Boşanma Davası Nasıl Açılır?

sahsahsahdamdamdamararar

İnsanlar arasında da yalnızlık duyulur.
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
647
363
88
Selam;
Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Boşanma davası açmak istiyorum. Nereye başvurmam gerekiyor? Nasıl bir dilekçe yazmalıyım? Barodan ücretsiz avukat nasıl talep edebilirim? Üzerime tapulu hiçbir mülk yok. Eşimin de öyle. Bu yeterli mi ücretsiz avukat için? Lütfen yardım edin.

Adli yardim maddi gucu yetersiz insanlar icin saglanir,siz calisiyo musunuz?

Anlasmali mi bosanacaksiniz?

Adli yardim icin bulundugunuz yerin barosuna basvurmaniz gerekiyo.

Adli yardim maddi gucu yetersiz insanlar icin saglanir,siz calisiyo musunuz?

Anlasmali mi bosanacaksiniz?

Adli yardim icin bulundugunuz yerin barosuna basvurmaniz gerekiyo.
Çalışmıyorum. Gelirim yok. Üzerime kayıtlı herhangi bir mal varlığım da yok. Davayı ben açıcam. Anlaşmalı değil.

Çalışmıyorum. Gelirim yok. Üzerime kayıtlı herhangi bir mal varlığım da yok. Davayı ben açıcam. Anlaşmalı değil.

Tamam.

Baroya gidip adli yardim istediginizi soyleyince size mutlaka yardimci olacaklardir.

Zaten nafaka-tazminat-velayet gibi konulari size yardimci olan avukatla ayrintili sekilde konusup,kararlastirirsiniz.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Baglı bulundugunuz yerin adliyesine gidin
Onlar sizi bilgilendirir
Anlaşmalı bosanacaksaniz yani eşiniz de istiyor ise avukata gerek yok ben avukatsız bosandım
5 dakikada bitti

Çok teşekkürler. Aslında şunu da öğrenmek istiyorum. Nafaka talep edicem. Çocuğum var çünkü. Ve elimde boşanmak için çok haklı bir nedenim de var. Benim sizce davayı kendim açmam bu durumda yararıma değil mi? Anlaşmalı boşanmada nafaka, velayet konularında eşimle anlaşırsam anlaşmalı boşşanabilir miyim? Yani ben şunu şunu istiyorum desem eşim de kabul etse anlaşmalı boşanır mıyız? Yoksa anlaşmalı boşanmada hiçbirşey talep edilmiyor mu?

Normal bır sekılde soruyorum hayatınızda bırımı var ? Calısmıyorsunuz bellı kı paranızda yok kımın yanında kalacaksınız hıc aglanmamıssınızda alısmamısız buna .

Eşiniz taleplerinizi kabul ederse tabi ki anlasmali bosanabilirsiniz.

Bulundugun yerdeki adliye ye gidip ordan sizi baro baskanina yonlendirir.
Oda size evraklar verecek trafikten bankalardan tapudan imzalatacaksin .Bir ay sonra bir gorevli polis gelip evde de bikac soru soruyor evin kirami degilmi.
Kac cocuk kimin yaninda kaliyosun suan felan gibi.daha sonra da bi kagit gelir eve size atanan avukatin ismi ve adresi.barodan avulat icin ucretsiz bu sekilde oluyor.

Diger konularını biliyorum geç bile kaldın hemen boşan zaten nafaka falanda talep etme adama yazık kocan iş arkadaşyla beraberligni ögrenmemiştir umarım daha elimde ispat var diyosun tövbe estf

Çocuğunuz nasıl oldu ben onu merak ettim doğrusu?
Ayrıca, diğer konularınıza kaba taslak bir göz attım, tek celsede boşanmaya sebep durumunuz var zaten.
Siz herhangi bir şekilde kendi durumunuzu açığa vermeyin derim önemli olan bu.
Eşinize söylediniz mi boşanmak için dava açacağınızı?

eylülde konu açmışsınız 5 yıllık eşinizle hiç birlikte olmadığınızı ayan beyan yazmışsınız çocuk nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…