Boşanma depresyonu

Maddi manevi hicbir hakkinizi birakmayin. Nazik olmak bir yere kadar. Yasal olarak gerekeni yapin. Sonra kendi cöplügünde ötüp dursun. Yeter ki siz kendinizi kurtarin

Maddi manevi hicbir hakkinizi birakmayin. Nazik olmak bir yere kadar. Yasal olarak gerekeni yapin. Sonra kendi cöplügünde ötüp dursun. Yeter ki siz kendinizi kurtarin
Kendisi asker ben kaç defa bölük komutanına alay komutanına durumu bildirdim ama hiç müdahale edilmedi sanırım ücra bi yer olduğu için önemsemediler batıda olsaydı durum farklı olurdu

Kendisi asker ben kaç defa bölük komutanına alay komutanına durumu bildirdim ama hiç müdahale edilmedi sanırım ücra bi yer olduğu için önemsemediler batıda olsaydı durum farklı olurdu

Ya bazilari "isin stresi" diye karismak istemiyor. Onlarin lafina bakacak adam bastan yapmazdi. Gecmis olsun

Yarısından sonrasını ben okumadım ama genç kızlar okusun narsist tam olarak budur lovebombing gaslighting ne ararsan var adamda asla ilk haftalarından aylardan size ölüp biten insanlara inanmayın siz bir şeyin var olduğuna inandığınız halde size olmadığını iddia edenlere öyleymiş gibi yapanlara inanmayın kendinizi bu girdapta bulursunuz + kusura bakmayın siz de aldatma dayak şiddet hakaret hala tutturmuşsunuz hat dökümü hat dökümü napcaksınız hat dökümünü bir de adamı şikayet bile etmemişsiniz rapor alıp neden barışma düşünceniz mi var madalya mı .takacaklar muhtemelen boşandıktan sonra daha da görmeyeceğin adam o seni döverken işini gücünü düşündü mü ki sen düşünüyosun sana mı kaldı yani

Ya seni defalarca dövmüş arkadaslari komşularim kurtardı diyorsun.Ama senin tek düşüncen aldatmadiysa ya masumsa.Derhal git psikolaga terapiye başla önce kendine olan güvenini geri kazan sonra sana bunu yapan adamdan sikayetci ol lojmanda kamera yokmu seni dövdügunu ispatlayamazmisin böyle bı adamı ben kenara çekilip yasını tutmam burnundan fitil fitil getirirm cümle aleme rezil eder mesleğinden bile ederim sonra otursun o düşünsun kim manyakmis

Elimde hem video var hem ses kaydı var hemde üçüncü kişilerin de dahil olduğu gerisi mahkemeye kalmış kazanacağıma eminim

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu piskopatdan kurtulursun.
Teşekkür ediyorum
bizler teşhis koyamıyoruz birer psikolog değiliz lakin bu tanıyı psikoloğum koydu yani ben değil patolojik narsist tanısı koyuldu hani ben koymadım bilmenizi isterim öncelikle. Ayrıca bahane aramıyorum bahane arasam döndüğünde giderdim ben bu süreci yaşamış geçirmiş kadınların tavsiyeleri için yazdım.

Elimde hem video var hem ses kaydı var hemde üçüncü kişilerin de dahil olduğu gerisi mahkemeye kalmış kazanacağıma eminim
Tamam ozmn sen hiç depresyondayım veya haksizlik mi yaptım diye düşünme azıcık dişli ol ve lütfen kendine güven.Sana dayak atan adam da vicdan merhamet yok bunlar yoksa zaten karşındaki masum da olamaz iyi bı insanda olamaz

Hayır Tabiki bana düşmedi zaten ben şu an süreçteyim bunların yanlış olduğunun bilincinde olduğum için sürdürmek istemiyorum. Sadece görmüş geçirmiş insanlardan boşanma süreci ve sonrası için tavsiye için yazdım. Bu arada teşekkür ediyorum bazıları narsist ne demek bilmiyorlar oysa teşhisi ben değil psikolog koydu herkesin bu konuda daha bilinçli olmasını istiyorum benim düştüğüm hataya düşmesinler.

Biliyorum canım haklısın ben sanırım fazla ince düşünüyorum sanırım fazla duygusal davranıyorum teşekkür ediyorum

Ay ufak bir kismi bile yetti birde ogretmenmissin delimisiniz nesiniz iyi ki bosanmissiniz vallahi ya

Teşekkür ediyorum sanırım en mantıklı yorum buydu çünkü çoğunluk yanlış anlamış ben zaten bu adamdan boşanıyım mı yoksa devam edeyim mi diye sormadım bu süreç en kolay nasıl geçer yaşayanlardan tavsiye almak için konu yazdım ama olay farklı yerlere çekilmiş

Hergün profesörlerle bir arada bulunan ve bu zorlu dönemde bile 3.80 ortalama ile kapanışı yaptım güzel kardeşim. Anlayacağın bu tanıyı ben koymadım psikiyatri bile uzun bir aşamadan sonra teşhis koyabilir ve bu tanıyı psikolog koydu ben değil patolojik narsist tanısı. Ve 23 yaşıma kadar eşim hayatıma giren ikinci adamdı sorunlu tipleri bulduğuma seni kim inandırdı ve beni ne kadar tanıyorsun emin ol olgunluğum kişiliğim şu süreçte bile çoğundan daha gelişmiş. Bu işler akılla fikirle olmaz bebeğim bir gün hayatına biri girer kendini yerin dibinde görürsün senin konuşma şekline göre öldürülen kadınlar da o zaman sorunlu tipleri çektiler ve hak ettiler öyle mi ? Bence düşünce tarzını değiştir önce sen(boşanayım mı diye sormadım boşanma sürecinde yaşayan kadınlardan tavsiye istedim) bu kadar büyük konuşma belaya bir gün çatarsın feleğin şaşar seni akıl da kurtarmaz o zaman

Bunun sağlıklı bir düşünce veya hareket olduğunu söylemedim yaptığı eylemi söyledim bu seviyordur anlamına da geldi demedim aslında. Ama haklısın bende ilişkinin ilk ayları aşırı ilgili olan erkekler tekin gelmiyor. Yasak da yasağı bilen kimse yok

Siz en iyisi bir sekilde geri dönün . Baskasinin basini yakmasin
Canım yalnız bu adamdan tek bende yok bunun gibi nicesi etrafımızda bilmeni istedim ben gidecek olsaydım giderdim davamı zaten açmışım ben görmüş geçirmiş kadınlardan bu süreci en kolay nasıl atlatırım bunun derdindeyim:)
Siz en iyisi bir sekilde geri dönün . Baskasinin basini yakmasin

Yorumlar arasında en mantıklı yorumlardan biri daha tuhaf gerçekten değil mi ama gerçek teşekkür ediyorum yazdığın her şeyi yapıyorum ekonomik sorun yaşamıyorum sadece uzun uzun dalıp gidiyorum geçmiş sanki yakamı bırakmayacak gibi sanırım mantıksal yaklaşmak lazım :)

Gerekli cevap verildi o kişiye tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…