kızlar eşimle bosanma davası actık ailesiyle çok sorun yasadım davadan vazgecemiliyim bilemiyorum.eşim insanları aramıza cok soktuk kendimize bakamadık yanlıs yaptık diyo.aslında ikimizde bosanma davası actık ama o davasını geri çekti ben çekmedim eşimin ailesi ile ben cok sorun yasadım nişan döneminden beri.maddi anlamda hiç destekleri olmadı.üstelik bide şimden beklediler.nişanlıyken eşimin kredi kartıyla gidip küçük kaynımın nişanlısına 3 milyara bilezik aldılar.bende buna kızdım kaynanamı aradım oglun nişanlısına bilezik alıyo bizim paramızla dedim.yeter artık dedim.sonra kayınbabamda beni bi cafeye cagırdı gittim konustuk adam dindü dediki biz alırız oglumuzun kredi kartı değilmi bu seni ilgilendirmez sen zaten okızı kıskandıgın için böle tepki veriyıosun dedi.bende alakası yok dedim kimse maddi olarak yardım etmiyo biz evlenecez ben bide 3 milyar kımsenin bilzeik borcunu odemek istemiyorum dedim.hayır sen okızı kıskandın biz zaten kendimizi onların evliliğine hazırlamıstık size hazır değidik oglumuz evlenmek istoyroum deyince kıramadık bişey demedik dedi.tabi bu benim çok zoruma gitti eşime anlattım oda aradı kavga etti ailesiyle.tabi bunu kaynanam sonra burnumdan getirdi oglu benim yuzumden kavga etti onlarla die.kaynanam beni aradı yegeninin düğünü vardı düğüne gel dedi.bende gelmiyorum dedim zaten beni gelininiz olarak görmüyomussunuz artık sizi diğer gelininiz temsil eder orda dedim.olurmu öle sey kızım dedi sende bizim gelinimissin dedi.yok dedim baba herseyı yuzume acıkca söledi ben anladım dedim.gel eve konusalım dedi ben o eve gelmem kusura bakmayın dedim beni gelininiz olarak görmuyosanız ne işim var dedim.sonra benim tayuınım çıktı tayın ıcın nıkah kıydık eşim baska yerdeydi.düğün hazırlıklarına basladık esimin ailesi yine hiçbişeyde yardım etmedi hatta bigun ceyiz getireceklerdi 100tlyı benden istediler.bende eşime ailen beskurusu için geberiyo ne adi insanlar bide erkek tarafı olacaksınız dedim sende erkekmisin bi karını bile koruyamadın dedim elimde bunun uzerine bosanalım dedi.bende alen için bosanıyosan bosanalaım dedim.bısure ben aileme sölemedim duzeltı gıbı olduk enson kuafor meslesinde sıkıntı yasandı.kufore eltimin gelecegını söledi bende istemiyorum dedim oda ısrar etti ogelecek diye.kavga ettik ondan baska kimse yokmu ailende bi omu var dedim kaldıkı kız nişanlı ve benden kucuk beni kucuk dusuryosun dedim.sonra esimde son noktayı gelince ben koyacam dedi.bende babama söledim babamda aradı eşime bagırdı kızıdı.3 gun sonra kayınbabam aradı babamı biz ailece 3 gun dusunduk bosanmalarına karar verdik bu bızım ailemizin kararıdır oglumuz bosanma davası acacak kızınıza soleyin demiş babamda agzına geleni sölemiş.sonra bosanma davası actık ikimizde.eşim simdi duzeltelim hata yaptık dio ama ben bukadar insan duydu bide babadı o terbiyesizliği yaptı die hazmedemiyorum.
Son düzenleme: