- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Çalışmıyorum. Gelirim yok. Üzerime kayıtlı herhangi bir mal varlığım da yok. Davayı ben açıcam. Anlaşmalı değil.Adli yardim maddi gucu yetersiz insanlar icin saglanir,siz calisiyo musunuz?
Anlasmali mi bosanacaksiniz?
Adli yardim icin bulundugunuz yerin barosuna basvurmaniz gerekiyo.
Çalışmıyorum. Gelirim yok. Üzerime kayıtlı herhangi bir mal varlığım da yok. Davayı ben açıcam. Anlaşmalı değil.
Birkaç konusu var okursanız anlarsınız nedenini :)Normal bır sekılde soruyorum hayatınızda bırımı var ? Calısmıyorsunuz bellı kı paranızda yok kımın yanında kalacaksınız hıc aglanmamıssınızda alısmamısız buna .
Çok teşekkürler. Aslında şunu da öğrenmek istiyorum. Nafaka talep edicem. Çocuğum var çünkü. Ve elimde boşanmak için çok haklı bir nedenim de var. Benim sizce davayı kendim açmam bu durumda yararıma değil mi? Anlaşmalı boşanmada nafaka, velayet konularında eşimle anlaşırsam anlaşmalı boşşanabilir miyim? Yani ben şunu şunu istiyorum desem eşim de kabul etse anlaşmalı boşanır mıyız? Yoksa anlaşmalı boşanmada hiçbirşey talep edilmiyor mu?
eylülde konu açmışsınız 5 yıllık eşinizle hiç birlikte olmadığınızı ayan beyan yazmışsınız çocuk nasıl oldu?Çok teşekkürler. Aslında şunu da öğrenmek istiyorum. Nafaka talep edicem. Çocuğum var çünkü. Ve elimde boşanmak için çok haklı bir nedenim de var. Benim sizce davayı kendim açmam bu durumda yararıma değil mi? Anlaşmalı boşanmada nafaka, velayet konularında eşimle anlaşırsam anlaşmalı boşşanabilir miyim? Yani ben şunu şunu istiyorum desem eşim de kabul etse anlaşmalı boşanır mıyız? Yoksa anlaşmalı boşanmada hiçbirşey talep edilmiyor mu?
eylülde konu açmışsınız 5 yıllık eşinizle hiç birlikte olmadığınızı ayan beyan yazmışsınız çocuk nasıl oldu?
eylülde konu açmışsınız 5 yıllık eşinizle hiç birlikte olmadığınızı ayan beyan yazmışsınız çocuk nasıl oldu?
Hakkaten ya.
Daha ne insanlar görücez bakalım.
Konu Sahibi 2014 yılında açtığı ilk konusunda " bekareti bozulmadan 6 aylık hamile" olduğunu yazmıştı...
Konu Sahibi adliyeye gidin size yardımcı olacaklardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?