- 10 Mart 2025
- 24
- 6
- 3
- 31
- Konu Sahibi ayselgun35
-
Boşanma davası sürerken barışanlar var mı aranızda? Hikayelerinizi paylaşır mısınız?
Hayır yok, öyle bir durum mümkün değil çekişmeli şekilde boşandım yıllar önce. Biraz bahseder misiniz neden boşanmak istiyorsunuz sorun nedir?Boşanma davası sürerken barışanlar var mı aranızda? Hikayelerinizi paylaşır mısınız?
Bence avukatınız size kayınvalidenizin evine çökermeyeceğinizi söyledi, sizde barışmaya karar verdinizz.Boşanma davası sürerken barışanlar var mı aranızda? Hikayelerinizi paylaşır mısınız
Hanımefendi ne gareziniz var bana? Rica ediyorum benimle ilgili yorum yapmaktan vazgeçin.Bence avukatınız size kayınvalidenizin evine çökermeyeceğinizi söyledi, sizde barışmaya karar verdinizz.
opheliiaaa ben sana demedim mi bunlar barışır, biz kavga ettiğimizle kalırız diye
Uf ya, yine doğru söyleyeni forumdan kovdularHanımefendi ne gareziniz var bana? Rica ediyorum benimle ilgili yorum yapmaktan vazgeçin.
Hanımefendi bana yorum yapmanızı istemiyorum daha ne kadar açık olmam gerekiyor?Uf ya, yine doğru söyleyeni forumdan kovdular
Profilini gizlemiş ama ben size amme hizmeti yapayım, epey eğlenceli bir konuİlla gidip eski konularınıza mı bakalım yani? Şurda anlatsanız ölürsünüz.
Oha artıkProfilini gizlemiş ama ben size amme hizmeti yapayım, epey eğlenceli bir konu
Hanımefendi ayrıldığı eşine dava açmış, MADDİ MANEVİ TAZMİNAT - NAFAKA - KAYINVALİDESİNİN EVİ
Kendisi çalışıyor ve çocuk yok.
Mahkemenin hak gördüğü Her hakkını alabilirsin dedik , ama zaten kayınvalidenin evinde dava süresince 1 yıldır oturmuşsun, tapusunu sana kimse vermez, hatta istese kira bedeli bile talep eder deyince de kızıyor abla. Biraz sinirli biri. Öyle yorum yapın.
Hayır birde öldüm bittim, beni mağdur etti, hayatım bitti filan diyordu. 5 çocukla ortada kalmış gibi.adamın donuna kadar almak için her yola başvurmuş.Oha artık
İnsan kaynana evini mahkemeyle de istemez yani
Hakim neresiyle gülecek acaba merak ettim
yazık size çok üzüldüm gecenin bu saati yapıcak başka hiçbir işiniz yok gelmiş burda ona buna laf atıyorsunuz. Kınadığınız her şeyle sınanmanızı diliyorum.Profilini gizlemiş ama ben size amme hizmeti yapayım, epey eğlenceli bir konu
Hanımefendi ayrıldığı eşine dava açmış, MADDİ MANEVİ TAZMİNAT - NAFAKA - KAYINVALİDESİNİN EVİ
Kendisi çalışıyor ve çocuk yok.
Mahkemenin hak gördüğü Her hakkını alabilirsin dedik , ama zaten kayınvalidenin evinde dava süresince 1 yıldır oturmuşsun, tapusunu sana kimse vermez, hatta istese kira bedeli bile talep eder deyince de kızıyor abla. Biraz sinirli biri. Öyle yorum yapın.
Şimdi olayı anlattım diye bana niye beddua ediyosun ki sen. Dönüp dolaşıp yine sana gelecek.yazık size çok üzüldüm gecenin bu saati yapıcak başka hiçbir işiniz yok gelmiş burda ona buna laf atıyorsunuz. Kınadığınız her şeyle sınanmanızı diliyorum.
Sanane? Koca benim ev benim hayat benim dava benim istediğim evde istediğim kadar otururum canım ister kocamla barışırım canım ister boşarım. SANANE?Şimdi olayı anlattım diye bana niye beddua ediyosun ki sen. Dönüp dolaşıp yine sana gelecek.
Ayrıca gecenin 4.5’unda ne işim olabilir allahsen
İlla gidip eski konularınıza mı bakalım yani? Şurda anlatsanız ölürsünüz.
Sanane? Koca benim ev benim hayat benim dava benim istediğim evde istediğim kadar otururum canım ister kocamla barışırım canım ister boşarım. SANANE?
Hamile kadına durum özeti geçti diye niye beddua ediyorsunuz ki.Konunuza yorum yazmamıştım ama durum ortalama anlattığı gibiydi.Sadece sonuna eşimi çok seviyorum neden böyle oldu çok üzgünüm falan yazmıştınız galiba.buraya konuyu açıyorsanız hertürlü yoruma açık olun ,benim konuma yorum yapmayın demeniz gereksiz olmuş .Onun dışında barışcaksanız da hayırlısı olsun.yazık size çok üzüldüm gecenin bu saati yapıcak başka hiçbir işiniz yok gelmiş burda ona buna laf atıyorsunuz. Kınadığınız her şeyle sınanmanızı diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?