ,darp ,aldatma ,aşağılama ,yalan ,dolan ne ararsan var..ve sen tüm bunlara rağmen çocuksuz bir şekilde bu yaratıktan kurtulduğuna sevinecek iken depresyona giriyorsun ??senin kendinle zorun nedir kuzum ?bu nasıl bir körlüktür ..

Ya ben sana çok üzüldüm ya Yemin ederim satırları okurken benim canım yandı. Daha ne kadar kötüsü olabilir derken neler neler yaşamışsın ya Senin hiçbir suçun yok tamam mı. Çok kıymetli bir insansın. Eski kayınvalidenin ne yaptığı ya da aldatılıp aldatılmadığın hakkında bu kadar kafa yorman da normal. Üzerine gelme. Korkunç bir travma atlattın. Ama söz veriyorum ileride yaşayacağın güzel şeyler tüm bu olanları sana unutturacak. Kıyamam sana ya keşke sarılabilsem

Düşüncenize de fikrinize de saygım sonsuz, fakat uzak durulacak tipler diye adlandırdığınız tipler ne olarak kim olarak dış görünüş üzerinden ben uzak durulacak tipi teşhis edemiyorum maalesef ki torbacı filan değilse öyle kolay kolay anlayamıyorsun nice potansiyelli adamların bile içinden farklı adamlar çıkabiliyor sadece belirtmek isterim ki hata yapmış bi insanı suçlamak yerine anlaşmayı tercih edebilirdiniz ben olanların doğru olduğunu
Siz direk uzak durulması gereken tiplere sanki biz elimizle gidip buluyormuşuz gibi yorum yapıyorsunuz ben ve benim gibi bir çok kadın bilemiyor kim bunları yaşayacağını bilse evlenir ki değil mi hiç birimiz başımıza ne geleceğini bilemeyiz Tabiki sırf seviyoruz diye göz yummak evlenmek doğru değil ama insandır hata yapar hepimiz yaparız yani siz olayı akıl fikire bağlamışsınız ama mevzu akıl fikir meselesi değil unutmayın ki psikiyatriler normal insanları bu hale getirenlerle dolu daha çok suçlayıcı konuştuğunuz için bunun yanlış olduğumu ifade etmek istedim

Sanırım şiddet sonrası stres bozukluğu, biliyorum inan ki tüm bu yazdıklarını bende kendime söylüyorum hatta çoğu kadını da kurtarmışlığım var iş kendime gelince sanki dondum kaldım çok haklısın bş yerden toparlanmak lazım canım

Allah artık beterlerinden saklasın canım benim yine imkanım var ailem arkamda mesleğim var olmayanlar kim bilir kaç kadın vardır böyle Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun

hiç de şaşmıyor maalesef. eski asker beylerin asaletine bak, şimdiki askerlerin asar-keser tavırlarına bak.
Maalesef ve biliyor musun çoğu aynı lojmanda karısını aldatmayan nadir erkekler vardı hepsi yakalanınca suçu diğer arkadaşına atıyor mesela diyor ki benim hesaptan o girdi o konuştu ama karısına söyleme diyor daha neler neler

E o zaman şükretsin ki ayrılmış bu adamdan. Destan yazmasına bile gerek yok böylesi adamlara
Canım benim yazma sebebim yanlış anlaşılmış ben zaten boşanmak istiyorum davamı açtım sadece bu süreci yaşayan kadınlardan tavsiye için yazdım biraz da içimi dökmüş oldum aslına:)

Sevgililiğin ilk 6 ayı o kadar güzel mükemmel hatta dünya da tek bir tane gibi hissettim ki anlatamam sürprizler

Sonra nişandan sonra benimle ilgilenen adam ilgilenmez oldu sürekli uyumalar felan

seninle mi uğraşcam benim işim gücüm sen misin senden önemli işlerim var diyordu pat engelleyip gidiyordu ama sayısız defa engel

