Boşanma davasında çıkmaza düştüm...

Bitmeli mi ?

• Evet

OY: 1 33,3%
  • Hayır

OY: 0 0,0%
  • Donuna kadar al

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3

AyseHatun40

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
6
2
16
Merhaba
Eşimin (kocamın) son dönemler de artan ilgisizliği, daha önce aldattığı için biliyorum (affetmiştim) sürekli zina arayışı içinde olmasına karşılık bunalıma girerek mektup yazdım yaptığı haksızlıkları kötü davranışlarını vs. Dayanamadığımı dile getirdim. Sonra yine bi tartışmamızda 'senden soğudum' Dedi bende mektubu verdim. Okudu sarıldı ve ' memlekete git Zaman tanıyalım birbirimize' Dedi ve İzmir den Kırşehir'e beni babamın evine gönderdi.. Burda devam etti tartışmamız ve ben eşyalarımı topla dedim ( amacım sadece onu bırakma korkusuyla beni anlamasaydı ) sonra tamam bitirelim Dedi ve ben şok oldum. Onu sevdiğim için tekrar İzmir'e dönüp yalvardım beni bırakma diye. Aileler ve arkadaşlar evliliğim bitme taraftarı değil. Kimsenin lafını dinlemedi ve gittiğim için bana kızdı bağırdı sonra sabah erkenden annemi aradı ve ' kızını neden gönderdiniz ' diye anneme bağırdı. Ki annem çok sever eşimi, eşim için kredi felan çekti en ufak saygısızlık yapmaz. Benim annem babam ayrı 4 kardeşimde zihinsel engelli. Beni ve ailemi dışladı iş yerinden izin aldı ( kendisi askeri personel) arabayla beni tekrar Kırşehir'e getirdi, amacım zamana bırakmak Dedi ve ben yine inandım tamam dedim.beni baba evime bıraktıktan sonra Kendisi de kendi memleketi olan Silifke'ye gitti. 2 gün sonra beni arayıp dilekçe göndereceğim imzala bitsin Dedi. Bende mesaj attım, imzalamayacağım zamana bırakacaktık dedim. Sonra dilekçe gelmedi. 3-4 gün sonra İzmir'e dönmüş ve 13/04/2016 da bana evliliğin Temel'den sarsılması nedeni ile ( çekişmeli ) dava açmış. Yaklaşık 3 hafta hiç konuşmadık. Benim bu davadan haberim, 20 gün sonra e-devletten rastgele görmem ile oldu. Kendisini aradığımda davadan haberi olmadığı parası olmadığı için davayı açamadığını söyledi. Dava da tensip zaptı hazırlandı yazıyor fakat tebligat gelmedi. Şimdi bende 6 senelik, severek isteyerek yaptığım evliliğimi bitirme taraftarıyım. Yaşım 24 ve vasfım mesleğim yok. Şimdi o kocam olacak adamın ne yapmaya çalıştığını anlamak istiyorum. Mahkemeye Nasıl bi dilekçe verdiğini vs anlamam için Nasıl bi yol izleyeceğimi haklarımın ne olduğu anlamam için ne yapmalıyım ?

adliyeye gidin baroya başvurun barodan avukat isteyin kendinizi eğitin geliştirin ve işe girin kendi ayaklarınızın üzerinde durun barodan avukat verilirse o sizi yönlendirecektir yaşınız çok genç yaş böyle bir karaktere üzülmeye değmez üzülmeye değcek kişi eşini bırakmaz gözü dışarda olmaz anne baba ayrı kardeşler engelli anladığım sizi biraz aciz zayıf görmüş ezmiş horlamış gibi bilemem annenizin kredi çekmesi süper yanlış iş,güçlü karakter sergilenmeli herdaim herkese eşin size yardım etmeli idi her zaman.eğitimle kurslarla falan doğru bir iş bulup çalışır güçlü durursan hayatını yeniden çok da güzel düzene koyabilirsin başka dencek bişey yok iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…