Sonra yine nişanlı iken bir instgram olayında yalanını yakaladım hep inkar etti ama yalandı
evlenene kadar olan kisimlar bunlar, yeni jargonla ifade etmek gerekirse “red flag”ler. bir kere iliskinin ilk ayinda dovmesini yaptıran, hemen şifresini veren, sen olmazsan ölürüm öldürürüm diyen bir tip başlı başına red flagdir, sıkıntının ta kendisidir. sağlam bir karakter geliştirememiş, ya hep ya hiççi, güven vermeyen ama güven kazanmak için yapılması gerekenden fazlasını yapan bir tip. akla fikre ben bağlamadım, akademik başarıya da ben bağlamadım siz getirdiniz durduk yere. ama karpuz seçmiyoruz, tabi ki aklımla fikrimle seçeceğim, hormonlarımın esiri mi olacağım? eminim zaten az başından beri size karşı olmasa da dışarıya höt höt kaba saba bir tiptir. kısa paça, beyaz babet çorap ve rugan da giyiyorsa deme gitsin ahahaha

Ben düşüncenize saygı duyuyorum siz mantığını aklını kullanan kadınlardansınız yüksek ihtimalle bende doğru olanın bu olduğunu düşünüyorum lakin hepimiz yaratılış gereği farklıyız bense duygusal açıdan bakan aşk kadını tiplemesiyim aşka değer veririm elbette bu doğrudur demiyorum yanıldığım nokta da zaten burası siz yorumunuzda akıl var fikir var uzak durulması gereken tipleri buluyorsunuz ifadenizi yanlış buluyorum. Kısaca şöyle ki bazen aklımız fikrimiz bile bile üzerine gittiğimiz yanlışlar oluyor ama bunları yaşamayı hak etmiyoruz çoğu kadın hayallerle iyi olur diye evleniyor zaten geleceği görebilsek evlenmeyiz değil mi bi de dışardan bakınca efendi gibi görünen adamların iç yüzü farklı yanş bir doktor da karısını dövebiliyor bir asker de sadece uzak durulması gereken tipler ifadeniz bence yanlış takın elbiseli adamların da içi boş olabilir bu yüzden emin konuşmayın siz yine de teşekkürler.

Hepsini okumadıgima yemin edebilirim

Boşandın mı boşanmadın mı ben anlamadım. Bu adamın önceki ilişkilerindeki hallerini öğrenince aslında bitirmeliydin. Tayinin onun olduğu yerde değildir inşaallah. Ordaysa bile memletine veya başka bir yere iste uzak dur. Hattını değiştir tüm sosyal medya hesaplarından engelle sana ulaşmasına engel ol. Yoksa bu adam seni yine kandıracak gibi duruyor

çingene karakterli adam diyeceğim çingenelere haksızlık olur, baştan evlenmemek lazımmış ama işte gönül diyelim, yetişme tarzımız diyelim. zamanında adamı sorgulamadığından şimdi kendini sorguluyorsun, herkesin düştüğü düşebileceği durum, kimse büyük konuşmasın bu hayatta. kim bilir başınıza böyle bir olay gelmiyorsa belki sizde bir narsist ya da narsist adayı olduğunuzdandır.

Öncelikle geçmiş olsun yarısına kadar okuyabildim narsist kişilik bozukluğu olan birisinden kurtulmuşsunuz anladığım kadarıyla. Sizlik bir durum yok siz normalsiniz karşı tarafta sıkıntı var. Malesef böyle kişiliklerin partneri olan kişiler onlara karşı bir çeşit bağımlılık duyuyor. Bu da patolojik bir şey. Kendinizi suçlamayın. Narsizm vidyoları izleyin bahsettiğiniz anlamlandıramadığınız durumların cevaplarını orda bulursunuz muhtemelen. Düşünmemeye çalışın hobiler edinin çalışıyorsanız işinize odaklanın sizi sevenlere sarılın depresyonluk bir durum yok geçer inşaAllah. Psikolog sezer ergör narsizm vidyolarına bir göz atmanızı öneririm. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Herkese aynı olan adam size niye farklı olsun ben farklıyım diye niye düşündünüz dövme yaptırdı diyemi ....onu çiçek böcek yaptırıp kapatmak 15 dakika .....siz baya arayan bulur konumundasiniz kizarsaniz kızın yani....asıl kizmaniz gereken ben olmasamda bence kendinizsiniz.....her tür tüyo yu vermiş ayrılmanız için seviyorum diye üstünü örtmüş sunuz.....sizi duygularınız yönetiyor ve bir insan için her hatanın ozelliklede bir kadınsa hayatını mahfetmenin en kestirme yolu bu .....mantık ve akıl ile düşünmeyi bir şekilde hayata geçirin yoksa bu ilişki değil her durumda yanlışa çok aciksiniz.Yas süresi bitmez siz degismedikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…